bana yardımcı olun kızlar

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
merhaba kızlar.. benim derdim erkek arkadaşım. yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz ve evlilik yolunda ilerliyoruz. daha önce onu birkaç kez farklı bir msn adresini ve faceni yakaladım. daha sonra mail adresine sürekli arkadaşlık siteleri mailleri geliyor. bana açıklama olarak onlar eski üyelikler gibi yada aldatacak olsam başka adres alırdım gibi açıklamalar yapıyor. ben birkaç sitede eski kız arkadaşıyla olan resimleri buldum eskiden kalmış vs dedi geçiştirdik neyse şimdi bado diye bir siteye üye olduğunu gördüm mailine gelmiş ve benm çekmiş olduğum yeni bir resmini yüklemiş. ve hesaba son giriş yaklaış 7 saat önce yapılmış. kafam allak bullak oldu. çok ama çok seviyorum onu. onuda beni sevdiğinden eminim ama neden böyle yapıyor sizce ne yapmalıyım başına böyle bir olay gelen var mı

canım merhaba , ben de benzer bi konu açtım ama bnm durumum biraz acı bi tecrübe dilerim senin başına gelmez.. ben internette aldatıldığımı öğrendim , başkalarıyla tanıştığını gördüğmde fln arkadasım akrabam gibi şyler söylüordu güven sorunu yaşayınca yaklaşık 1 ay konuşmadım sonra arkdsm bi uygulamada onu gördüğünü söyleyince başkası gibi konuşup yinetini anladık aldatıldım yani ve eminim birçok kez... detayları anlatsam çok uzun... ama dikkatli ol derim sözde bizde ciddiydik ,okulum bitince evlenecektik ama ben sadece yalanlarla kandırılmışım canım... bence sen soru sorma direk sahte hesap aç hemen atlama ona yavaşça yaklaş ve niyetini öğren.

ben çok güveniyordum ona çok sevmiştim çok iyi kalpliydi beni büyülemiştin resmen. bana bakarken gözlerinin içi parlardı bana kıyamazdı. bu kadar sadakatliyken nasıl oluyorda benim tenezzül bile etmediğim şeyleri çaba gösterip hesap alıp resim ekleyebiliyor. aklım mantığım almıyor. beni sevmiyorsa beni bıraksın. aklı başka kızlardaysa beni bıraksın neden bırakmıyorda böyele sitelere takılma gereği duyuyor. ben sahte hesap alsam onada bir bahane bulur ben girmedim kardeşim girmiş der. ben yazmadım arkadaşım yazmış der. hep aynı şeyleri söylüyor bu durumlarda. inşallah sizin gibi olmaz sonumuz

ah canım ah sen o ne dese inanmka isteyeceksin ben gibi.. çünkü sen garantisin onun gözünde.. bende öyleydim bu kızla evlenirim ama eğlencemi de yaşarım onların gözünde bu normal çünkü.. ne yeminler ne sözler... içinde kuşku varsa ki elinde kanıt var senin.. sence o siteye ne amaçla girebilir? eğer bu sorunun cevabında yok canım erkelerle de konuşuyordur yada sadece sohbet etmek için.. diyebiliyorsan ben bi yorum yapmıyım .. eski erkek arkadasım da asosyal bi adam değildi kariyerinde iyi,ailesi vs .. çok düzgündü ama bunlar şekil kısmı bence ahlak ve dürüstlük,mertlik bunlar olmadan bence herşey yalan... karar senin .. bana da derdi ben değilim diye ama inanamak istediğin değil bence gerçeğe inan. ben hala acı çekiyorum ve dua ediyorum kimse yaşamasın bu durumu ama gerçekle yüzleşmek de gerek ben pembe bakamıyorum ne yazıkki..

ben daha önce yaptığı onca şeyi görmezden geldim. seviyor beni dedim. ama valla billa bir gram anlamıyorum neden girer bir insan o sitelere. ama ben susucam. sabredicem yine hemen gidip sen siteye üye olmuşsun demicem. çünkü açıklamaları beni susturuyor hep. beklicem ve izlemeye devam edicem inşallah herşey yolunda giden şu güzel ilişkimizi eline yüzüne bulaştırmaz.. inşallah sonumuz hayırlı olur.. senin dediğin o soruyu yani arkadaşlık sitesine neden girdi sorusuna kendime soramam ben. sorarsam buna tahammül edemem kaldıramam. bu sorunun tek cevabı var eğlenmelik kız bulmak.. ama ben bunu kabul etmiyorum sabredicem.. ama eğer seninle aynıysa benm derdim. allahım en tez zamanda senin gibi benide karşılaştırsın.. daha fazla kandırılmadan

canım sen bilirsin ama her anı diken içinde aşamak da çok zor.. ben bu kararı verdiğimde neler hissettim bi bana sor ama eğlencelik kızlar vs... sen neden yapmıyorsun eğlencelik erkekler ? ben her anımızda dürüsttüm eğer bi hatam olsa sen bunu yaptın bak karşılığı bu diyebilirdim ama haketmediğim bişeyi bana yaşatmaya kimsenin hakkı yok kaldı ki aşk ve sevgi de şüphe varsa bu bile masumiyeti sarsar ki şüpheden fazlası Allah benim karşıma o siteyi kullandığını çıkardı seninde çıkarmış beklemek sadece zaman kaybı ama sen göze alamıyorsan bişey diyemem ,herkesin tercihi tabi...

göze alamıyorum
çok seviyorum
onsuzluğu düşünmek beni çok geriyor
belki o değildir belki eskidir belki başka bir bahanesi vardır diye kafamda türetiyorum.. inşallah allahım en yakın zmanda varsa böyle birşey karşıma çıkartsın.. sen sonuna kadar haklısın ama şuan bende mantık değil kalbim ağır basıyor. ta ki gözümle şöyle iyice açık açık görene kadar sevgim bitmez. ama dediğin gibi açık açık görürsem beni aldattığını o anda soğurum zaten kalp biter mantık ağır basar ve arkama bakmadan çeker giderim

bence de sahte hesap aç başkasıymış gibi konuş. gerçekler acıdır ama hayallerle de yaşanmaz.

Çok merak ettiğim bişey var.. Herhangi bir sitede bir oyun sitesinde facebookta herhangi bir grupta erkek arkadasınız bir kızla konusurken tanıstıgında " aman ha aslında benim bir kız arkadasm var onu da aslında çok seviyorum amacım sadece seninle biraz vakit geçirmek " dedigini mi düşünüyorsunuz.. Amaç fln yok arkadaslar bu alışkanlık bitmez daha ilişkinin basında hersey yolundayken böyle yapan bir erkekten hayır gelmez..

affedlir değil mi diyorsunuz yaptığı. ben neden sizin gibi tepkiler veremiyorum ya

2 yıllık bir ilişki ve evlenmeyi düşünüyorunuz. evlilik çok ciddi bir karar bence hayatınızı birleştireceksiniz sonuçta 1 yapar affedilir 2 yapar affedilir belki ama bunun arkasının gelmeyeceğini de garantileyemezsiniz. dediğim gibi bence aç bi çakma profil konuş çaktırmadan hatta buluşmayı falan teklif et bakalım ne diyecek

İnan bu sorulara şaşırmalı.Yetinmeyi bilen çok az insan vardır.Klapini kazandıkları kimseler bisüre sonra çekici gelmez yeni insanlar yeni şeyler hep ilgi çekicidir.Onu suçlama hayat böyle zamanını daha iyi şeylerle harcamayaz mıydı yaşını bilmıyorum ama insanlar çok çabuk değişiebilir hiç şaşırma cnaım.Özellkle bi erkeğe karşı asla kendini küçültme ilglenme emin ol kıymete binersin

kızlar bugun dayanamadm söyledim böyle bir siteye üyesin neden falan diye. açıklaması şu olsu. biz seninle bir dönem ayrılmıştık ve sen kendine face hesabı almıştın bende o ara öyle birşey almıştım tam hatırlamıyorum gibilerinden cevap verdi sonra yemin etti valla billa kullanmıyorum şimdi nete girip varsa o hesabı kapatırım falan dedi sonra hesabı kapattı istersen face msni herşeyi kapatırım yeter ki bana güven dedi vs işte sonuç olarak onus eviyorum zaten inanmak kolay olur biliyorsunuz ilginize teşekkürler kızlar

aşk senin gözünü kör etmiş. Umarım doğru söylüyordur... ama gerçekten tebrik ediyorum koşulsuz şartsız inanıp körü körüne doğrudur diyebiliyorsunuz ya işte ben böyle biri olsam sevgilim daha çok bağlanırdı herhalde bana ben nedense hep kurcalarım en olmadık şeyi bile. ama hala da diyorum yerinde olsam biraz kurcalardım durumu

Son düzenleme:

tatlım aldatmak erkeklerin genetiğinde var..evet seni çok sever ama o haltı yemedende geri kalmazlar.ayrıl gitsin.her günün her anın aldatılmak şüphesiyle gececeğine bu işkenceye bir son ver

şimdi güvendin ve affettin sadece seviyorsun diye inandın aslında inanılcak şeyler değildi anlattıkları ama sevgindn gözün kör oldu daha başından böyle ise sonradan çok üzülürsün düşünsene evlendiğinde bunu yaşamış olsaydın daha kötü olmazmıydı bence iyice emin ol ve ona göre devam bu ilişkiye eğer böyle ddevam edecekse sonradan çok üzüleceksin belli

bir ilişki nasıl başlarsa daha kötüye gider ama iyiye gitmez.herşeyin başı sevgi ama herşey sevgi değil bunu ayırt etmek lazım.. bu dünya kimsenin üzerine kurulmadı kızlar.kendinize gelin artık

bir ilişki nasıl başlarsa daha kötüye gider ama iyiye gitmez.herşeyin başı sevgi ama herşey sevgi değil bunu ayırt etmek lazım.. bu dünya kimsenin üzerine kurulmadı kızlar.kendinize gelin artık

size sonuna kadar katılıyorum.

en son 7 saat önce giriş yapılmış diyorsun hem de "vallaha billaha girmiyorum" demesine inanıyorsun. canının yanmasını bekliyorsun resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…