bana yardımcı olun lütfen,kilo almak istemiyorum

aylinhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
65
2
86
Aydın
Merhaba Arkadaşlar,

ben 1 bucuk senedir rejim yapıyordum 67 kiloydum boyum 1.52 cm şuan rejim yaparak 44 kiloya düştüm.şimdide formumu korumak istiyorum ama nasıl yapcagımı bilmiyorum.1 gün istedigimi yesem ertesi günde akşamları bişey yemesemde o kiloma hemen gelmek icin olurmu yani sağlıksızmıkı.cunku boyle yaparsam rejim yapmamıs gibi olcam artık gına geldi rejim yapmaktan bıktım.bana yardımcı olursanız sevinirim

Rejimin çok mu ağırdı peki ? Aç kalarak falan mı verdin.
Eğer düzenli yiyerek verdiysen ; mesela öğlen abur cubur yedin diyelim ya da fast food, akşamı çok hafif geçirsen bence yeterli olur.
Hiç aç kalma dediğin gibi çünkü sonra birden yersin ya da metabolizman yavaşlar bu da kilo almana sebep olur.

Saat 7den sonra hiçbirşey yemeyin, tatlılara sınır getirin mesela 2 dilim yiyeceğim gibi. Bol bol su için. Bir öğün kaçırırsanız sonraki öğünde mutlaka daha az yiyin. Ufak tabaklar kullanın yedikleriniz daha büyük gelir gözünüze. Bol bol su için fırsat buldukça spor yapın. Fırsatınız yoksa merdiven çıkın, markete uzak olana gidin. Yaşam tarzınızı değiştirmediğiniz sürece o kilolar sizi tekrar bulacaktır.

Back
X