Bana yardımcı olun:((

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Arkadaşlar merhaba Bayadır kullanmıyordum siteyi ama gercektenn çıkmazdayım bunaldım psikologtan randevu aldım haftaya gitcem dayanamadım buraya geldim beni dinler misiniz sevgilim var bi tane 6 yllk ilişki bitmiyo sonlamıyorda cok seviyorm onu 2 yl önce ilişkimiz btti gibi bişeydi tekrardan başladık devam ettik konuşuyoruz ama ben tatmin olmuyorum benimle bi sonu olmayacağını düşünüyorum sürekli arasn sorsun mesj atsın ilgi alaka istiyorm yazmadığın da ise bi başkasına yazdığını kuruyorum kafamda deli sorular oluşuyor mesela bugn hic yazmadı çalışıyor yoğun bn yazdm sonrasında dönmedi bunlarda bna yeterli gelmiyor siizn ilişkiniz nasıl ilerliyor sürekli paranoya halinde olmam normal değil ama kendime engel olamıyorum durduramıyorm sürekli suçluyorm kmle yazştn konuştun beni mi aldatıyor sun gibisinden bu sağlıklı giden ilişkimi de bozuyor benim ne ypmam lazım please

Güvenmemek için geçerli bir sebebin var mı?
Geçmişte bir şeyini mi yakaladın?

Yok her şey temiz sorun bende diyorsan acilen son ver.
Çekilmez bu haller çünkü.

Bir de gitmek isteyen güle güle gitsin.
Ben onsuz da değerliyim.
Dünyaya tek geldik tek gidiyoruz diye düşünüp kabullenirsen bagimliligin azalır belki.

Evet sevgiline asiri bagimlisin ve bu çok sagliksiz.

O yüzden tedavi olmak istiyorum farkındaym bu durumun

Kafanda bu kadar kuruntu varken..
Saglikli bir ilişki yasamaniz imkansiz..
Sizi bu kadar paranoyaklastiran davranışları olmali ki sizi bu kadar zor duruma sokuyor

Canim benim konusdugum ilk ve tek kisi eşimdi. O da iki taşin arasinda bilr bana zaman ayirirdi. Her zaman arardi sorardi. Evlendiyimizde de bu deyismedi. Bence seven insan her zaman konusmak sesini duymak ister. Ama karsindaki insandan bunu gormuyorsan, gururunu, dinlenmesini senden ustun tutuyorsa hayir gelir mi sence ondan? Ask baska seydir baglilik baska sey. Senin gibi 5 senelik iliskisi olan bir arkadasim vardi. Senin gibi artik mesajini bekler dururdu. Ayrildilar 5 sene sonunda. Kiz mahvoldu. Uzuntuden ekmek kirintisini bile suyla yutuyordu. Agzina yaralar cikdi doktor stres kaynakli dedi. Gozler kipkirmjzi aglamakdan. O oglan evlendi. Bu kiz aci husran yasadi sonunda oyle biriyle tanisdiki yatip kalkip iyiki diyeriyle alinmadi bizde diye sukur ediyor Allaha. Diyeceyim oki bazen ipin ucunu birakmak gerek. Bu dunyada aci da huzun ve sevgi mutluluk da insan için. Guclenirsin ama yipranmazsin boylr (Tuslardan dolayi ş,ü gibi harfleri yazmadim. Alisamiyorum o tuslara. Umarim yazdigimi anlamissindir)

Muhtemelen bu ilişkide güvenin kırılmış bir defa ve devamlı böyle kurman normal çünkü güvenmiyorsun güvenmediğin bir ilişkide kalma düzelir diye evlilik yoluna da girme

ilişkilerin temelini güven oluşturur güvensiz ilişki bana göre boştur ve zaman kaybıdır. 6 yıl geçmiş güven oluşmamışsa bu iş yaş..

bana biraz da takıntılı geldiniz. kimse kimseyi 24 saat pohpohlayamaz ki? ha hiç ilgi alaka yoksa orası ayrı tabi. bir de bitip yeniden başlayan ilişkiler pek düzen tutmuyor.
çok fazla darlıyorsunuz karşınızdakini kaçması an meselesi.

lütfen bu takıntılı ruh halinden kurtulun

Anladım bazı yerlerde haklısınız ama şimdi herkes bir olmuyor yazıp yazmama konusunda

Aşırı derecede psikopat ruh haline büründüm ona belli etmesemde kendimi yeyip bitiriyorum

O da aynısını söylüyor senin ve benim sağlığım için güvensiz şekilde ilişkili yürümez diyor

Evlenmeden önce benim de 6 yıllık ilişkim vardı. senin yazdıklarını okurken biri benim yaşadığım duyguları yazmış sandım. Sürekli bir gvensizlik vardı içimde ama ayrılamıyorduk çünkü 6 yılın vermiş olduğu bir takıntılık ve alışılmışlık vardı ve ayrılmadan önce evlenme teklifi almıştım.
Sürekli sen ona baktın sen buna baktın sen beni aldatıyorsun kiminle konuşuyorsun diye diye yedim bitirdim kendimi ne uyuduğuna ne uyuduğuna inanıyordum. Ve en sonunda beni aldattığını öğrendim.
İçime düşen kuruntuların hiçbir zaman boşa çıkmadığına eminim.
Biz kadınız birşeyleri illa ki hissediyoruz.
Beni aldatmasaydı kesin evlenecektik rabbime şükrediyorum olmadığı için iyi ki öyle birşey yapmış yoksa bende burada mutsuz evlilik konusu açanlardan olacaktım.
Şimdi evliyim ve hala aklıma geldikçe rabbime dua ediyorum beni kurtardığı için.
Kuruntuların varsa ikiniz için de doğru bir yol olmaz insan önce kafasını boşaltacak. Kafa bu denli doluyken huzur bekleme. Evli değilken çevreye,aileye, kimseye açıklama yapmak zorunda değilken yapman gerekeni yap. (daha biraz önce gördüm çevre baskısı yüzünden boşanmayı düşünmeyen birini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…