- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
O yüzden tedavi olmak istiyorum farkındaym bu durumun
tedavilik bir durumun yok karşında ki güven vermediği için bunları hissediyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden tedavi olmak istiyorum farkındaym bu durumun
Ben yakalamadm bişeyini ama bulmak isteyen arayan illaki bulur diyorEvlenmeden önce benim de 6 yıllık ilişkim vardı. senin yazdıklarını okurken biri benim yaşadığım duyguları yazmış sandım. Sürekli bir gvensizlik vardı içimde ama ayrılamıyorduk çünkü 6 yılın vermiş olduğu bir takıntılık ve alışılmışlık vardı ve ayrılmadan önce evlenme teklifi almıştım.
Sürekli sen ona baktın sen buna baktın sen beni aldatıyorsun kiminle konuşuyorsun diye diye yedim bitirdim kendimi ne uyuduğuna ne uyuduğuna inanıyordum. Ve en sonunda beni aldattığını öğrendim.
İçime düşen kuruntuların hiçbir zaman boşa çıkmadığına eminim.
Biz kadınız birşeyleri illa ki hissediyoruz.
Beni aldatmasaydı kesin evlenecektik rabbime şükrediyorum olmadığı için iyi ki öyle birşey yapmış yoksa bende burada mutsuz evlilik konusu açanlardan olacaktım.
Şimdi evliyim ve hala aklıma geldikçe rabbime dua ediyorum beni kurtardığı için.
Kuruntuların varsa ikiniz için de doğru bir yol olmaz insan önce kafasını boşaltacak. Kafa bu denli doluyken huzur bekleme. Evli değilken çevreye,aileye, kimseye açıklama yapmak zorunda değilken yapman gerekeni yap. (daha biraz önce gördüm çevre baskısı yüzünden boşanmayı düşünmeyen birini)
Yani bu da bir gerçek öylede bir söz vardı hatırlayamadım şimditedavilik bir durumun yok karşında ki güven vermediği için bunları hissediyorsun.
O ne demekmis ya bulmak isteyen illaki bulur diye bişey olur mu bu işte. Aldatmadiysa , bi yanlışı yoksa nasıl bulacaksın ki. Kendine de guvenemiyor bu konuda sanırım. Açık kapı bırakmış. İçine sinmeyen bi beraberliği gözden gecirmeni öneririm.Ben yakalamadm bişeyini ama bulmak isteyen arayan illaki bulur diyor
DoğrusunO ne demekmis ya bulmak isteyen illaki bulur diye bişey olur mu bu işte. Aldatmadiysa , bi yanlışı yoksa nasıl bulacaksın ki. Kendine de guvenemiyor bu konuda sanırım. Açık kapı bırakmış. İçine sinmeyen bi beraberliği gözden gecirmeni öneririm.
Kendi tedavini halletmeden hiçbir ilişkiyi yürütemezsin. Öncelikle paranoyak halinden kurtulman gerek. Bu tavırlar adamı hepten uzaklaştırır.Arkadaşlar merhaba Bayadır kullanmıyordum siteyi ama gercektenn çıkmazdayım bunaldım psikologtan randevu aldım haftaya gitcem dayanamadım buraya geldim beni dinler misiniz sevgilim var bi tane 6 yllk ilişki bitmiyo sonlamıyorda cok seviyorm onu 2 yl önce ilişkimiz btti gibi bişeydi tekrardan başladık devam ettik konuşuyoruz ama ben tatmin olmuyorum benimle bi sonu olmayacağını düşünüyorum sürekli arasn sorsun mesj atsın ilgi alaka istiyorm yazmadığın da ise bi başkasına yazdığını kuruyorum kafamda deli sorular oluşuyor mesela bugn hic yazmadı çalışıyor yoğun bn yazdm sonrasında dönmedi bunlarda bna yeterli gelmiyor siizn ilişkiniz nasıl ilerliyor sürekli paranoya halinde olmam normal değil ama kendime engel olamıyorum durduramıyorm sürekli suçluyorm kmle yazştn konuştun beni mi aldatıyor sun gibisinden bu sağlıklı giden ilişkimi de bozuyor benim ne ypmam lazım please
Evlenmeden önce benim de 6 yıllık ilişkim vardı. senin yazdıklarını okurken biri benim yaşadığım duyguları yazmış sandım. Sürekli bir gvensizlik vardı içimde ama ayrılamıyorduk çünkü 6 yılın vermiş olduğu bir takıntılık ve alışılmışlık vardı ve ayrılmadan önce evlenme teklifi almıştım.
Sürekli sen ona baktın sen buna baktın sen beni aldatıyorsun kiminle konuşuyorsun diye diye yedim bitirdim kendimi ne uyuduğuna ne uyuduğuna inanıyordum. Ve en sonunda beni aldattığını öğrendim.
İçime düşen kuruntuların hiçbir zaman boşa çıkmadığına eminim.
Biz kadınız birşeyleri illa ki hissediyoruz.
Beni aldatmasaydı kesin evlenecektik rabbime şükrediyorum olmadığı için iyi ki öyle birşey yapmış yoksa bende burada mutsuz evlilik konusu açanlardan olacaktım.
Şimdi evliyim ve hala aklıma geldikçe rabbime dua ediyorum beni kurtardığı için.
Kuruntuların varsa ikiniz için de doğru bir yol olmaz insan önce kafasını boşaltacak. Kafa bu denli doluyken huzur bekleme. Evli değilken çevreye,aileye, kimseye açıklama yapmak zorunda değilken yapman gerekeni yap. (daha biraz önce gördüm çevre baskısı yüzünden boşanmayı düşünmeyen birini)
Aslında 8 de yadırgılanmasın diye 6 yazdm6 yıllık ilişki ne demek aklınız hayaliniz alıyor mu ? ne zannediyorsunuz anlamıyorum ki size herzaman ilk günki gibi ilgili mi olacak zannediyorsunuz
Aslında 8 de yadırgılanmasın diye 6 yazdm
Yoo ikimizde yetşkin insanlardık tanıştığımzda8 yıllık ilişki nasıl olur biliyormusun 1 yııl tanıma nişan düğün evlilik. 1 2 yıl cicim ayları yılları sonra aşk sevgiye evrilip çoluk çocuğa karışma yılları ve sonra da bir aile olup sorumluluk sahibi olarak bir birinizin duygusal cinsel maddi manevi tüm ihtiyaçlarınızı karşılıklı olarak gidermenizi oturtmuş olmanız gerekir. siz sanırım ilkokulda sevgili olup büyüyememişsiniz.
Bence guvenmemek için bir sebebin var.Ya sevgiline ya da baska birine karşı sonra hayatına yayilmis.Ama her neyse bu seni hasta eder.Ayrica cok uzamis iliski evlilik dusunceniz yok mu.?Tabi guven sorunu cozuldukten sonraArkadaşlar merhaba Bayadır kullanmıyordum siteyi ama gercektenn çıkmazdayım bunaldım psikologtan randevu aldım haftaya gitcem dayanamadım buraya geldim beni dinler misiniz sevgilim var bi tane 6 yllk ilişki bitmiyo sonlamıyorda cok seviyorm onu 2 yl önce ilişkimiz btti gibi bişeydi tekrardan başladık devam ettik konuşuyoruz ama ben tatmin olmuyorum benimle bi sonu olmayacağını düşünüyorum sürekli arasn sorsun mesj atsın ilgi alaka istiyorm yazmadığın da ise bi başkasına yazdığını kuruyorum kafamda deli sorular oluşuyor mesela bugn hic yazmadı çalışıyor yoğun bn yazdm sonrasında dönmedi bunlarda bna yeterli gelmiyor siizn ilişkiniz nasıl ilerliyor sürekli paranoya halinde olmam normal değil ama kendime engel olamıyorum durduramıyorm sürekli suçluyorm kmle yazştn konuştun beni mi aldatıyor sun gibisinden bu sağlıklı giden ilişkimi de bozuyor benim ne ypmam lazım please
Varr varda evlilik korkumuz var ikimizdedeBence guvenmemek için bir sebebin var.Ya sevgiline ya da baska birine karşı sonra hayatına yayilmis.Ama her neyse bu seni hasta eder.Ayrica cok uzamis iliski evlilik dusunceniz yok mu.?Tabi guven sorunu cozuldukten sonra
Ayrıldığınız eşinizle mi berabersiniz tekrar? 2018 de boşandım diye konunuz var.bi tane 6 yllk ilişki bitmiyo sonlamıyorda cok seviyorm onu 2 yl önce ilişkimiz btti gibi bişeydi tekrardan başladık devam ettik
EvetAyrıldığınız eşinizle mi berabersiniz tekrar? 2018 de boşandım diye konunuz var.
Denenmişi denemenin kimseye faydası olmaz. Anlaşabilen insanlar olsaydınız boşanmazdınız zaten.
İkizler burcu musun sen?Arkadaşlar merhaba Bayadır kullanmıyordum siteyi ama gercektenn çıkmazdayım bunaldım psikologtan randevu aldım haftaya gitcem dayanamadım buraya geldim beni dinler misiniz sevgilim var bi tane 6 yllk ilişki bitmiyo sonlamıyorda cok seviyorm onu 2 yl önce ilişkimiz btti gibi bişeydi tekrardan başladık devam ettik konuşuyoruz ama ben tatmin olmuyorum benimle bi sonu olmayacağını düşünüyorum sürekli arasn sorsun mesj atsın ilgi alaka istiyorm yazmadığın da ise bi başkasına yazdığını kuruyorum kafamda deli sorular oluşuyor mesela bugn hic yazmadı çalışıyor yoğun bn yazdm sonrasında dönmedi bunlarda bna yeterli gelmiyor siizn ilişkiniz nasıl ilerliyor sürekli paranoya halinde olmam normal değil ama kendime engel olamıyorum durduramıyorm sürekli suçluyorm kmle yazştn konuştun beni mi aldatıyor sun gibisinden bu sağlıklı giden ilişkimi de bozuyor benim ne ypmam lazım please