bana yardımcı olur musunuz:/ kafam çok karışık

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
kızlar ben mayıs da düşük yaptum ama beta hcg düşmeden bu ay hamile kalırsam ve test yaptıgım zaman pozitif çıkarsa ne düşünmeliiyim beta hcg en son 27 cıkmıstı ama adet gördüm. hala sıfırlanmamıs olabilir mi

Tatlım adet görünce sıfırlanmıştır, aklına takılıyorsa yine kan testi yaptırabilirsin.

Gecikme olmadan kan testinde çıkar mı bilmiyorum. Gecikme olmadan yapılan idrar testi var. Early predictor diye birşey. Ben bu testi yapmıştım. Negatif çıkmıştı (gecikmeye 4 gün vardı) geciktikten 3 gün sonra normal gebelik testi yaptım eczaneden alıp. Bu sefer pozitif çıktı, meğer hamileymişim

kızlar ben mayıs da düşük yaptum ama beta hcg düşmeden bu ay hamile kalırsam ve test yaptıgım zaman pozitif çıkarsa ne düşünmeliiyim beta hcg en son 27 cıkmıstı ama adet gördüm. hala sıfırlanmamıs olabilir mi
benım bıldıgım dusuk olduktan 1 hafta sonra beta sıfırlanıo kan tahlılınde erken cıkıyo ama kımyasal gebelık felan olursa daha cok uzulursun adetını beklesen daha ıyı yada adet gununde yada bı gun once felan ucuz testlerden dene al-bi gebelık testı var ben bu bebegımde 2 tane al-bi 2 tanede farklı marka almıstım albide pozıtıf dıgerınde negatıf cıkmıstı ertesı gun kan tahlılınde 34,1 cıktı ıkı gun sonra tekrarladıgımızda 3 katına cıkmıstı ınsallah hamılesındır ınsallah bu sefer sag saglım kucagına alırsın

X