- Konu Sahibi _chocolate_
Kizlar ben bazi rahatsizliklarimdan dolayi adet görmüyorum, üstelik esimin sperm degerleride pek iyi degil, dolayisiyla bugün doktorum tüp bebek icin sigortaya basvuracagini söyledi. Ilk önce cok sevindim sonunda bu anlamsiz bekleme son bulacakti. Ancak arastirinca hayal kirikligina ugradim yine. Almanyada tüp bebek tedavisinin sadece yarisini üstleniyor sigorta yanliz bazi kriterlere uydugunuz takdirde. Biz bütün kriterlere uyuyoruz sadece yasim tutmuyor, üstlenmeleri icin 25 yasinda olmam gerekiyor ben 24 e yeni girdim. Doktor yasimi karistirmis olmali
Bir yil daha hicbirsey yapmadan beklemek cok zor geliyor en azindan mücadele etmek istiyorum yoksa gecmez bu sene.
Sigorta üstlenmedigi zaman bütün ücreti bizim ödememiz gerekiyor, yani en az 3.000€ üstelik tutma garantisi bile yok dolayisiyla tekrar etmek zorunda kalabiliriz acikcasi bu rakam bizi cok asiyor
Türkiye tüp bebek yapmanin maliyeti nedir arkadaslar bilgi verebilir misiniz bana? Veya benden tecrübeli iseniz bana bir öneriniz var mi? simdiden tesekkürler

Sigorta üstlenmedigi zaman bütün ücreti bizim ödememiz gerekiyor, yani en az 3.000€ üstelik tutma garantisi bile yok dolayisiyla tekrar etmek zorunda kalabiliriz acikcasi bu rakam bizi cok asiyor

Türkiye tüp bebek yapmanin maliyeti nedir arkadaslar bilgi verebilir misiniz bana? Veya benden tecrübeli iseniz bana bir öneriniz var mi? simdiden tesekkürler