Bana yardımcı olur musunuz

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
23
27
Geçen ay reglim çok az oldu yerleşme kanamasından şüphelenip kan testi yaptırdım kanamanın 4.gününde ilişkiden 24 gün sonra negatif çıktı daha sonra bende hamilelik belirtileri oldu baş dönmesi kasık ağrısı gibi bundan şüphelenip ilk kan testimden ay sonra yani ilişkiden 50 gün sonra kan testi yaptırdım yine negatif çıktı ultrasonla bakıldı gebelik yok dendi ama ben bu ay regl olamadım duphaston kullandım bitti 3.gün ama hala regl olamadım gebelik ihtimali var mı

Bu kadar uzun bir gecikme hamilelikten degildir cunku olsaydi testte coktan cikardi. Ancak bu gecikme surecinde yumurtlama denk gelip de iliski olduysa hamilelik olmus olabilir su anda

Tek ilişkim 2 ay önce oldu ondan sonra ilişki yaşamadım
Ohhooo o zaman siz imkansiz olan bir sey soyluyorsunuz. Mumkun degil zaten. Dusunsenize su anda 2 aylik bir bebek olacak ve hala testlerde cikmayacak neredeyse bebegin tekmesiyle anlarsiniz zaten orada oldugunu

Ama bu ay regl olamadım 20 gün geçti karnım şiş gibi başım dönüyor olsaydı usgde kesin kese görünür müydü acaba veya kan testinde kesin çıkar mıydı

Ama bu ay regl olamadım 20 gün geçti karnım şiş gibi başım dönüyor olsaydı usgde kesin kese görünür müydü acaba veya kan testinde kesin çıkar mıydı
20 gün cok uzun bir süre, olsa çıkardı bencs

Iliskiden 50 gun gecmis gebelik ihtimali soruyorsunuz mümkün mu illa ki kanda cikardi sizin belki hormonsal blki kadin hastalıklari tarzi bu sorununuz var bi kadin doğumcuya gidin lütfen

Kesinlikle cikardi adet olmam gereken tarihtan 20 gub snra ben kalp atisi duydum muhakkak belli olurdu

Doktorlar yalan söylüyor olabilir. Hamile olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…