bana yardımcı olur musunuz?

tubam

ikizlerim canlarmmmm
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
124
5
118
merhaba arkadaşlar.
direk konuya gırıyorum. benım 7 yıllık bır ilişkim var. neredeyse hıc tanışma yıldönümümüzü kutlamadık. Neyse erkek arkadşmda bu konuların üzerinde pek durmaz, geçiştirir hep... kasımın 17 sı yanı bıdakı ay bızım yıldönümümüz ve ben (onun unutacağını bılıyorum) onu utandırmak ve ders ermek amacıyla öyle birşey yapmalıymkı birdaha özel günlerimizi unutmasın.(çünkü doğum günümü sadece telefonda kutladı. çok üzülmüştüm) utansın... sizce ne yapmalıyım
bana fikir verir misiniz?
:52:
şimdiden teşekkürler

7 senedir sadece sevgiliniz değil sizde kutlamamışınız yıldönümlerinizi...Şimdi neden onu utandırmaya çalışmak...

İnsana sorarlar ne oldu da 7 sene sonra aklına geldi kutlamak diye :31::31:

Son düzenleme:
ah güzel kardeşim
insan 7 senelik ilişkisini paylaştığı kişinin en özel gününü telefonda kutlar mı hiç?
ve sen böyle davranan bir insana ders mi vereceksin?
kanımca o böye takvim günlerine pek ehemmiyet vermediği için sen ne yapsan havada kalır demek istemiyorum ama görünen köy öyle sanki :((

ya böyle tanışma günü buluşma günü vs. yorucu değil mi?yani doğumgünü falan tamam da ötekiler biraz gereksiz geliyor bana evlilik günü olsa hadi ona da tamam

tanışma günüde mi kutlanıyor...
ne gerek var ki böyle şeylere?
her gün birlikteliğinizi yeni baştan kutlayın arkadaşım takılmayın böyle anlamsız şeylere...

canım doğumgünü evlilik yıldönümü tamam da tanışma günü bana da gereksiz geldi
ayrıca 7 yıldır böyle günleri önemsemeyen adam ne yaparsan yap yine önemsemez gibi geliyor bana:31:

canım doğumgünü evlilik yıldönümü tamam da tanışma günü bana da gereksiz geldi
ayrıca 7 yıldır böyle günleri önemsemeyen adam ne yaparsan yap yine önemsemez gibi geliyor bana:31:

7 yıldır ikinizde hatırlayıp sözle de olsa dile getirmediyseniz bundan sonra da gerek yok bencede arkadaşlara aynen katılıyorum...ynede sen blirsn tbi

Back
X