Bana yardımcı olur musunuz

Seldos47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
379
113
103
Gunaydinlar arkadaşlar söze direk gireyim ben 1 seneye yakın bi beraberligim olan erkek arkadaşımın ailesi ile 1 hafta sonra tanışmaya gidicem (Allahın izniyle) kendisi bi işte çalışıyor ama para yetmiyor ailesinden ayri yerde calıstigi icin kiraya veriyor vs. Ben tanışmaya gittikten sonra 1 ay sonra da o gelicek inşallah ama sıkıntı ailesinin durumu pek iyi değil ya da o ne kadar para olup olmadigini bilmiyor belki de babasi soylemiyor onun korkusu ya ailenin istediklerini alamazlar sa seni bana vermezler korkusu sinir stres yapıyor ben de halıylen ailem sıkıştırmaz herkesin istediği şeyleri ister yüksek miktarda bişey kimse istemez diyorum ve de o benden farklı bi ilde benim olduğum Büyükşehir de çalışmak istiyor ve yaşamımızı benim bulunduğum ilde gecirmek istiyoruz onun fikri kendime bi yer açayım oluyor ama babası destek olmuyor tek dediği yap oğlum olur elimde olsa ben yaparım çok azmediyor ben çalışayim paramizi ben biriktireyim diyor ve bi iş tutturalim gidelim diyo sizce nasıl bi iş olur bide KOSGEB varmış devlet yardımı sizce çıkar mı

Hemen iş kurcam kafasina giren adama ben guvenmem. Arkasinda destek yok bisey yok, daha once ne deneyimi var, ne biliyor ve yeni bir sehirde gelir gelmez is kurmaya calismak bence risktir. Ha belki basarili olur bilemem ama genelde eline 3 kurus alan iş kurcam kafasina giriyor sonra batiriyor. Dogru duzgun ise girsin once. O kadar kolay olsa herkes kendi isini yapardi

Hakkınızda hayırlısı.. tanıştıktan ne kadar süre sonra evlilik düşünüyorsunuz.. bence madem sıkışık zamana bırakın her şeyi yavaş yavaş halledin..

Hakkınızda hayırlısı.. tanıştıktan ne kadar süre sonra evlilik düşünüyorsunuz.. bence madem sıkışık zamana bırakın her şeyi yavaş yavaş halledin..
2 sene sonraya inşallah benim bulunduğum yerde otururuz diyoruz babam 22 senedir esnaf ve çevresi var baya yardım eder diyo annem çevre konusunda

O suan ki işini benle tanistiktan sonra yapmaya başladı fakat benimle tanımadan önce de aklında is kurcam fikri var di

Daha once esnaflik yapmamis birinin yapacagi is ekstra risklidir. Ayrica kendi isi icin kenarda saglam bir birikimi olmali. Is kuracagim diye hepten batmayin da.

Daha once esnaflik yapmamis birinin yapacagi is ekstra risklidir. Ayrica kendi isi icin kenarda saglam bir birikimi olmali. Is kuracagim diye hepten batmayin da.
Orası da öyle tabi ki ben 1 sene çalış dedim az daha birikim olsun öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…