Bana yardimci olurmusunuz kizlar

Netice Kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
8
1
1
44
Bir yillik evliyim ikinci evliligim cocugum var ilk evliligimden on yasinda esim herseyi kabullenmisti basta ayni eve girinci ilk hafta patladi olay yapamicam bitsin dedi cocugumu kaldiramadi aile soylemedim fakat bitiremedim seviyodum esimi cozum bulmaya calistim...cocugum annemlerde okula gitmeye devam etti bir yil tokezleyerek devam etti simdi dunya tatlisi bi kizim var esim oglumu hic gormek istemiyo simdi sen istedigin kadar gorus ama bu eve bir gun girebilir diyor yada ayriliriz diyor ve ben daha yirmi gunluk kizimla evdeyim oglum annemde moralim cok bozuk duzelmeye calisiyorum ama bu kisitlama cok zoruma gidiyor ailem biliyo bu durumu ama benim hislerimi kimse anlamiyor

Seni karisi olarak goeuyo ama cocugunu cocugu olarak gormuyo sacma kotu soz solemek istemiyorum ama sinirlendim oda bir evlat annem dedigi insanda karisi ya goz yumma hicbi sekilde sen sustgunda dhada baskin olur yani dhada uste cikar biliyorum evlilik kolay bitmiyo heleki sevince ve cocukta varsa ama ya obur cocugun simdi kucuk dha anne baba olmasada zman gecirir oynar aksam olur gozu cok ana baba aramaz ya sonrasi ? Yapma lutfen o cocugun pskolojisini dusun suan 20 gunluk kizin var ama obur cocugun ojula gdiyo onun dha cok anneye ihtiyaci var o suan tam annesini hissetme ona muhtac oldgu ondan guc aldgi zmanlar ben evli degilim ama hissettiklerim bunlar cocuk gelisim bolumu mezunuyum cocuk pskolojisi okudum iyi blirim onlarn nler hssttiginii .

Bir yillik evliyim ikinci evliligim cocugum var ilk evliligimden on yasinda esim herseyi kabullenmisti basta ayni eve girinci ilk hafta patladi olay yapamicam bitsin dedi cocugumu kaldiramadi aile soylemedim fakat bitiremedim seviyodum esimi cozum bulmaya calistim...cocugum annemlerde okula gitmeye devam etti bir yil tokezleyerek devam etti simdi dunya tatlisi bi kizim var esim oglumu hic gormek istemiyo simdi sen istedigin kadar gorus ama bu eve bir gun girebilir diyor yada ayriliriz diyor ve ben daha yirmi gunluk kizimla evdeyim oglum annemde moralim cok bozuk duzelmeye calisiyorum ama bu kisitlama cok zoruma gidiyor ailem biliyo bu durumu ama benim hislerimi kimse anlamiyor
Sizin çocuğunuzu istemeyen adamı bir de baba mı yaptınız???

Evleniyosun adam senin cocugunu istemiyor sen apar topar 1 yil icinde cocuk yapiyosun o adama. Sanki anneligi cok iyi kotarmissin gibi. Korkunc bir sey. 10 yasindaki cocuk annesiz anane evinde tek basina. Velayeti babaya ver bari belki senden vicdanlidir

Yoksa eski esinizde evli onunda karısı oglunuzumu istemiyor. Çok üzüldüm ben baştan herşeyi kabul etmiş sorun yapmamış sonradan sorun çıkarmaya başlamış. Çok zor bir durum bol bol dua edin. İnsallah herşey düzelir en yakın zamanda

Oğlunu istemeyen adamı en başında bırakacaktın kardeşim. Bu ne böyle, zavallı çocuğun psikolojisi, sevgi eksikliği, hiç birşeyi umurunuzda değil. Şimdi mi dert oldu bu? Üstüne bir de başka çocuk yaptıktan sonra.

Back
X