Cilt Bakımı Ürünleri bana yardımcı olurmusunuz....

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
tabıkı k
Yüzünüzü iyice kurulayıp sürüyorsunuz deģil mi?Genelde ben yüzümü ıslak bıraktıysam ve kremimi de o sekilde surduysem sizin dediginiz etkiler oluyor.
Oneri olarak Chanel'in nemlendiricisi cok iyi geliyor bana,butun gun yuzume verdigi yumusaklik hissiyle kaliyorum.
Aslinda once tonikleyip sonra yuz yikama jeli ile yuzunu yikayip daha sonra kremi surersen daha iyi olur.Hem temizleniyor,hem de nemleniyor.
tabıkı kurulayıp sürüyorm hani detaylı anlatıyım diye yazdım

Benim için uygun, bak şimdi oldu. Şaka bir yana evde yaptığım kırma zeytinin en acı ilk suyunu tonik yaptım ve çok iyi geldi, ahava dan organikti ama saklayamadım, kalanını dökmek zorunda kaldım. Cildim 3 gün bebek gibi oldu:)

Ben zeytini alıp cildime ovdum diyeyim acı su nasıl çıkardın kız?

Limoncu, ben ve ahava ; Aha aha aha Konuyu takipteyim, benimde cildim çok kuru , lütfen ulaşılabilirliği yüksek ürün tavsiyeleri bekliyorum. Benim çok param yok, limoncuda ekonomiden anlar.
yaa aslında benim inandım genlerden gelen bisey vardır yoksa istedigin kadar ürün kullan kırıscan varsa kırısırsın

bide ben öyle tonik jel bilmemne pek kullanmıyorum sevmiyorum yani nemlendiricide söyle fondoten kullanırken falan ille krem sürmek lazım bende 5 liralık nivea kullanmak istemedim o ürünler biraz pahalı netten baktım bende 170 falan ama her gün az az kullanıcak oldugum icin 3 ayda biticek olsa 50 liradan ayda cok olmaz diye düsünüyorum ama tabi her üründne kullancam bende batar zaten alamam yanii

Ben zeytini alıp cildime ovdum diyeyim acı su nasıl çıkardın kız?
Yeşil işlenmemiş zeytini pazardan alıp , tepesine bardakla vuruyorsun ve hemen azıcık suyun içine atıyorsun. Bir dolu avuç zeytin(benimki 1 kiloydu) bir gece ılık bir yerde bekleyince kırılmış zeytinin suyu acı ve yeşil oluyor. Zahmetli ama yok böyle bir şey:)

Yeşil işlenmemiş zeytini pazardan alıp , tepesine bardakla vuruyorsun ve hemen azıcık suyun içine atıyorsun. Bir dolu avuç zeytin(benimki 1 kiloydu) bir gece ılık bir yerde bekleyince kırılmış zeytinin suyu acı ve yeşil oluyor. Zahmetli ama yok böyle bir şey:)

Buzdolabında bekliyor mu aplamız?

La prairie kesinlikle isviçre markası. Paris'ten satın alırken görevli insanların estetik olmadan önce bu markanın kremini kullandıklarını söylemişti. Ne kadar doğru bilemicem ama ben göz kreminden çok memnunum

Buzdolabında bekliyor mu aplamız?
Buzdolabında beklerse acısı çıkmaz. Ilık yada sıcağa yakın yer diyelim. Ama pahalı markalar alabilenlere tavsiye etmiyorum; zahmetli çünkü. Ama çok kuvvetli bir antioksidan diye biliyorum. Ben kazara farkettim. Aslında amacım yeşil ev zeytini yapmaktı. O zeytinlerin suları takip edilen günlerdede kullanılabilir belki. Çünkü zeytin tatlansın diye 2 günde bir suyunu döküp yeni su ekliyorum. Dökmeden önce hemen birazcık kullanmayı düşünüyorum. İnşallah devamıda ilki gibi etkili olur.

Buzdolabında beklerse acısı çıkmaz. Ilık yada sıcağa yakın yer diyelim. Ama pahalı markalar alabilenlere tavsiye etmiyorum; zahmetli çünkü. Ama çok kuvvetli bir antioksidan diye biliyorum. Ben kazara farkettim. Aslında amacım yeşil ev zeytini yapmaktı. O zeytinlerin suları takip edilen günlerdede kullanılabilir belki. Çünkü zeytin tatlansın diye 2 günde bir suyunu döküp yeni su ekliyorum. Dökmeden önce hemen birazcık kullanmayı düşünüyorum. İnşallah devamıda ilki gibi etkili olur.

Yok be en pahaşı markada bile kimyasal var sonuçta. Mis gibi tertemiz bir çözüm ammaaaa iyi çözümler genelde zahmetli oluyor ne yapalım:)

arko yaglı kremden vazgeçmem. yıllardır kullanırım bi zararını görmedim. Hiç başka kremlere yönelme. bildiginden vazgeçme.

La roche posay,lancome birde çook pahalı olmakla birlikte harika olan darphin var. Bunun dışında gül suyu tonik olarak,maden suyu yuzunu yıkamak için kullanabilirsin. Ama mesele öncelikle bir yüz temizleyici ile cildini iyice temizlemek,ardından tonik kullanmak( açılan gözeneklerin tekrar dolmaması için) ve en son nemlendirici sürmelisin ve bunu düzenli olarak yapmalısın.

öncelikle söylüyorum lütfen konum hemen tasınmasın cünkü bu gündüz gece krem isindne pek anlamıyorum cevremde öyle cilt bakımından anlayan biride yok sizden acil tavsiye istiyorum

simdi ben normalde yüzüme pek krem sürmem binde bir gecen kardesim dedi abla yüzün cok kuru bi krem al en azındna gündüz nemlendirici bisey olsun dedi

bu arada ciltimde vücudum da cok hassas

neyse gratis temi ne indirim vardı diadermin kredm su bazlı hassa ciltler icin gündüz kremiydi iste indirime girmis 44 ten 24 e aldık serisini tam hatırlamıyorum ama takip eden bilir diye yazdım fiyatını

neyse ben sürüyorum mesela dustan sonra falan krem yüzümde kusma yapıyo resmen su icinde kalıyorum yüzüm kabul etmiyo gibi bisey ki bi kac kere acaba cokmu sürüyorum diye az sürdüm yine aynısı oldu

hani yazın dusa girersinde cıkında 5 dakka icinde terlersin aynı onun gibi

simdi bana kalitesi iyi cok cok hassa citler icin bi krem önerirmisiniz artk denile yanıla dogruyu bulucam

ayrıca eczaneler nasıldır yani ordan baksam daha iyi midir acaba

kiehls cok iyi dediler ama nette baktım kullanan varmı bu markayı
Kesinlikle la roche posay- toleriane yuz temizleme jeli ve nemlendiricisini oneririm. En son eczaneden 55-60 liraya almistim ikisini. Cok cok pahali degil. Ben peeling yapinca bile ufak sivilcelenmeler oluyo yuzumde yapamiyorum o yuzden. Nemlendirici sursem yaglaniyo parliyo diye kullanmiyodum bile. Ama yas 30a yaklasinca en azindan bi nemlendirici sart diyerek bu urunu kullandim 4-5 aydir. Cok da memnun kaldim. Hic bi yan etkisi olmadi yuzume. Hassas, karmaya donuk normal ciltler icin bire bir diyebilirim.

Benim la prairie cilt bakım programım var ve 3 senedir la prairie ürünlerini kullanıyorum son 2 senedirde anti aging ürünlerini kullanıyorum.Pahalı ama ben asla vazgeçmem..Cildim ve saçlarım konusunda inanılmaz hassas (gün içerisinde asla ellerimi yıkamadan cildime dokunmam ) biri olarak geleceğe cildinizle yatırım yapmak istiyorsanız ben de la prairie derim.Sonuçta en değerli giysimiz cildimiz..

konuyla alakasız olacak ama başka başlık açmak istemedim. migros dan diadermine koruyucu nemlendirici bakım kremini aldım. hani kremin kapağını açtıktan sonra altınada bir koruma folyosu oluyor ya, bu kremde var mı yok mu?

Back
X