24.09.2016 Hcg testi yaptırmıştım 1882 çıktı. Sonra lekelenmeler. Vajinal muanede biraz geç gözüktü. Normalde 6 haftalık hamile olmam lazım. Lekelenmeler arttı kanamalar olmaya başladı böyle adet oluyomuşum gibi. 2 kere doktora gittim ikisindede düşmemiş. Bugün baktı biraz daha büyümüş ama ümitlenme dedi. Şimdi beta sonucum çıktı 1636 çıktı . Farklı hastanelerde yaptırdım bu testleri. Ama insan üzülüyor. Nerdeyse 2 Aydır anne olacağım diye seviniyordum
24.09.2016 Hcg testi yaptırmıştım 1882 çıktı. Sonra lekelenmeler. Vajinal muanede biraz geç gözüktü. Normalde 6 haftalık hamile olmam lazım. Lekelenmeler arttı kanamalar olmaya başladı böyle adet oluyomuşum gibi. 2 kere doktora gittim ikisindede düşmemiş. Bugün baktı biraz daha büyümüş ama ümitlenme dedi. Şimdi beta sonucum çıktı 1636 çıktı . Farklı hastanelerde yaptırdım bu testleri. Ama insan üzülüyor. Nerdeyse 2 Aydır anne olacağım diye seviniyordum
Ultrasyonda sadece kese gözüküyor. Birde Progestan önce iğne verdi şimdi hap verdi. Ben Progestan o kullansam da düşecek oldu mu düşer miCnm kanamadan dolayi beta dusmus buyuk ihtimalle progestan kullaniyorsun sanirim.ama ultrasonda sorun yoksa betaya takilmamak lazim. Saglicakla kucagina alirsin insAllah Rabbimin izniyle :)
Duser cnm malesef. 1 hafta hastanede yaytim hap igne serum herseyi yaptilar ama durmadi kurtaj oldumUltrasyonda sadece kese gözüküyor. Birde Progestan önce iğne verdi şimdi hap verdi. Ben Progestan o kullansam da düşecek oldu mu düşer mi
Ben düşecek nasılsa diye kullanmayacaktımDuser cnm malesef. 1 hafta hastanede yaytim hap igne serum herseyi yaptilar ama durmadi kurtaj oldum
Sabret yat dinlen bende yaşadım aynı sorunu eşi kanıyor olabilir başka doktora git bir ben 2 defa hastanede yattım 14.hafta bittmişti kanama24.09.2016 Hcg testi yaptırmıştım 1882 çıktı. Sonra lekelenmeler. Vajinal muanede biraz geç gözüktü. Normalde 6 haftalık hamile olmam lazım. Lekelenmeler arttı kanamalar olmaya başladı böyle adet oluyomuşum gibi. 2 kere doktora gittim ikisindede düşmemiş. Bugün baktı biraz daha büyümüş ama ümitlenme dedi. Şimdi beta sonucum çıktı 1636 çıktı . Farklı hastanelerde yaptırdım bu testleri. Ama insan üzülüyor. Nerdeyse 2 Aydır anne olacağım diye seviniyordum
Sakin canim ilqclqrini kullan 6 haftalik kanamam basladi kese duruyo betam dususe gecti azcik ama ilac kullaniyorum clexsan diye ignem var ..cunku bundan once iki kaybim oldu ..3 gundur kananqm bitti ..biz yapmqmiz gerekeni yapalim takdir yaratandan canim ilaclarini kullan dusecekse zaten duser...Ben düşecek nasılsa diye kullanmayacaktım
Cnm oyle dusunme iste. Onceden betami vardi millet surekli hastanelerde ogrenebiliyormuydu betasi dusmusmu artmismi. Ayrica beta degerleri oynayabilir. Madem sadece kese gozukuyor kese boyutunda oynama yoksa gebelik devam eder. Mesela benim kese vardi sadece 19mm kese 12mm ye kadar kuculdu ve kurtaj yapildi. Boyle herseye takilma dokyorunun dediklerini yappp lutfennnnnBen düşecek nasılsa diye kullanmayacaktım
Ay teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla olur rabbim AminSakin canim ilqclqrini kullan 6 haftalik kanamam basladi kese duruyo betam dususe gecti azcik ama ilac kullaniyorum clexsan diye ignem var ..cunku bundan once iki kaybim oldu ..3 gundur kananqm bitti ..biz yapmqmiz gerekeni yapalim takdir yaratandan canim ilaclarini kullan dusecekse zaten duser...
Tamam ben aksatmadan kullanayımCnm oyle dusunme iste. Onceden betami vardi millet surekli hastanelerde ogrenebiliyormuydu betasi dusmusmu artmismi. Ayrica beta degerleri oynayabilir. Madem sadece kese gozukuyor kese boyutunda oynama yoksa gebelik devam eder. Mesela benim kese vardi sadece 19mm kese 12mm ye kadar kuculdu ve kurtaj yapildi. Boyle herseye takilma dokyorunun dediklerini yappp lutfennnnn
Amin inşallahAy Allah esirgesin sen ilaçlarını düzenli kullan kardeşim taktir Allah 'in. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?