Bana yardimm edinnnn lutfenn :((

canım benim en son kararı verecek olan sen sin ama ben bu tür evliliklerde şundan yanayım arkadaş olmuyorsa baştan ayrılacaksın ilerde birde çocuğun falan olduğunu o zaman hiç ayrılamazsınn kalırsın kaldığın yerde ailnede sana destek oluyormuşum maden başının çaresine bakacan artık yine neden kavga ettiniz hala almıyormusun eveee ?????

O evde ben gittim evden.. konuşamiyoruz bile.
O turkiye geri döndüğü zaman girerim anca eve..
Benim böyle yapabileceğimi tahmin edemiyordu bile..
Sen bana son defa konuş deyince bende sms yolladim ona bi tane, neyse okuyunca bana bitti bitti boşaniyoz dedi..
Bende tamam dedim, o benim yine yalvarmami bekliyordu ama öyle olmadi..
Artik boşanma nasil olur bilmem.. fransada boşanmiş olunca Turkiyede nasil bildiriliyo hiç bilmiyorum..
Yeni bi sayfa açtim hayatimda ve insanlarin ne söyleyeceklerini takmamaya çalişicam..

canım ya çok üzüldüm inanki şimdi neredsin peki annenlerde misin keşke sen gideceğine evden o gitseydi de kalsaydı dışarıda anlasaydı anyayı konyayı yabancı memlekette sen boşanma davası açınca onada bildirilir heralde mahkemeden tam bilemiyorum ama o türkiyeye mi gidecek ki ne bilim ya hakkında hayırlısı ama gercekten zor bi durum 19 da evlen 21 de boşan allah yardımcın olsun inşallah bundan sonraki hayatında mutlu olursun BU ARADA NE YAZMIŞTIN MESAJDA SANIRIM SEN OLUMLU DAVRANDIN AMA O BOŞANMAK İSTEDİ OFFF HEM SUÇLU HEMDE GÜÇLÜ SENİN BU KOCAAAA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…