merhabalar canım,
öncelikle yaşın çok genç. aklıma acaba çok erken yaşta acele bir evlilik mi yaptı sorusu geliyor ister istemez.sevgi her zaman her şeyi çözmez. eminim ikinizde kendi içinizde iyi insanlarsınızdır. ancak yaşının çok genç olması asıl sorun gibi. eşin kaç yaşında bilmiyorum ama... ancak sana gelirsek. örneğin ben 29 yaşındayım. ben de eşimle uzun flört sonucu evlendim. benim eşimle tanıştığımda yaşım 22 idi. o zaman ki davranışlarımla, karakterimle ve olaylara verdiğim tepkilerle şimdiki halim arasında dağlar kadar fark var. o zaman çok daha inişli çıkışlı,tahammülsüz,çabuk parlayan biriyken şimdi daha oturaklı olayları daha basite indirgeyip çözen biriyim. yani anlatmak istediğim şey şu: insanlar büyür, değişir. sen de büyüyorsun ve değişiyorsun. haliyle ilişkinizdeki duruşun da değişiyor.bu çok normal. acaba eşin buna mı ayak uyduramıyor? yani zamanında eşin senin çocuk yaşta ve çocuk aklıyla olan halini sevdi de şimdi büyümüş ve olgunlaşmaya başlamış halini mi yadırgıyor? ayrıca cinsel uyumunuzda sıkıntı olabilir mi?
bence bunları bir düşün. çok detaya inemiyorum çünkü seni ve hayatını bilmiyorum. bilmeden hadsizlik etmek istemem.söyleyeceklerim bunlar...