Hepinize çok tşk ediyormm :)
annemle konustm ondan hmen uzaklaşmam grektiğini söyledi kzmadı bna sadece bastan anlatsaydn dedi..
tl numaramı deiştik msn adresi falan artık bana ulaşamıyo..geceleri falanda gelmiyo artık..
arkadaşımın biri ilaç içtiğini syledi hastanedeymiş ama emin değilm..ama ondan krtuldm ck mtluyum
hepinize tkrar cok ama cok tşk ederm
suç duyurusunda bulundu mu erkek arkadaşınız. bıçaklama var.tam senin yaşında aynı olay benim de başıma gelmiştibenneyaptımki
tanımadığım biri okulun önünde durudu çıkma teklif etti kabul etmedim sonra peşimi bırakmadı eve kadar takip etmeye başladı arkadaşlarıyla, bigün beni yalnız bırakmamak için yanımda gelen sınıfımdan bi erkek arkadaşımı bıçakladı.. o günden sonra çok korktum çevreme zarar verecek diye. anneme söyledim, okula gelip md. le konuştu çocuğu uyardılar filan sonra bıraktı peşimi :umursamaz:
sana da geçmiş olsun a.s.
gitmedim çünkü beni eve bıraktıktan sonra olmuş olaylar benim önümde olmadı.. hem de arkadaşım bizim mesele oldu bu artık dedi beni devre dışı bıraktı, aralarında ne geçti bilmiyorum, zaten sevgilim değildi..suç duyurusunda bulundu mu erkek arkadaşınız. bıçaklama var.
çevreye zarar verecek değil vermiş,, zaten.
polise gitmediniz mi...
bn smdi 15 yasındaym bni seven murat die bi arkadasm var..
onnla cıktm ama çok tehlikeli biri ondan uzaklaşmaya basladm ama uzaklaştığımı farkednce intihar etti benim yanımda bileklerini kestii ..
onunla çıkmaya devam etmezsem intihar edeceğni söylüo.. onu 3 kere terk ettm ama her sefernde intiharla thtd etti bnde kendime hakm olamayıp her sefernde geri barıstm
şimdi msn adresimif tl numaramı deiştim onada ailemin zorladığını söyledm ama her gece eve geliyo odamın balkonunun altında yatıyo bırakmıyo peşimi ne yapmalıym ??mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?