Bana yardm edin lütfen =(

Yarabbim sen benim evladım da dahil bütün evlatlarımızı koru bu tür şeylerden...

ıntihara kalkıştığına göre belli ki onunda yaşı küçük deli yaşlar mı denir bilmiyorum biz bu yaşlarımızda mahallede oyun oynar bide ders çalışırdık aşk meş bilmezdik...

Güzel kızım lütfen uzak dur ne yaparsa yapsın sakın muhattap olma önce ailenle paylaş sonra gidip onun ailesine anlatın...

Toplumdan iki pırıl pırıl hayat kaybetmeyelim...

ailen çok güvendiğin inandığın bir öğretmenin dayın teyzen halan ne bileyim işte bunlardan olayı paylaşabileceğin birileri mutlak vardır. Bak ablaların hepside aynı şeyi söylüyor demekki bir bildiğimiz varki bunu diyoruz. Sonuç ne olrsa olsun ail tarafından ailenin haberi olmalı belki ailen çocuğun ailesiylede görüşür onun anne babasınında durumu bilmeye hakları var.
lütfen dönülmez yollara girmeyin çok güzel bir hayatın daha çok başındasın.

15 yaşındasın, bu yaşadıkların ağır değil mi senin için, ailene anlatmalısın, onlarla beraber çözüm bulunur, onlara güven sadece...

hemen annene anlat durumu,

birde bu ilişki için azcık sabırlı olun canım,15 yaşında ben regli bile olmuyodum yav....önce çocukluk,sonra erkek arkadaş filan,sırayla....

Ay canım daha çok küçüksün bu çocuğun niyeti ne?
Böyle insan sadece kendine değil sanada zarar verir ailene anlat durumu olmaz böyle daha çok gençsiniz herşeyi tehditle yaptırabileceğini sanıyor anlaşılan

Hepinize çok tşk ediyormm :)
annemle konustm ondan hmen uzaklaşmam grektiğini söyledi kzmadı bna sadece bastan anlatsaydn dedi..
tl numaramı deiştik msn adresi falan artık bana ulaşamıyo..geceleri falanda gelmiyo artık..
arkadaşımın biri ilaç içtiğini syledi hastanedeymiş ama emin değilm..ama ondan krtuldm ck mtluyum
hepinize tkrar cok ama cok tşk ederm

cnm senin yaşlarında böle bişe başına gelmiş birisi olarak tek werebileceğim tawsiye ailene anlat, ben aileme anlatınca kurtuldum inan. tepki werirler gibi bi korkuya kapılma, sana o çocuktan fazla zarar weremezler dimi sonuçta onlar senin ailen..

geç kalmışım cnm bu yazıyı okumaklakaydirigubbakcemile3 gözünaydın diorum sana en iisini yapmışın.. :tesellipuyorumnanaktan

tam senin yaşında aynı olay benim de başıma gelmiştibenneyaptımki
tanımadığım biri okulun önünde durudu çıkma teklif etti kabul etmedim sonra peşimi bırakmadı eve kadar takip etmeye başladı arkadaşlarıyla, bigün beni yalnız bırakmamak için yanımda gelen sınıfımdan bi erkek arkadaşımı bıçakladı.. o günden sonra çok korktum çevreme zarar verecek diye. anneme söyledim, okula gelip md. le konuştu çocuğu uyardılar filan sonra bıraktı peşimi
:umursamaz:

sana da geçmiş olsun a.s.

Son düzenleme:
bu arada bn eklemeyi unuttm arkadaşımın babası yok anneside baska biriyle evli..bu seneye kadar yurtta kalıyodu..smdi 18 yasında olduğu için ayrıldı yurttan
3 ablası 1abisi var bni hepsiyle tanıstırmıstı hepsi çok iyi insanlar daha önce durumu onlarlada paylaştm konustular ama birşey deişmemişti..
sanrm bu sefer krtuldmsositososito

suç duyurusunda bulundu mu erkek arkadaşınız. bıçaklama var.
çevreye zarar verecek değil vermiş,, zaten.
polise gitmediniz mi...

suç duyurusunda bulundu mu erkek arkadaşınız. bıçaklama var.
çevreye zarar verecek değil vermiş,, zaten.
polise gitmediniz mi...
gitmedim çünkü beni eve bıraktıktan sonra olmuş olaylar benim önümde olmadı.. hem de arkadaşım bizim mesele oldu bu artık dedi beni devre dışı bıraktı, aralarında ne geçti bilmiyorum, zaten sevgilim değildi..

bi de daha 15 yaşımdaydım ya insan çok korkak oluyor o yaşta...benneyaptımki
ama olmamak lazım hele ki bu devirde asla.. mutlaka ailenizle paylaşın hemen gerekirse polise gidin ama sessiz kalmayın.

bak canım sakın tavız verme sakın sana gercek yasanmıs bı olayı anlatıcam halamın kızının basına geldı 3 sene once cocugun ılk sevgılısı oldugu ıcın kızı 7 sene pesını bırakmadı arkadasım benımle gıderdı bulusmaya korkardı senı bırakmam kımınle evlenırsen onu öldururm dugununu pompalıyla basarım neler neler kapının onunde yatmalar yıgenını kacırırım aılenı öldururum falan ve arkadasım korktugu ıcın evlendı evlendıgının 3. gunu sıvıl polıse kufur ettıgı ıcın hapse gırdı 1 ay kaynanasında kaldı çok cektırdıler resmı nıkah yok bu arada goruse gıdebılmek için nıkah yapıldı hapıshanede gardıyanlar sahıt hapısten cıktı baban bana ev versın soyle dıye kızı dovmeler basladı enıstesının park halındekı arabasına carptı defalarca mıllet bısey yapamıyo korkudan arkadasımda arabanın içinde arkadasımın agzına sılahı sokmus dayak tanınmaz haldeyse kaynanasının evıne kapatıldı en sonunda gorumcesı gızlı tel ettı aılesıne alın kızınızız öldurcek dıye aılede korkuyo cocuktan pıslopat çünkü hapçı aıle kapıya polısle geldı aldılar tekrar arabbaya haplanıp çarpmalar cam çerçeve kırmalr kapının onundekı dogalgaz kutusuna benzın doktu elınden zor aldılar cakmagı neyse tabı sevıyorum falan karımı verın kız donmedı bosanma davası acıldı durusmaya gıderken kapının onunde taksı bekleyen arkadasının babasını kalbıne yakınn yerden bıcakladı ama hala sokakta evı arıyo babam nasıl dıyo gerızekalı komsuları pazar alısverıs ıhtıyacını gıderdı korkudan sokaga cıkamadılar neyse bosandı en sonunda tabı aıle baskısı senın yuzundenn oldu bunlar babam ölücektı falan gelen babasını zzıyarete geln akralar kızın yuzune tukurup gıdıyolardı en sonunda bı yerde bı uzman cavusla tanıstı adamda bosanmıs esınden gecen arlıkta evlendıler o pıskopatta tel dukkanından telefon calmıs sahıbı olan kızın bogazına bıcak dayamıs yaklandı zaten dosyada kabarık oldugu ıcın sımdı hapıste duyduguma gore 20 sene vermısler sakın aklını basına al sen aılen ıcın cok kıymetlısın bı evlat kolay yetısmıyo sakın bı hata yapmalmaz:

canım yaşın çok küçük belki doğru kararlar alamayabilirsin bu olayı mutlak ailenle paylaş, evet belki bu çocukla neden çıktın diye çok kızabilirler ama bu senin hayatın için önemli bir olay olabilri belliki çocuğun sağlıklı bir beyni yok hastalıklı sekın inanma sakın buluşma konuşma Allah korusun sana zarar verebilir anlamazsın bile sakın kendini tehlikeye atma tatlım ailene mutlaka söyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…