Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben az once abdest almistim okudim siteye girdim ki senin paylasimini gordum simdide sana okumaya basliyorum canim bu mubarek gecede Allah kabul eder insallah.18 oldu. Benim için başka okumak isteyen yokmu ? :)
Amin inşallah canım. Allah hepinizden razı olsun.Ben az once abdest almistim okudim siteye girdim ki senin paylasimini gordum simdide sana okumaya basliyorum canim bu mubarek gecede Allah kabul eder insallah.
Bende okurum canım bir tane Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahKızlar 20 de kaldım![]()
Bi tanede ben okurum Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallahSelam kızlar,
Ben yaklaşık 15 aydır bebek hasretiyle yanıyorum.![]()
Rabbim büyüktür ve nezaman nasip etmişse ozaman olacaktır.
Ben 41 Yasini Şerif okutmak istiyorum. Belki vesile olur. Başkasına yapılan dua en güzelidir. Kimin duası kabul olur bilinmez. Sizde Namazlarımda duamdasınız.
Bana yardım edebilirmisiniz? Rabbim bana da hayırlı evlat nasip etsin niyetiyle bana 1 tane Yasini Şerif okurmusunuz?
Buarada adım Fatma.:)
İnşallah canım. Allah razı olsn.Bende okurum canım bir tane Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Bi tanede ben okurum Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah
Canim okuyunca haber vercem demistim.dusuk yaptim malesef anca okuyabildim Allah im.insallah niyetini kabul eder . hayirli saglikli evladimiz olsun insallah boy boy
![]()
şimdilik bir tanede ben okurum akşama inşallah okudukça yazarım sana
Sagol canim benim insallahGeçmiş olsun canım. İnşallah tez zamanda.
Ben ve bir dostum da okuyacağız inşaAllah 2 tane bizden olsun. Toplam 25 Yâsin okunmuş geriye 16 adet kalmış oluyorama inşaAllah daha çok yardımcı olabiliriz ablam
canım ben 3 yasini şerif okudum allah kabul etsin tez zamanda kavuşursun kuzuna inşallah bir tanesini önce düştün sanırım 2 tanedaha düşersin