Kurtaj mi olmustun canımCnm bn suan regliym ama cok tuhaf az geliyo yarin biter gibi istersen ver bnada 1 tane yarin veya ertesi gune okurum
Yok cnm gebelik istyrm daha nasip olmadi Allah buyukte bu ay kanamam cok az oldu 1. Gun normal ikinci gun kahve gibi bugun yine az az geldi simdide yok hic boyle az olmazdi o yuzdn tuhaflik varKurtaj mi olmustun canım
Herhangi bi islem olmadıysa rahminde bisey olmaz korkma bazen olur oyle az geldiği duzelir sonrA.konu sahibesi keske bilsem okurum ama bilmiyorum ki bende cok istiyorum bebek sahibi olmak ama maalesef.bi kere oldum ondada gelismedi kurta oldumYok cnm gebelik istyrm daha nasip olmadi Allah buyukte bu ay kanamam cok az oldu 1. Gun normal ikinci gun kahve gibi bugun yine az az geldi simdide yok hic boyle az olmazdi o yuzdn tuhaflik var
bazen sitres etkiliyo heralde bebek konusunu cok taktm kafaya ondandr belki cnm sagol Rabbim tez zamnda sagliklica nasip etsin insallah cnm dualarim hepimize Rabbim buyuk var bi bildigi uzme kendini olur muHerhangi bi islem olmadıysa rahminde bisey olmaz korkma bazen olur oyle az geldiği duzelir sonrA.konu sahibesi keske bilsem okurum ama bilmiyorum ki bende cok istiyorum bebek sahibi olmak ama maalesef.bi kere oldum ondada gelismedi kurta oldum
Sagol canim benim insallahhhhbazen sitres etkiliyo heralde bebek konusunu cok taktm kafaya ondandr belki cnm sagol Rabbim tez zamnda sagliklica nasip etsin insallah cnm dualarim hepimize Rabbim buyuk var bi bildigi uzme kendini olur mu
Cok teşekkür ederim cnm 1 tane sana verdim o halde allah razi olsun cnm yaCnm bn suan regliym ama cok tuhaf az geliyo yarin biter gibi istersen ver bnada 1 tane yarin veya ertesi gune okurum
Biri düşük 2. Kurtaj evet malesefKurtaj mi olmustun canım
Cok Sagol allah razi olsun cnm1 tane alırım canım. Allah yardımcın olsun.
Cok tesekkur ederim cnm benim insss aplah sizlerinde dualarinizi kabul eyler insBen de okurum 1 tane inşallah canım. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin
Parson pardon cnmBiri düşük 2. Kurtaj evet malesef
Cok teşekkür ederim cnm okumus gibi oldun allah razi olsun yine deHerhangi bi islem olmadıysa rahminde bisey olmaz korkma bazen olur oyle az geldiği duzelir sonrA.konu sahibesi keske bilsem okurum ama bilmiyorum ki bende cok istiyorum bebek sahibi olmak ama maalesef.bi kere oldum ondada gelismedi kurta oldum
Elifle +1 oldu 10 tane olduO halde suan sizlerle beratnisa + btlyur + EmiraSalih ile 9 tane oldu ...Allah hepinizden razi olsun bin kere
Cok teşekkür ederim cnm ya allah razi olsun bi tane okursun bitince hastalik ins seninde en kisa surede olurBende okurum canım ama adetliyim şimdi salı ya da çarşamba adetim bitince okuyabilirim okuyunca yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?