Cnm 2 hafta var süresi aşılamaya kadar okutuyorum allah razi olsun sizlerden cnm ....okuyabilirsen eger 33 olacakCanım ben de okurum inşallah süresi var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm 2 hafta var süresi aşılamaya kadar okutuyorum allah razi olsun sizlerden cnm ....okuyabilirsen eger 33 olacakCanım ben de okurum inşallah süresi var mı ?
Aminnn cnm benim inan tanımadığım insanlarin yardimi beni o kadar duygulandirdi ki cok kötü psikoloji ile yasin okutmaya basladim okunabilecegini tahmin bile etmiyorken bitti nerdeyse ve sizlerin duasini aldim ...cok mutlu ettiniz beni anlatamam ...Amııınnn canm senden de Allah razı olsn ne guzel dua etmıssın agladm ınan.rabbım hıc kımseyı dar da koymasın.bızde 5 aydr bebek ıstıyorz ama henuz bırsey yok ıns rabbım nasıp eder de ısteyen hıcbır bayanın kucagı bos kalmaz ıns canm
Evet cnm 2 hafta var senin ile 34 olacak inssss..allah razi olsun senden de ..rabbim tüm istediklerinizi hayırlısıyla gerçekleşmesini saglar insssdevam ediyosa bende okurum .
Tmam canm ozman bende 3 tane yasin alayim okurum bu haftaCnm 2 haftaya kadar suresi var asilama yapacam ins ekimde ins tutaun diye okutuyorum
Allah bin kere razi olsun senden hakkin gecti ins sana güzel haber verecem ...Csnım ben bir tane daha okurum demiştim okudum şimdi eklemediysen eklersin Allah kabul etsin inşaAllah :)
Tmm cnm allah razi olsun cooook mutlu oldumTmam canm ozman bende 3 tane yasin alayim okurum bu hafta
Cok sagol cnm benim allah razi olsun sendende...Allah dilediklerinizi kabul eder insssCanım ben de 1 tane alıyorum. Allah kabul etsin inşallah
Ayyy tesekkur ederim cnm aplah sendende razi olsun aminnnnn...ins seninde gönlünden gecenleri allah kanul etsin ins en kisa süredeBende okurum Bi tane Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Amin canm dualrnda bizide unutma rabbim isteyen herkese nasp etsn insTmm cnm allah razi olsun cooook mutlu oldum
Seninle birlikte 37 olacak
Ins cnm benim tabiki allah en kısa sürede hepimize nasip etsin insAmin canm dualrnda bizide unutma rabbim isteyen herkese nasp etsn ins
Sağol cnm benim baya yardımcı oldun bana evet 1 tane kalmıştı sen okursan bende 41.ciyi aşılamaya gitmeden okur teslim ederim ...allah razi olsun senden...ins bir an önce bugün istediklerin gerceklesir..sana ne kads teşekkür etsem azdir... allah yardimcin olsun her konuda ..Sonuncuyu da istersen ben okurum canım
Senden de Allah razı olsun Rabbim okunan duaları kabul etsin inşaAllahCo
Sağol cnm benim baya yardımcı oldun bana evet 1 tane kalmıştı sen okursan bende 41.ciyi aşılamaya gitmeden okur teslim ederim ...allah razi olsun senden...ins bir an önce bugün istediklerin gerceklesir..sana ne kads teşekkür etsem azdir... allah yardimcin olsun her konuda ..
Canım ben okudum ekleyebilirsin :)Cnm 2 hafta var süresi aşılamaya kadar okutuyorum allah razi olsun sizlerden cnm ....okuyabilirsen eger 33 olacak