- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Merhaba,
Diğer konunuzu da okumuştum. Kesinlikle çok doğru bir karar vermişsiniz, sizi tebrik ediyorum. Gittiğiniz memlekette moralinizi bozup, depresyona gireceğinize hedefinize kilitlenin. Sanırım orada eğitim için bulunuyorsunuz. Nispeten buraya göre sorumluluklanız az olur, bu fırsatı değerlendirip hergün düzenli spor yapın. Oranın yemeklerinin kokularını sevmemiştiniz; sakın abur cubura dadanmayın. Zaten bu tür gıdalar çok katklı olduğu için kanserojen. Sağlıklı şeyler yiyin ve görün bakın eski kilonuzdan bile zayıf olarak döneceksiniz.
Ben de 5 ay önce ikinci bebeğimi dünyaya getirdim.Tam 18 kilo fazlam var. Doğal olarak ilk doğumumdan kalan fazla kilolarım da var. Düğün resimlerime göre 25 kilo fazlayım şuan. Hadi o zaman 34 bedendim, şimdi iki çocuk annesi olarak o kadar zayıf olmasam da olur ama önümde vermem gereken 20 kilo var. Daha önce ilk doğumumdan sonra vermiştim, şimdi de yapabilirim diye kendimi motive ediyorum. Sadece emziren anne olduğum için rejim yapamıyorum ama bugun düzenli her sabah olmak üzere 1 saatlik yürüyüşe başlıyorum.
Siz benden daha gençsiniz, daha da güzel verirsiniz kiloları... Haydi moral bozmak yok!
Bende de uyku bozukluğu var. Ustune de vermem gereken 15 kilo fazlam var. Birlikte vermeyi denesek ne dersiniz kızlar. Çok sıkıldım bu halimden cidden.
Bugün bayram ve yarım gün olmasına rağmen, taviz vermedim yürüyüşümden. Geldim hemen yemek yaptım, çocuklarla ilgilendim vb. Hareketten vazgeçmek kesinlikle yok anlaşılmıştıraaaa çok teşekkür ederim hiç kimse cevap yazmayacak sanmıştım ..Yemek konusunda maalesef şansım çok az ama ben sizinle beraber yürüyebilirim bir saatdolayısıyla bir şeyler yapmış olurum kendim için ..Çünkü hiç bir şey yemesemde hareket etmeyince zayıflayamıyorum ..Başlayayım o zmn yarından itibaren teşekkür ederim desteğiniz için ..
Bugün bayram ve yarım gün olmasına rağmen, taviz vermedim yürüyüşümden. Geldim hemen yemek yaptım, çocuklarla ilgilendim vb. Hareketten vazgeçmek kesinlikle yok anlaşılmıştır
Yiyecek konusunda da, daha yenisiniz orada, hem seveceğiniz hem de kalorisi düşük birşeyler mutlaka bulursunuz. (Salata,ceviz, peynir, balık çeşitleri vb) Buarada ben hep, iştahsız olup, herşeye burun kıvıran, acıktım diyip iki ısırıktan sonra şiştim diyen tiplere özenmişimdir. Belli mi olur belki sevmediğiniz damak tadı sayesinde siz de hepten iştahsız biri olup çıkarsınız:)
Memleketten iyi bayramlar buarada:)
ben diyetteyim çok uzun uğraşlarla veriyorum ama kısa zamanda verdklerimi geri alıyorum boyum 1.61 kilom ise 78 kızımda bana çekti babası uzun boylu ince hiç babasına çekmedi
Canım valla ben uyku bozukluğu olayına bir sonuç getiremedim ama bugün teyzemle konuştum 1 ay boyunca her gün callenetics yaptım 7 kilo verdim dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru tabitamam birlikte vermeyi deneyelim ..Ben de bu uyku bozukluğunu yenebilirsem bak sabah 6 da uyudum normal olarak 1 de uyandım ama şöyle erkenden kalksam metabolizma da erkenden çalışmaya başlasa ,öğün saatleri şaşmasa ..
Bugün erken uyumayı denicem ve yarın sabahta erken kalkmayı planlıyorum ,1 saat yürüyüş yapıcam çünkü,su içmeyi fazlalaştırıcam,daha fazla meyve yicem şimdilik kararlarım böyle..Ama hedef aynı döndüğümde bu kiloyla olmayacağım ....
Bir de diyet arkadaşım diye bir yer var. Orada herşeyin kalorisi yazıyor.
witch hunt hukukkusu A abcsel Kızlarrrrr bende sizler gibiydim taki 2 ay önceye kadar ve şimdimde yıllardır kurtulamadığım Kilolarımdan Veysel bey sayesinde kurtuldum ben 17 Yaşındayım ve 92 kiloydum 2 ayda 17 kilo verdim ve şu an o kadar mutluyum ki anlatamam. Insanların dalga geçmesi kıyafetlerimin olmaması beni bunalıma sokmuştu ama şu an gayet mutlu ve kilo vermeye devam ediyorum isterseniz sizlerde zevkle yardımcı olabilirim. Bana kesinlikle güvenebilirsiniz yıllardır tüm doktorlar gidip tüm tahlilleri yaptırdım tüm diyetleri uyguladım ama hiç bir faydası olmadı ve Veysel bey ile tanıştıktan sonra ise Hayatım Değişti ve herseye yeni bir başlangıç Yaptım ve bundan da çok memnunum vede memnun Olduğum için başkalarından yardımcı olmak isterim. Veysel beyin kendisi cerrahi asistan olup ve sağlıklı yaşam danışmanlığı yapmaktadır.ilginizi çekerse yardımcı olabilirim.
Benimde 15 kilo vermem lazim. Bende yurt disindayim buraya gelince ilk kilo verdim sonra yemeye basladim abur cubur oda kilo yapti. Cinlilerin yesil caylari cok unlu, onlardan icsen yemek aralarinda. Ben oyle yapiyorum. bir ayi gecti diyetteyim ara ara bozuyorum. Uc gundur pizza baklava, pilav goturdum ama bugun gene dikkat etmeye basladim. Basladigimdan beri 5 kilo vermisim :) ilk baslarda hizli gidiyorya. Benimde hastaligim var ilac kullaniyorum son iki haftadir hic veremedim ama gene sabrediyorum belki bir anda veririm durur dururda. Ben konu acmistim orda arkadaslar var onlarla destek oluyoruz birbirimize istersen bizede yazabilirsin. Insallah guzel sonuclar aliriz.Merhaba ..28 yaşındayım boyum 1,74 ..20 yaşında evlendim o zmn 63 kiloda zayıf sayılabilecek bir görüntüdeydim..Çünkü 63 kiloda olmama rağmen 36-38 giyiyordum kemiklerim kalın olmasına rağmen .Evlendim bir iki sene aynı kiloda devam ettim ama sonrasında hem okul ,hem ev derken gece uyku bozukluklarım ortaya çıktı ..gece sabaha kadar oturup ,akşama kadar uyuyordum..Sonrasında panik atak rahatsızlığım ortaya çıktı ve ben kullandığım haplarında etkisiyle hızla kilo almaya başladım ..En son gördüğüm rakam 104 tü..Etrafımdaki herkes eski fotoğraflarımı görünce bana acıyarak baktı ..Evet biliyordum zayıflamam gerekiyordu ama başaramıyordum..
Bir şeyler hep engel oluyordu..Spor salonuna gidip 2 ay sonra bırakıyordum ..Ya da diyete başlayıp bir hafta sonra sıkılıyordum..Şu an 90 kiloyum 46 bedenim ..Çin de yim ve bir yıl burada yaşayacağım..İmkanlarım sınırlı ama istiyorum ki bir yıl sonra eşim havaalanına beni almaya geldiğinde e ilk beni gördüğünde gözleri parlasın..Yani beni bir yıl boyunca görmeyen insanların ağzı açık kalsın..En önemlisi 10 dk yürüynce ayak bileklerim kesilirmiş gibi acımasın.Nefesim video çekimlerinde bile duyulmasın ...İstediğim ama iç çekerek baktığım kıyafetleri giyebileyim ..Lütfen bana yardımcı olun şu vermem gereken 30 kilo bedenimi terkedip defolup gitsin ...
Benimde 15 kilo vermem lazim. Bende yurt disindayim buraya gelince ilk kilo verdim sonra yemeye basladim abur cubur oda kilo yapti. Cinlilerin yesil caylari cok unlu, onlardan icsen yemek aralarinda. Ben oyle yapiyorum. bir ayi gecti diyetteyim ara ara bozuyorum. Uc gundur pizza baklava, pilav goturdum ama bugun gene dikkat etmeye basladim. Basladigimdan beri 5 kilo vermisim :) ilk baslarda hizli gidiyorya. Benimde hastaligim var ilac kullaniyorum son iki haftadir hic veremedim ama gene sabrediyorum belki bir anda veririm durur dururda. Ben konu acmistim orda arkadaslar var onlarla destek oluyoruz birbirimize istersen bizede yazabilirsin. Insallah guzel sonuclar aliriz.
Merhaba ..28 yaşındayım boyum 1,74 ..20 yaşında evlendim o zmn 63 kiloda zayıf sayılabilecek bir görüntüdeydim..Çünkü 63 kiloda olmama rağmen 36-38 giyiyordum kemiklerim kalın olmasına rağmen .Evlendim bir iki sene aynı kiloda devam ettim ama sonrasında hem okul ,hem ev derken gece uyku bozukluklarım ortaya çıktı ..gece sabaha kadar oturup ,akşama kadar uyuyordum..Sonrasında panik atak rahatsızlığım ortaya çıktı ve ben kullandığım haplarında etkisiyle hızla kilo almaya başladım ..En son gördüğüm rakam 104 tü..Etrafımdaki herkes eski fotoğraflarımı görünce bana acıyarak baktı ..Evet biliyordum zayıflamam gerekiyordu ama başaramıyordum..
Bir şeyler hep engel oluyordu..Spor salonuna gidip 2 ay sonra bırakıyordum ..Ya da diyete başlayıp bir hafta sonra sıkılıyordum..Şu an 90 kiloyum 46 bedenim ..Çin de yim ve bir yıl burada yaşayacağım..İmkanlarım sınırlı ama istiyorum ki bir yıl sonra eşim havaalanına beni almaya geldiğinde e ilk beni gördüğünde gözleri parlasın..Yani beni bir yıl boyunca görmeyen insanların ağzı açık kalsın..En önemlisi 10 dk yürüynce ayak bileklerim kesilirmiş gibi acımasın.Nefesim video çekimlerinde bile duyulmasın ...İstediğim ama iç çekerek baktığım kıyafetleri giyebileyim ..Lütfen bana yardımcı olun şu vermem gereken 30 kilo bedenimi terkedip defolup gitsin ...
Yanlış anlamazsınız eğer nasıl beslendiğinizi, günde kaç öğün beslendiğinizi söyleyebilirmisiniz? yardım edebilmek için ilk önce beslenme alışkanlıklarınızı bilmem gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?