- 3 Haziran 2023
- 782
- 1.206
- 33
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
-
Su sartlarda su devirde su ekonomide kahvalti yapip aksam yemegi yiyebiliyorsaniz arada gulup espri yapabiliyorsaniz gece rahat uyuyabiliyor sabah da uyanabiliyorsaniz günümüzde dirayetli bir insan sayilirsiniz
Psikolojik yardim alın en doğru tavsiye bu benceKullanıcı adımla da anlaşılacağı üzere tam gamlıum.en ufak bir meseleyi kafamda kurup kurup hayatı zindan ediyorum kendime.modum düşüyor hiçbir şey yapasim gelmiyor.zamani yaşayamıyorum.lisedeyken daha dirayetliydim sanki.zamanla gucsuzlesiyorum.sanki dünyam başıma yıkılmış herkes mutlu herkesin işi rast gidiyor ben niye böyleyim sorgulayıp duruyorum.bana kiziyorsunuz icinizden biliyorum.yaptigin simariklik diyebilirsiniz.ne halde olan insanlar var diyebilirsiniz.ben de farkındayım ama olmuyor.su an eşim isyerinde ağır mobbing yaşıyor.en kötü ihtimal işten çıkarılir.yeni iş bulur ama bunu kendime anlatamiyorum.bu hassaslık yiyip bitirecek beni.ben güçlü dirayetli olmak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum
baban niye onlara para gönderdi ki? kenara koyup biriktirseydi. o para inşallah onlara yaramaz..babam kesin dönüş yaptı.bir baktı amcamlar babamın gönderdiği paralarla Mal mülk edinmişler.bir de bizimle iletişimi kesip ortada bıraktılar.
anneniz büyük ihtimalle yaşadıklarının acısını sizden çıkarıyor ama yaptığı çok yanlış. Birşeyleri değiştirmek istiyorsanız önce siz değişmelisiniz. Şuan ne durumdasınız okuyor musunuz veya çalışıyor musunuz?arti ailem ilgilenmedi.hep 3 5 kuruş arttıracağız diye bizi de çalıştırdı ama sorunlarımı hep içten çözmeye çalıştım.ayrica annem çok eleştirirdi beni baskalarinin çocuklarıyla kiyaslardi.yazin tarlada çalışıp okula döndüğümde zorbalık gördüm yüzüm güneşten dolayı kapkara oluyordu.bir de yurtdışında envai yiyecek görüp burada tarhana menemene talim edince yiyeceklere sardım bu da kilo olarak döndü.hem kilolu hem de yüzü kapkara bir kız olarak zorbalık gördüm anneme anlattım ama dinlemedi hiç acaba bunların etkisi olabilir mi
Psikiyatr'ın işi o zaten, durumun özetini anlayıp medikal destek önermek.Psikolojik yardım dediniz de bir kere psikiyatriye gittim adam iki dinleyip ilaç yazdı bir ay sonra gittim doğru düzgün dinlemeden tekrar ilacin dozunu arttirdi o yuzden tatmin olamadım
Tekrar denesem mi ki
Önce psikoloğa gidin o sizi dinler ve tavsiyelerde bulunur gerekli görürse psikiyatriye sevk eder.Psikolojik yardım dediniz de bir kere psikiyatriye gittim adam iki dinleyip ilaç yazdı bir ay sonra gittim doğru düzgün dinlemeden tekrar ilacin dozunu arttirdi o yuzden tatmin olamadım
Tekrar denesem mi ki
Babam iyi niyetinin kurbanı oldu zaten merak etmeyin onlara yaramadı da ama yaşadıklarımız kâr kaldı ne diyeyimbaban niye onlara para gönderdi ki? kenara koyup biriktirseydi. o para inşallah onlara yaramaz.
anneniz büyük ihtimalle yaşadıklarının acısını sizden çıkarıyor ama yaptığı çok yanlış. Birşeyleri değiştirmek istiyorsanız önce siz değişmelisiniz. Şuan ne durumdasınız okuyor musunuz veya çalışıyor musunuz?
Kaygi bozukluğunuz olabilir mi? Bi uzmana danismaniz iyi olur bence.Kullanıcı adımla da anlaşılacağı üzere tam gamlıum.en ufak bir meseleyi kafamda kurup kurup hayatı zindan ediyorum kendime.modum düşüyor hiçbir şey yapasim gelmiyor.zamani yaşayamıyorum.lisedeyken daha dirayetliydim sanki.zamanla gucsuzlesiyorum.sanki dünyam başıma yıkılmış herkes mutlu herkesin işi rast gidiyor ben niye böyleyim sorgulayıp duruyorum.bana kiziyorsunuz icinizden biliyorum.yaptigin simariklik diyebilirsiniz.ne halde olan insanlar var diyebilirsiniz.ben de farkındayım ama olmuyor.su an eşim isyerinde ağır mobbing yaşıyor.en kötü ihtimal işten çıkarılir.yeni iş bulur ama bunu kendime anlatamiyorum.bu hassaslık yiyip bitirecek beni.ben güçlü dirayetli olmak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum
Ben de kaygı bozukluğu olduğundan şüpheleniyorum anksiyete miyim bipolar miyim kendi kendime çok teşhis koydum ama en yakın kaygı bozukluğu gelmiştiKaygi bozukluğunuz olabilir mi? Bi uzmana danismaniz iyi olur bence.
+1Psikiyatr'ın işi o zaten, durumun özetini anlayıp medikal destek önermek.
Sizin ihtiyacınız olan ise psikoterapi. Psikolog yani..
Kendi kendinize teşhis koymayın, hele ki psikolojik teşhis, uzmanlar bile kolay kolay hastalık ismi vermiyor.Ben de kaygı bozukluğu olduğundan şüpheleniyorum anksiyete miyim bipolar miyim kendi kendime çok teşhis koydum ama en yakın kaygı bozukluğu gelmişti
Çok teşekkür ederim doğru doyorsunuz kendi kendimize teşhis koymak çok yanlış benimkisi tahmin sadece şu an ki durumunuz nasil peki+1
Ben de kaygı tedavisi görmüştüm, psikolog ile terapiye devam ederken psikiyatristin verdiği kaygı ilacını kullanmıştım bi yandan, birlikte çok iyi gelmişti. Bi uzmana danışın.
Çok şükür çok iyiyim. Ilacı belli bi zamandan sonra psikiyatrist kontrolünde bıraktım, arada tetiklendiğim durumlar olabiliyor tabii ama zaten kaygı sıfırlanamaz, artık bildiğim için de kontrol etmeye çalışıyorum.Çok teşekkür ederim doğru doyorsunuz kendi kendimize teşhis koymak çok yanlış benimkisi tahmin sadece şu an ki durumunuz nasil peki
Sana kizmayiz,bu simariklik da demeyiz .destek al deriz .hepimiz insanız desteğe ihtiyaç duyarız bazen deriz . Psikolojik destek ( uzman desteği ) ile rahatlarsiniz umarımKullanıcı adımla da anlaşılacağı üzere tam gamlıum.en ufak bir meseleyi kafamda kurup kurup hayatı zindan ediyorum kendime.modum düşüyor hiçbir şey yapasim gelmiyor.zamani yaşayamıyorum.lisedeyken daha dirayetliydim sanki.zamanla gucsuzlesiyorum.sanki dünyam başıma yıkılmış herkes mutlu herkesin işi rast gidiyor ben niye böyleyim sorgulayıp duruyorum.bana kiziyorsunuz icinizden biliyorum.yaptigin simariklik diyebilirsiniz.ne halde olan insanlar var diyebilirsiniz.ben de farkındayım ama olmuyor.su an eşim isyerinde ağır mobbing yaşıyor.en kötü ihtimal işten çıkarılir.yeni iş bulur ama bunu kendime anlatamiyorum.bu hassaslık yiyip bitirecek beni.ben güçlü dirayetli olmak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?