• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana yol gösterecek olursanız çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3-4 senedir zaten bilinen bir olaymış. söylediğinize göre anneniz de biliyormuş(önemli nokta bu zaten).Mesajlasma yada başka bir sekild fark etmez,anneniz zaten koskoca adamın ergen çocuklar gibi mesajlaşmayla kalmayacağını tahmin etmiştir ayrıca.
Bence siz rahatlayacaksaniz söyleyebilirsiniz ben annenizin büyük bir yıkıma uğrayacağı hissine kapilmadım.
 
Nasıl yazacağımı inan bilmiyorum parmaklarımı kullanamıyorum ve çok utanıyorum
Babamın annemi aldattığını öğrendim ve acı bir şekilde
3-4 senedir mesaj yakalıyordum bunu bi kaç kere kendisine ve anneme söyledim bi şekilde geçiştirdi olayları unuttuk.
6-7 ay önce iş görüşmesine gidiyorum demişti bizde inanmıştık
bugün laptopumdan google fotoğraflarına bakmış babam açık bırakmış,benimde işim vardı laptopu aldım ve açıkcası geçmişe bakmak istedim
google fotoğraflara bakınırken bir de ne göreyim
Yatakta kadın oturuyor ama normal üstü giyinik yatakta babamın şapkası var,masada sigara külleri.
google fotoğraflar olduğu için fotoğrafın saati çekildiği cihaz falan yazıyor
Tarihte burdan iş görüşmesine çıkarkenki akşamın tarihi.
Bunu 7 ay sonra görmem ile birlikte kendimi yere attım
ve ağlamaya başladım.
VE BABAMLA ARAMIZ ÇOK İYİ GECE BENİ GELİP ÖPER İYİ GECELER MELEĞİM DİYE.
BEN NE YAPACAĞIMI İNAN BİİLMİYORUM
SİZCE ANNEME AÇIKLAMALIMIYIM
ÇOK KARARSIZIM NE OLUR BANA YOL GÖSTERİN
ÇOK ÜZGÜNÜM
BU OLAY BOŞANMAYA KADAR GİDEBİLİR VE ÇOK KORKUYORUM.
Ne yapacağınızı bilemiyorum ama anneniz biliyordur bence. Bu yüzden ortaya çıkmasın diye geçiştirmis gibi.
 
Annenize açıklayın. Zor olsa da durumu içselleştirmeyin. Babanız sizi değil annenizi aldattı. O sizin babanız olmaya devam edecek. Aranızdaki baba kız ilişkisinin sarsılması için bir neden yok. Ama annenizin eşi olmaya devam eder mi? Ona da artık anneniz karar verir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X