Bana yol gösterin kızlar ne yapmalıyım

anincome

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
63
3
28
İstanbul
20 ay önce 2.evliliğimi yaptım. evliliğimde çok mutluyum eşim beni bende eşimi çok seviyorum...eşimin ilk evliliği ve onun yengesi benim uzaktan akrabam ama bu evliliği istemedi ve ailesini bize karşı doldurdu. biz herşeyi göze alarak evlendik ve ailesiylede barıştık anne babasıyla aram gayet iyi fakat bizim elti rahat durmuyor hala bizi rahatsız etmeye devam ediyor.19 haziran da bebeğim kalbi durdu ve öldü , oda suan hamile ve bebeğimin ölümüyle dalga geçiyor festen onu engellediğim için amca kızlarını kullanıyor. onlarda çocuk sayılacak yaşta oldukları için anlamıyor ve oyuna alet oluyorlar.kızlar ben ne yapmalıyım onu yok sayıyorum ve görmezden geliyorum lakin çözüm olmuyor.hala ordan burdan bulaşıyor bana ve bebeğimle dalga geçmesi geçmeside canımıçok sıktı ve içim acıdı.

canım cok üzüldüm ne kadar vicdansız insanlar var böle ya.. sen hiç canını sıkma kötüler elbet cezasını bulur kalbini ferah tut Allah a sığın dua et bol bol.Allah yardımcın olsun

canım cok üzüldüm ne kadar vicdansız insanlar var böle ya.. sen hiç canını sıkma kötüler elbet cezasını bulur kalbini ferah tut Allah a sığın dua et bol bol.Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun. üzülmemek elde değil verende Allah alanda Allah biliyorum ama sonuçta anne olmak o doğmadan onu hissetmek onu yaşamak değilmi? hiç düşünmezki yarın Allah onunkinide alır elinden. üzülüyorum çok odaklanmıştım bebeğime kızımda eşimde aynı şekilde ve bu şekilde dalga geçilmesi hem sinirlerimi yıpratıyor hem üzüyor. bilşiyorum bu hale gelmemi üzülmemi acı çekmemi istiyor ve bende böyle kendimi kahrederek onu sevindiriyorum ama evlat işte elimde değil üzülmemek

terbiyesiz...
aldırmamaya görmezden gelmeye aynen devam.
elbet yorulucaktır... elbet beni takmıyor dicektir.

bu arada başın sagolsun.
psikolojini bozmasına izin verme

ne diye dalga geçiyor eltiniz, ve hiç Allahtan korkmuyor mu ya bu konuda nasıl dalga geçebilir, sen ondan niye çekiniyorsun ki, karşısına çık sert bi şekilde uyar, ne hakkı var artislik yapmaya

ne diye dalga geçiyor eltiniz, ve hiç Allahtan korkmuyor mu ya bu konuda nasıl dalga geçebilir, sen ondan niye çekiniyorsun ki, karşısına çık sert bi şekilde uyar, ne hakkı var artislik yapmaya
• Ilhan ...
selam yengem
•
12.01.2013 14:11
Filiz ... ...
a.s. canım
•
12.01.2013 14:13
Ilhan ...
nasılsın??
•
12.01.2013 14:14
Filiz ... ...
iyiyim canım sen nasılsın
•
12.01.2013 14:15
Ilhan ...
tşklr bende iyiyim
•
12.01.2013 16:26
Ilhan ...
yok daha neler derken yengem
•
12.01.2013 16:32
Filiz ... ...
bu ne şimdi iyi değilsin sen daha büyük hata yapıyorsun bil istedim
•
12.01.2013 16:32
Ilhan ...
ne hatası yengem
hata yapmıyorum
•
12.01.2013 16:35
Filiz ... ...
Seni muharremden daha çok sevdiğimi bilirsin ama bu ilişkiye asla izin vermem evlilik olayına bunu böyle bilesin
•
12.01.2013 16:35
Ilhan ...
neden
sebep
•
12.01.2013 16:39
Filiz ... ...
sebep çok gel anlatırım seni akıllı sanmıştım çok yanılttın beni bir kere çocuğu var eski eşi akraba annem duymasın kalbine iner
•
12.01.2013 16:40
Ilhan ...
çocugu olması
benim için bi sorun teşkil etmiyor canım
kimin kalbine inecek yengem
•
12.01.2013 16:42
Filiz ... ...
asla asla asla olmaz ve her engeli de olurum haberin olsun
•
12.01.2013 16:43
Ilhan ...
nasıl engel olacaksın yengem
kimin kalbine inecek
•
12.01.2013 16:48
Ilhan ...
ben karalarımı kendim veririm yengem
•
12.01.2013 16:49
Filiz ... ...
görecen nasıl engel olacağımi
annenin tabi ki

12.01.2013 16:50
Ilhan ...
yengem ben hayatımı kimsenin dilek ve isteklerine göre yaşamıyorum s
annem biliyor zaten yengem
onay verdi
benim ailem onaylamışken sana ne oluyor anlayamadım
12.01.2013 16:53
Filiz ... ...
iyi ne halin varsa gör kendi düşen aglamaz birgün anlarsın ama iş işten geçer
12.01.2013 16:53
Ilhan ...
ok yengen oda benim srunum
sen yorma güzel kafanı
12.01.2013 16:54
Filiz ... ...
pardon bana ne oluyor doğru kusura bakma hayatına müdahale etmek değildi amacım yolun açık olsun

12.01.2013 16:59
Ilhan ...
sağol sizinde yolunuz açık olsun yengem

( yukardaki face konuşmaları eşimle )
( burdan be şekilde düsmanca yazarken benim cep tele şu şekilde yazıyordu. '' hayrola kız böyle bişi vardıda neden benim haberim yok '' dediğini yaptı her engelmeyi olmaya çalıştı.ana avrat dümdüz gitti ailesi bana ve aileme,atmadıkları iftira kalmadı,33 yaşımda onun kadar iğrenç bir insan görmedim ve bırak karşına geçip dikilmeyi aynı sokaktan bile geçmeye tahammülüm kalmadı.

terbiyesiz...
aldırmamaya görmezden gelmeye aynen devam.
elbet yorulucaktır... elbet beni takmıyor dicektir.

bu arada başın sagolsun.
psikolojini bozmasına izin verme

Çok teşekkür ederim ALlah razı olsun. bende öyle dedim pes eder ama 2 senedir etmiyor. özellikle bizimle barışmak için çaya davet etti ve tabiki reddettim onu bir türlü hazmedemiyor. hareketler davranışlar o kadar basitçeki biz akrabalardan birine gitsek hemen arkamızdan oraya gelir. dikkat çekmeye çalışmak için abuk subuk konuşmalar yapaar çocukça davranışlar ıyy

ona noluyor ki karışıyor, resmen düşman ya dikkat et sen buna, muhatap olma ama haksızlık yaparsa lafınıda söyle

19 haziran da bebeğim kalbi durdu ve öldü , oda suan hamile ve bebeğimin ölümüyle dalga geçiyor

bu nasıl bir zihniyet, inanamadım bir türlü

hiç mi annelik psikolojisine girmemiş

ona noluyor ki karışıyor, resmen düşman ya dikkat et sen buna, muhatap olma ama haksızlık yaparsa lafınıda söyle
onlar sadece kendi dillerinden konuşunca anlıyorlar.küfür ,hakaret,asagilama onuda ben yapamam Allaha havale ediyorum rabbim çok büyük onlara hak ettiği cevabı er yada geç verecektir.

Eşiniz kayınvalideniz kayınpederiniz ne diyor bu davranışlarına?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eşiniz kayınvalideniz kayınpederiniz ne diyor bu davranışlarına?

kayınpederim ve kayınvalidemde bu durumdan hoşnut değiller tabiki ama onun yüzüne bişi diyemiyorlar. eşim de napsın garibim illallah geldi artık son noktaya kadar sabredip sonra tel açıp basıyor küfrü bir müddet çeneleri kapanıyor

Eşimiz kayınvalideniz kayınpederiniz sizin yanınızda bence hiç çizginizi bozmayın haklıyken haksız konumuna düşersiniz boşverin eden bulur iyi niyetli olun oda hamileymiş belki duyguları karışıktır sizi kıskanıyordur amaaan diyin geçin evliliğinizi o kadın yüzünden germeyin ki onun istediği olmasın mutluluğunuza bakın

çok teşekkür ederim....gerçek böle güzel tavsiler moralimi düzeltiyor ve öz güvenim artıyor.

mutlulugunuza bakın şeytan bıle vesvese verır sız ona uymadıkca daha da ugrasır nasıl ki seytan dogru yolu ızleyen hoş mümine vesvese verıyor ama mümin yolunda aynen ılelıyorsa sızde oyle yapın Allah herseyı görup ve bılendır ne yaparsan kendıne gerı donecektırsız mutlulugunuza bakın Allah sıze yenıden bır evlat verir ınsallah hayırlısıysa ve mutlulugunuzu daim kılar böyle seylerı kulak arkası edip dua edin Allah a havaleedın onemlı olan yuvanızın ıcınde mutlu olmak dısardakı fırtınalar elbet dınecektır

çok teşekkür ederim....gerçek böle güzel tavsiler moralimi düzeltiyor ve öz güvenim artıyor.

Zaten yazdıklarınızda ne kadar özgüvenli olduğunuz belli oluyor evliliğinize bir şey olmasın Allah size sabır versin elbet çocuğunuz olucaktır size hayatınızda iyi şanslar diliyorum ve bence şans hep sizden yana olucak çünkü çok zorlu bir sınavdan geçiyorsunuz ve anladığım kadarıyla isyan etmeyip güçlü bir kadınsınız Allah bahtınızı açık etsiin dualarım sizinle

çok teşekkür ederim. Allah razı olsun...

Sabır edeceksin bu hayatta sıkıntı çekmeyen yok bir ölüm olmuş dalga geçilecek konu değil
ne iğrenç insanlar var , insan yaşlandıkça herşeyden korkar oluyor gençken öyle olamıyor insan birde cahil insanlardan uzak duracaksın en tehlikeli onlar ,dua et sabır et ruhuna iyi gelecektir, benim kızımda hastalandı sonra bunun çok iyi arkadaşı vardı annesi gitmiş kapı kapı kızımın hastalandığını anlatmış sonra bu komşular bana geçmiş olsun dediler ben acaip bozuldum ,üzüldüm benim kızımı dedikodu malzemesi yapmış ama epey üzüldüm bu kadın neden böyle yaptı diye sonra ne oldu
kızı trafik kazasında öldü
bütün gazete manşetlerinde 1hafta boyunca ha ben böyle olmasını tabi istemezdim ,kimse durumuyla ,hava atmasın yukarıda allah var ,herkes korksun

Cnm Allah sabir versin ins sana. Bence sen ona uyma, Allaha havale et. Allah ona hidayet versin seninle ugrasmasin ins. Evliligin, huzurun icin de bol bol dua etmeni tavsiye ederim kötü gözlerden korunmak icin.. Böyle insanlari anlamiyorum ya, anlamak ta istemiyorum 😡

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü