bana zarar vermesinden korkuyorum..

Zaten seni tehdit ederek tamamen kaybetmiş bence...olmuyorsa bişeyleri ileri taşımak yanklış çünki bunun bedeliniileride gümahsız cocuklar ödüyor onunlka konuş kesin karar verdiğni söyle ha illada yapacam diyorsa buyursun yapsın sonuçlarına katlanmak şartı ile ama güçlü dur karşısında eğilme..

nişanlım değil sevgilimdi.annem benim bi ilişkim olduğunu bilmiyor belkide bunu söyleyecek yada yalanlar söyleyecek beni zor duruma düşürecek hiç bilmiyorum ki

Dengesizse eger ailene ondan once sen herseyi anlat.. Belki kizarlar ama sen de rahat olursun ailen de onun atacagi palavralara inanmaz boylece..

hayır ilişkiye girmedik.beni hırpalaması sürekli başkalarının yannda küçük düşrmesi gb şeyler yüzünden ayrıldık bununla ilgili bi topic açmıştm ordan bakabilirsn.

Ailene anlat.

canım annemler burda bile değiller onları üzmek hiç istemiyorm ellerinden bişey gelmez.Zatn 1 ay sonra burdan taşınıcm sırf onun yüzünden o zamana kadr bişi yapmasn yeter

Yine ailene anlat.. Sonucta seni gittigin yerde de bulabilir belli olmaz.. En azindan ailen destekcin olur yaninda ve engellenebilir de boyle bir durum. Baban ya da bir aile buyugu sen benim kizimi ne hakla rahatsiz ediyorsun dendiginde bunun karsisinda sanmiyorumki manyaklik yapsin..

anlamaz onunla konuşmak hiç istemiyorum daha önce iş yerime gelip rezillik çıkarmıştı nöbetteyim kolumdan tutup beni götürmeye çalıştı yapmıcak insan değil biliyorum...

AILENE ANLATTTT....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…