Bana Zorbalık yapan bir arkadaşım (erkek)

Hayır kesinlikle asla . Bu bahsettiğim süreçlerde tabi ki de sürekli düşünmüyordum ama aniden karşıma çıktı ve hala hirsimin gecmedigini fark ettim " sen bana bunları yaptın ama ben iyi bir yerdeyim ve sinmedim" mesajını vermek istiyordum

Belki yıllar gectıkce daha psikopat birisi olmuştur o yüzden hıc bulaşıp dertsiz başınıza dert almayın durduk yere .o sizi farkedip yaklaşıp konuşmak isterse de muhattap olmamaya bakın
Evet işin kötü tarafı da arkadaşlarımla sık sık gittiğim bir mekana yakın olarak calisiyor olması :/ her türlü beni görecek aslında bu yüzden tekrar aynı şeyi yapmaya cesaret etmesini istemiyorum. Hiç yüzünü görmesem unutmuştum ama o itici suratiyla tüm travmalarimi tetikledi ya

Tanimiyormus, hatirlamiyormus gibi yap, bir sey derse calisanlar musterilere nasil davraniyor, ne bicim insanlari calistiriyorsunuz diye cingar cikar. Google sayfasina yorum yaz, 1 star var, artik onlar dusunsun. Bir bk diyemez zaten de.

Tanimiyormus, hatirlamiyormus gibi yap, bir sey derse calisanlar musterilere nasil davraniyor, ne bicim insanlari calistiriyorsunuz diye cingar cikar. Google sayfasina yorum yaz, 1 star var, artik onlar dusunsun. Bir bk diyemez zaten de.
Teşekkür ederimm bu tavsiyeyi çok sevdim djsksksms

Nerde çalışıyor kafe tarzı bir yer mi? İçiniz soğuyacaksa, tesadüfen karşılaşmış gibi soğuk bi şekilde hal hatır sorup hayırdır ya geçen bi arkadaşlık isteği yolladın sonra engelledin bu ne tuhaflık böyle ama sen zaten hep böyle tuhaf bi cocuktun gibilerinden laf sokabilirsiniz. Sonra da cevabini dinlemiyormus gibi yapip hizmetinizi alip gecip oturun yerinize, bir daha da göz göze gelmeyin. Ama dikkat etmek gerekir tabi sonra hırs yapıp sizinle yine iletişime geçmeye çalışıp salça da olabilir.

Bilmem merak belki de burada uzun uzun yazamıyorum ama cidden çok uğraştı ve hatta sosyal fobi edinmeme sebep oldu ve de cidden sebepsiz aniden oldu bu
Evet ama onunla yüzleştiğinizde size söyledikleri belki yeniden etkilenmenize neden olabilir yerinizde olsam bu kişiyi görmezden gelirim

İsterseniz yazmamı istediklerinizi bana mesaj atın, ben de onları yazayım. Sizin için daha iyi olacak sanırım

Kız Allah iyiliğini versin e mi! Yanlış sitedesin. Burası kadınlar kulübü ayol.

Gerçekten boşver ben de zamanında zorbalığa uğradım hatırlayınca hepsini tokat manyağı yapmak istiyorum ama onlara değmez öylelerini hayatından sıyırıp atacaksın

Evet kafe tarzı bir yer tavsiye için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…