Banada akil verin:(

:)))) aynen, siz beni markette bir görseniz son kullanma tarihlerini inceleyip duruyorum, onlarda can, yiyemeyeceğim şeyi yediremem.
Sürekli gittiğim kasap biliyor ama bulamadığım ürünler olduğunda başka yere gidersem kedi köpeklere alıyorum diyemiyorum çünkü gidip en bayat ürünü vermeye kalkıyorlar, en tazesini alıp birde kendim yiyecekmişim gibi doğrattırıyorum :)))
Kasaplara selam olsunm:KK3: bunları okumadınız farz edin :ıslık:
Kasaplardan nefret ediyorum çöpe atacak olsalar degil bedava ucuza bile vermezler burda hicbiseyi

Kasaplardan nefret ediyorum çöpe atacak olsalar degil bedava ucuza bile vermezler burda hicbiseyi
Ben de sokak hayvanları söz konusu olunca oteller, restaurantlara kızıyorum, hergün düzenli olarak dünyanın yemeği yapılıyor ve sonra çöpe atılıyor ziyan oluyor, restaurantlarda durum nasıl tam bilmiyorum fakat oteller hiç dokunulmamış el değmemiş tencerelerdeki yemekleri kendi personeline bile vermiyor yasak, doğruca çöpe atılıyor herşey, böyle yapacaklarına tencerelerdeki yemekleri garibanlara dağıtsalar, tabaklarda artık olarak kalanları da toparlayıp sokak hayvanlarının barındığı alanlara götürseler ne olur sanki.

Tamam bizler bireysel olarak birşeyler yapmaya çabalıyoruz ama hepsine yetişemiyoruz, benim bakabildiğim 5-6 kedi, evdeki dahil birkaç köpek, gerisi ne olacak peki :(

Ben de sokak hayvanları söz konusu olunca oteller, restaurantlara kızıyorum, hergün düzenli olarak dünyanın yemeği yapılıyor ve sonra çöpe atılıyor ziyan oluyor, restaurantlarda durum nasıl tam bilmiyorum fakat oteller hiç dokunulmamış el değmemiş tencerelerdeki yemekleri kendi personeline bile vermiyor yasak, doğruca çöpe atılıyor herşey, böyle yapacaklarına tencerelerdeki yemekleri garibanlara dağıtsalar, tabaklarda artık olarak kalanları da toparlayıp sokak hayvanlarının barındığı alanlara götürseler ne olur sanki.

Tamam bizler bireysel olarak birşeyler yapmaya çabalıyoruz ama hepsine yetişemiyoruz, benim bakabildiğim 5-6 kedi, evdeki dahil birkaç köpek, gerisi ne olacak peki :KK43:
Evet ne bu yasak yani nasıl bi mantık bu nataveganin restaurantlarnda artıklar sokak hayvanlarına verilmeye baslanms ankarada bi avm bilmiorm biliomsnz onun dışında çankayada bikac lokantada öyle onun dışında yasak yere batsın yasaklari

Temizmama dan 85 TL ye micho mama aldık iki gündür veriyorum. Daha doğrusu bugün 2. Verişim. Dün verdim miniklerim yedi azcik azcik büyük anne kedimiz miyavlayip durdu bugünde tek tük yedi baktım çöpleri geziyor süt verdim sulandirip ondan biraz icti. Tüm sokak hayvanlarını besleyenler bu mamayı kullanıyorlar video atıyorlar nete besleme yaparken kediler acayip istahlı yıyolar benimkiler niye böyle anlamıyorum.

Back
X