Banada bi akil verin hanimlar :(((( ne yapsam bilemiyorum....

kamelyam1

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
49
5
6
35
İngiltere
Merhaba hanimlar :((((

Hic aklima gelmezdi bir gun oturup boyle bir konuyu sanal alemde bir forumda paylasacagim ama demek hayatta hersey oluyormus olmaz demiyeceksin.

Lafi cok uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Gonul meselesi. Birinden cok hoslaniyorum ve bayadir kafaya taktim bu duruma. Tanismiyoruz. Ilk gordugumde bir dugun'de karsilastik. Cok fazla bana donup bakmasi benim ilgimi cekti. Ilk basda ben kendimi kandiriyorum diye dusundum ama sonra yanimda oturan arkadaslar "bu neden durmadan buraya bakiyor taniyormusun" diyince dedim o zaman gercekden bakiyor. Biraz arastirma sonucunda kendisi hakkinda bilgi edindim - is yerini ogrendim. Arkadasimla gittik bi gun cafe'ye yemek yedik ve ordaydi. yine ayni bakismalar oldu ama bi turlu istedigim sonuca ulasamadim. Sanirim benimle konusup tanismasini bekliyordum. Ama cafe'de birsey olmadi.

Su an nasil bir adim aticagimi bilmiyorum lutfenn siz bana akil verin...bildiklerim soyle:

- Facebook sayfasini biliyorum ama eklemekten cekiniyorum. Derler ya normalde erkekler peslerinde kosan kizlari sevmez. Belki eklesem arkadas olarak birazcik ilgisi varsa oda yok olur diye dusunuyorum :((

- Ve isyerini biliyorum. Ama 2 defa oraya gittim. tekrar gitmek istemem cunku anlar onun icin gittigimi, Kac senedir hic gitmedigim bir cafe - dugunde gordukden 3 hafta sonra 2 defa gitmem bir tesaduf olarak gorulemez degil mi? Ayrica yasi 33.

Durum bu arkadaslar..o kadar caresiz kalmisimki artik buraya yazicak dereceye geldim. Belki bana bi akil verebilirsiniz :(( :14:

Saçmalamaa bence faceden ekleyerek bi adım at. Neden bu kadar ince düşünüyosunn çok olumlu bi elektrik aldım ben bi şeyler olucak gibi sankimmm.

artık liselilerde bile kalmadı doğru düzgün peşinden koşan kızı sevmeme falan.
bence eklemelisin, her şeyi erkeklerden bekleseydik ohoo...

Ekle hemen,aşk beklemez :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

onun senden hoşlandığına emin misin? kesin mi yani?

eğer eminsen hoşlandığından ilk adımı sen at.facede arkadaşlığına ekle ama emin değilsen bence bir süre daha bekle.
sonuçta senden hoşlanmamış olabilir veya dalgınlıkla olsun veya başka bir sebepten ötürü gözü sürekli size kaymış olabilir.bunlarıda düşün.açılsanız bile,hoşlandığınızı söyleseniz bile size karşı birşey duymadığı için geride çevirebilir allah korusun.:26::44:

onun senden hoşlandığına emin misin? kesin mi yani?

eğer eminsen hoşlandığından ilk adımı sen at.facede arkadaşlığına ekle ama emin değilsen bence bir süre daha bekle.
sonuçta senden hoşlanmamış olabilir veya dalgınlıkla olsun veya başka bir sebepten ötürü gözü sürekli size kaymış olabilir.bunlarıda düşün.açılsanız bile,hoşlandığınızı söyleseniz bile size karşı birşey duymadığı için geride çevirebilir allah korusun.:26::44:

Iste emin degilim bilemiyorum :( Zaten eklesem bile acilmam. En fazla neden eklediniz dese bi yerden tanidigimi dusundugum icin ekledim fln derim. Tabi sende haklisin belki bakmasinin altinda bisey yoktur...

O da seni araştırıp ekleyebilirdi.Cafe bulunmaz bi fırsatmış onun için neden bi adım atmadı o zaman iki kere gitmen zaten herşeyi yeteri kadar belli etmiş bence artık bişe yapma :20: isteyen gelir seni her türlü bulur. Trene bakar gibi bakar kalır yoksa :27: Fazla ergence hareketler bunlar :19:

Bence de hiç durma ekle, ne olacak ki?

Ya diyorum eklesem belki ilgisi kacar (oda varsa tabi). Ortak arkadaslarimizda yok..benim arkadaslarim kendi tanidiklarina sordu oyle bilgi alabildim. Cok havali, kendini begenen kimseye pas vermeyen bir tipmis etrafindada cok kiz varmis. bunu iki ayri kaynakdan duydum. hani boyle birisi belki beni siradan gorur eklesem :(( ama zaten baska ne yapabilirim billmiorm benim ismimi cismimi bilmez. tabi istese ayni dugunde bulundugumuz icin oda sorup arastirabilir belki ama erkekler biz kizlar kadar detektifcilik yapmiyor sanirim

Karisirik bir durum. yasi 33 demissiniz, sizin ki kac peki ? Sizin gibi citir ve guzel bir kiz gorunce hosuna gitmis olabilir ve bakmis olabilir. Ama bu illa sizinle iliski istiyecegi anlamina gelmez. Ama kaybediceginiz bir sey yok. facebooktan ekleyin gitsin bence. Nolucak ki bu kiz pesimden kosuyo diye mi anlaticak.

Zaten artik devir deyisti, kizlar kosuyo erkeklerin pesinden.

Ya diyorum eklesem belki ilgisi kacar (oda varsa tabi). Ortak arkadaslarimizda yok..benim arkadaslarim kendi tanidiklarina sordu oyle bilgi alabildim. Cok havali, kendini begenen kimseye pas vermeyen bir tipmis etrafindada cok kiz varmis. bunu iki ayri kaynakdan duydum. hani boyle birisi belki beni siradan gorur eklesem :(( ama zaten baska ne yapabilirim billmiorm benim ismimi cismimi bilmez. tabi istese ayni dugunde bulundugumuz icin oda sorup arastirabilir belki ama erkekler biz kizlar kadar detektifcilik yapmiyor sanirim

O zaman durum deyisir birazcik. Sadece facebooktan ekleme mesaj at gitsin. Seni cafede gordum gibilerinden havadan sudan mesaj at. Nolucak ki.

O da seni araştırıp ekleyebilirdi.Cafe bulunmaz bi fırsatmış onun için neden bi adım atmadı o zaman iki kere gitmen zaten herşeyi yeteri kadar belli etmiş bence artık bişe yapma :20: isteyen gelir seni her türlü bulur. Trene bakar gibi bakar kalır yoksa :27: Fazla ergence hareketler bunlar :19:

evet devamli tesadufen cocugun bulundugu heryere giderse cok ergence kacar. Ama bence adim atabilir direk, hem facebooktan ekleyip hem de konusma baslatabilir. Cocugun ilgisi varsa zaten cevap verir ve adim atar. Adim atmiyosa da unutur gidersin.

Merak etme konu sahibi daha ne erkekler cikar karsina.

canım sen cafeye gitmekle iyi bir adım atmışsın zaten... gelseymiş o ozaman... demekki bu konularda çekingen. bence bekle ekleme faceden falan... ara sıra cafeye git bakınca bak. şimdilik bu. baktın bikaç ay geçti adım atmıyo ozaman face işine dal. yada bi arkadaşına söyle konuşma ortamı oluştursun adamla... cafedeyken

Karisirik bir durum. yasi 33 demissiniz, sizin ki kac peki ? Sizin gibi citir ve guzel bir kiz gorunce hosuna gitmis olabilir ve bakmis olabilir. Ama bu illa sizinle iliski istiyecegi anlamina gelmez. Ama kaybediceginiz bir sey yok. facebooktan ekleyin gitsin bence. Nolucak ki bu kiz pesimden kosuyo diye mi anlaticak.

Zaten artik devir deyisti, kizlar kosuyo erkeklerin pesinden.

Benim yasim 25. Haklisiniz cok fazla anlam yuklemek istemiyorum bakmis olmasina ama biz kizlar nasiliz biliyosun :(... Ayrica kendisi onceden evlenmis ayrilmis...

Benim yasim 25. Haklisiniz cok fazla anlam yuklemek istemiyorum bakmis olmasina ama biz kizlar nasiliz biliyosun :(... Ayrica kendisi onceden evlenmis ayrilmis...

O zaman aklina basina al ve unut.

Yanina bile yaklasma. Nolmus yani diyenlere de aldirma. Yasiniz yakin olsaydi bosanmis olmasi hakkinda bir sey demezdim, ama hem senden daha gormus gecirmis, hem bosanmis, sen baya bir ezilebilirsin boyle bir iliski olsa bile.

UNUT

evet devamli tesadufen cocugun bulundugu heryere giderse cok ergence kacar. Ama bence adim atabilir direk, hem facebooktan ekleyip hem de konusma baslatabilir. Cocugun ilgisi varsa zaten cevap verir ve adim atar. Adim atmiyosa da unutur gidersin.

Aynen oyle...zaten eklersem oda kabul etmeyip yada mesaj fln atmazsa mecburen unutucam.

seni tanıyabileceği bir profil fotosu koyup ekle. sonra hiçbir şey yazma. bir süre yazmazsa da sil. boş bulunduğunda sarmasın. yazarsa zaten baştan yazar.

Hanimlar yanliz atladigim cok buyur bir detay var. Beni dugunde gordugu zaman nisanliydim. parmagimda yuzuk vardi. bunu ilk basta fark ettigini dusunmuyorum cunku oynamak icin hic kalkmadim hep oturuyordum. dugunun sonuna dogru 1-2 defa yanindan gectim tuvalete gitmek icin. o zaman buyuk bir ihtimalle gormusdur...ayrica yanlis dusunmenizi istemiyorum nisanlilik konusu ap ayri bi mevzu ve ona suan detayla girmek istemiyorum. zaten dugun oldugu sira ayrilik ruzgarlari esiyordu ondan 1-2 hafta sonrada tamamile ayrildik. ama gelmek istedigim sonuc beni nisanli zanediyor olabilir.

Hanimlar yanliz atladigim cok buyur bir detay var. Beni dugunde gordugu zaman nisanliydim. parmagimda yuzuk vardi. bunu ilk basta fark ettigini dusunmuyorum cunku oynamak icin hic kalkmadim hep oturuyordum. dugunun sonuna dogru 1-2 defa yanindan gectim tuvalete gitmek icin. o zaman buyuk bir ihtimalle gormusdur...ayrica yanlis dusunmenizi istemiyorum nisanlilik konusu ap ayri bi mevzu ve ona suan detayla girmek istemiyorum. zaten dugun oldugu sira ayrilik ruzgarlari esiyordu ondan 1-2 hafta sonrada tamamile ayrildik. ama gelmek istedigim sonuc beni nisanli zanediyor olabilir.

Back
X