arkadaşlar ben ailemin tek çocuğuyum.6 yıllık evliyim evlendikten sonra eşimin yaşadığı bu şehre geldim o burada doğup büyümüş ama memleketimiz aynı.sorunumuz eşimin doğru dürüst biriş bulamaması.evlendikten 1 sene sonra işinden ayrılmak zorunda kaldı.bende çalışıyordum oda ben kendim işimi yapıcam dedi denedi ama olmadı somra başka bi işe girdi 3 iş değiştirdi ama sağlıklı işler değildi parasını doğru düzgün alamadı falan filan.ben 5 sene çalıştım bi şekilde idare ettik.ama hep kendimi yok sayarak herşeyimi kısarak.eşimde savurgan değildir aldığı gibi bana verir kendine harçlı alır okadar hakkını yemiyim.şimdi küçük bi bebeğim var.bi çoğunuz niye çocuk yaptın diyceksiniz ama bu çocuk benim için gerekliydi bazı sebeplerden dolayı.neyse şu an eşim çalışıyo fakat ne sigortası var nede aldığı maaş yetiyo zaten ev kira aldığımı parça parça alıyo iş arıyo ama olmuyo olmuyo bitürlü.15 saat çalışıyo bazen evde tek yaşıyo gibi hissediyorum kendimi.2 haftada 1 izni var.ailesi dersen yakınız ama hiç ilgilenmezler ayda yılda bir gelirler işte.geçenlerde babam aradı çevresi geniştir sevilen bi insandır.buraya yerleşmeyi düşünürmüsünüz onun mesleğine uygun bi fabrikada tanıdıklarım var gelirse alırız dediler.hem burda kiralarda uygun faturalarınızda burda az gelir.sıkıştığınız zamanlarda bende yardımcı olurum(babamın durumu iyidir)konuşun aranızda dedi.bende eşime söyledim ama yok diyo ben oraya alışamam diyo. bende böyle sonumuz ne olcak diyorum.şu an 2 aylık faturalar duruyo 2 aydır kredi kartını ödeyemedik limiti 1000 liralık kart ama ödeyemedikçe faiz.bizim için çocuğun için fedakarlık yapmalısın diyorum eşek gibi çalışıyorum diyo ama yetmiyo işte boşa kürek sallıyosun.ne yapsam nasıl ikna etsem ordaki alacağı maaşta burdakinden iyi.çok sıkıldım bu durumdan bi akılda bana verin arkadaşlar napıyım bi erkek ailesi için herşeyi yapmalı diye düşünüyorum yanlışmıyım.