• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada Birsey Soyleyin Lutfen...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Arkadaslar esimin ikinci meslegi muzisyenlik haftada 2 defa guzel bir mekanda cikiyor.Ama ben elimde olsa her seferinde onunla beraber gitmek istiyorum belki sacma ama esimi dinlemekten cok hoslaniyorum, bayiliyorum ama surekli soyleyemiyorum utaniyorum .Ben istiyorum ki arada o bana soylesin beraber gidelim
diye ,gecenlerde bunun konusunu konustum bana ben orayi is olarak goruyorum aklima gelmiyor gel beraber gidelim demek sen bana soyle dedi,ama ben sik gitmek istedigimi diyemiyorum utaniyorum.
Bu gun annemi baska sehre yolcu ettim icime bir yumruk oturdu resmen moralim bozuktu ben belki bana gidelim der diye dusundum naz ettim biraz anlasin diye ama bisey demedi bende surat astim tartistik biraz bagirdi cagirdi suratin niye asik diye kus gitti esim cok iyi biridir galiba sorun bende bu kadar ciddi sorunlarin arasinda senin ki dertmi diyeceksiniz haklisinizda ama her hafta beklemekten sonunda surat asmaktan biktim cok yoruldum :-(

Benim de eşim hobi olarak müzikle ilgileniyor. Ama genelde iş çıkışı gittiği için alet edevatını evden ben taşıyorum. Mecburen her seferinde gitmiş oluyorum. Siz de kendinize bir görev edinseniz bahaneniz olur.

Yaptigin trip fazla yorucu adamin her hafta gel mi demesi lazim surekli sana ..sende gitmek istiyorsun zaten sacma sapan tavir oyunlari yapmaktansa utaniyorum adi altinda acik ol csorun biter ya alti ustu dinlemeye gidicen amma kasiyorsun

Derdinizi Açıkça söyleyin bence. Gitmek istedinizi ama ondan davet beklediniZi söyleyin böylece onunda sizi yanında istedinizden emin olacağınızı belirtin

Adı üstünde iş eşiniz çok haklı.
Benim eşimde restorantta ozaman bende sürekli eşimle gideyim.
İş ortamında sürekli gitmeniz iş sahibi açısından sorun yaratabilir.

Ne güzel maşAalah benim de eşimin böyle bir işi olsa keşke..Sormaya ne gerek var giyinir giderim nasıl utanıyorsun eşin sonuçta hem bu utanılacak bir şey değil ki.

Cok komik degil mi ? Adam ben unutuyorum sen soyle demis, sanki gelme demis. Galiba sorun bende demissiniz de sorun sizde, cok net.

Neden bu kadar kirici cevap yazma geregi duyuyorsunuz ki evet esim gelme demedi ama ben her hafta cocuk gibi bendr geleyim mi demekten utaniyorum dedim. İsi sonucta icten ice rahatsiz olurda bana kirilmayayim diye soyleyemiyordur belki diye dusundum.Bu surekli gitme benim istegim sadece

Neden bu kadar kirici cevap yazma geregi duyuyorsunuz ki evet esim gelme demedi ama ben her hafta cocuk gibi bendr geleyim mi demekten utaniyorum dedim. İsi sonucta icten ice rahatsiz olurda bana kirilmayayim diye soyleyemiyordur belki diye dusundum.Bu surekli gitme benim istegim sadece
Kirici olmak istemedim sacmaladiginizi gorun istedim. Neticede o sizin en yakininiz, 3 gunluk sevgili degilsiniz ki cekinesiniz. Silkelenip kendinize gelin diye yaptim :) Cunku tavriniz cok cok sacma

Esinizden neden utaniyorsunuz ki? Coluk cocukta yoksa rahatsiniz iste, gidin beraber.... Bazen o gittikten sonra gidin,süpriz olur... Insan esinden utanir mi böyle bisey icin, gelmenize karsida degilmis..:KK14:

1yasinda bebegim var ama kayinvalidem bakar saolsun kayinpederim sakat oldugu icin sik gelemiyor arada oglumu aliyorlar 3-4 saat suruyor programi ne bileyim bu aksam uzgundum biraz .
zden neden utaniyorsunuz ki? Coluk cocukta yoksa rahatsiniz iste, gidin beraber.... Bazen o gittikten sonra gidin,süpriz olur... Insan esinden utanir mi böyle bisey icin, gelmenize karsida degilmis..:KK14:[/QUOTE]

1yasinda bebegim var kayinvalidem karsi apartmanimda

Arkadaslar esimin ikinci meslegi muzisyenlik haftada 2 defa guzel bir mekanda cikiyor.Ama ben elimde olsa her seferinde onunla beraber gitmek istiyorum belki sacma ama esimi dinlemekten cok hoslaniyorum, bayiliyorum ama surekli soyleyemiyorum utaniyorum .Ben istiyorum ki arada o bana soylesin beraber gidelim
diye ,gecenlerde bunun konusunu konustum bana ben orayi is olarak goruyorum aklima gelmiyor gel beraber gidelim demek sen bana soyle dedi,ama ben sik gitmek istedigimi diyemiyorum utaniyorum.
Bu gun annemi baska sehre yolcu ettim icime bir yumruk oturdu resmen moralim bozuktu ben belki bana gidelim der diye dusundum naz ettim biraz anlasin diye ama bisey demedi bende surat astim tartistik biraz bagirdi cagirdi suratin niye asik diye kus gitti esim cok iyi biridir galiba sorun bende bu kadar ciddi sorunlarin arasinda senin ki dertmi diyeceksiniz haklisinizda ama her hafta beklemekten sonunda surat asmaktan biktim cok yoruldum :-(

Ne sanslisiniz ya neden sorun yaptinz.. Gelmem sorun olur mu diye sorun yok derse hop suslenin gidin ne olacak sanki.

Hem demis sen istediginde gel diye

Benim de eşim hobi olarak müzikle ilgileniyor. Ama genelde iş çıkışı gittiği için alet edevatını evden ben taşıyorum. Mecburen her seferinde gitmiş oluyorum. Siz de kendinize bir görev edinseniz bahaneniz olur.

Arkadasim gittigi yerde tesisat oldugu icin tesisatini goturmuyor orgu bile mekanda kaliyor.

kaç yaşındasınız ve çalışıyor musunuz?

Yaptigin trip fazla yorucu adamin her hafta gel mi demesi lazim surekli sana ..sende gitmek istiyorsun zaten sacma sapan tavir oyunlari yapmaktansa utaniyorum adi altinda acik ol csorun biter ya alti ustu dinlemeye gidicen amma kasiyorsun

Ne bileyim esimdende cekinmen aslinda acigimdir hep ama is bu konuya gelince utaniyorum.Surat asmam elimde olan birsey degilki yani yuzume yansiyor hemen hic sevmiyorum bu huyumu

Back
X