• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada Birsey Soyleyin Lutfen...

Anladgıö kadarıyla sız fazla ılgıden hoslanıyorsunuz.ve de hep esınızden beklıyorsunuz.ama bıde soyle dusunun nasıl sızın esınızden beklentınız var sa esınızınde sıDen olabılır.yada seni dınlemeyı sevıyorum gıbı sozler beklyebılır sızden.bence herseyı karsı tatftan beklemel yalnıs.

Anlasın diye surat asmak şu hayatta en nefret ettiğim triplerden herhalde. Koskoca evli barklı kadınsınız, çocuk gibi surat mı asıyorsunuz "sen de gel" desin diye? Sonra bir de yok yere tartışma çıkıyor. Adam müneccim mi niye surat astığınızı anlasın, aklınızı mı okusun?

Adı üstünde iş eşiniz çok haklı.
Benim eşimde restorantta ozaman bende sürekli eşimle gideyim.
İş ortamında sürekli gitmeniz iş sahibi açısından sorun yaratabilir.

Ama benim gittigim yer muzikli restorant cafe gibi bir yer isyerinin sahibiylede aram cok iyidir hatta onlar bana gel derler kaba tabir olacak ama belesede oturmadim hicbir zaman mutlaka bisey icerim nezaketen bazen hesap almazlar

24 yasindayim.Esim bebegimiz 2 yasina gelene kadar calismami istemedi daha kucuk sana ihtiyaci var dedi saolsun.

eşinin sesini dinlemekten hoşlandığını söylerken bile utanıyosun, bence çok naif birisin. bence eşine söyle güzelce, seninle gelmek bana da değşiklik oluyor hem seni yalnız bırakmak istemiyorum diye. bence her gittiğinde git onunla :)
ama anladığım kadarıyla biraz da sıkılıyosun, arkadaş lazım sana

Anladgıö kadarıyla sız fazla ılgıden hoslanıyorsunuz.ve de hep esınızdecalisiyoryunuz.ama bıde soyle dusunun nasıl sızın esınızden beklentınız var sa esınızınde sıDen olabılır.yada seni dınlemeyı sevıyorum gıbı sozler beklyebılır sızden.bence herseyı karsı tatftan beklemel yalnıs.

Nankorum bu konuda doyumsuzum sevgi ilgi verdikce daha istiyorum .Kuseriz o barisir lanet bir inada sahibim maalesef kendimi duzeltmeye calisiyorum.Surekli oper sever sarilir .geceleri elele uyuruz cok uzuyorum boyle yapinca

Ama benim gittigim yer muzikli restorant cafe gibi bir yer isyerinin sahibiylede aram cok iyidir hatta onlar bana gel derler kaba tabir olacak ama belesede oturmadim hicbir zaman mutlaka bisey icerim nezaketen bazen hesap almazlar

Aranızın iyi olması sürekli gitmeniz anlamına gelmiyor.
Adı üstünde iş,eşinizin ekmek kapısı.
Benim eşimin patronuylada aram çok iyidir.hatta haftadanın birkaç günü akşam arabasıyla gelip kızımı alıp eşimin yanına götürür.
Banada gel deselerde belki ayda bir defa giderim.
Eşimin iş ortamında okadar çok bulunmak istemem.

eşinin sesini dinlemekten hoşlandığını söylerken bile utanıyosun, bence çok naif birisin. bence eşine söyle güzelce, seninle gelmek bana da değşiklik oluyor hem seni yalnız bırakmak istemiyorum diye. bence her gittiğinde git onunla :)
ama anladığım kadarıyla biraz da sıkılıyosun, arkadaş lazım sana

Yasadigim sehirde sadece kayinvalidemler var . Ne esimin ne benim akrabalarimdan kimse yok tek dayanagim esim hic pisman degilim cunku cok ilgilidir 2 senelik evliyim beni birakip disari bile cikmaz asiri iyi bir babadir
Allah bozmasin ama benimde tek gidecegim yer orasi

Aranızın iyi olması sürekli gitmeniz anlamına gelmiyor.
Adı üstünde iş,eşinizin ekmek kapısı.
Benim eşimin patronuylada aram çok iyidir.hatta haftadanın birkaç günü akşam arabasıyla gelip kızımı alıp eşimin yanına götürür.
Banada gel deselerde belki ayda bir defa giderim.
Eşimin iş ortamında okadar çok bulunmak istemem.

Esimin asil meslegi degil ki keyfi bizimki is ortamina gore degisir tabi

Neden bu kadar kirici cevap yazma geregi duyuyorsunuz ki evet esim gelme demedi ama ben her hafta cocuk gibi bendr geleyim mi demekten utaniyorum dedim. İsi sonucta icten ice rahatsiz olurda bana kirilmayayim diye soyleyemiyordur belki diye dusundum.Bu surekli gitme benim istegim sadece
Yorumlarda ben pek kırıcı bısey goremedım ama ...herkez yaptıgınızım yanı utanma olayının gereksız oldugunu be
Nankorum bu konuda doyumsuzum sevgi ilgi verdikce daha istiyorum .Kuseriz o barisir lanet bir inada sahibim maalesef kendimi duzeltmeye calisiyorum.Surekli oper sever sarilir .geceleri elele uyuruz cok uzuyorum boyle yapinca
Kendıne bır an once cekı duzen ver bence cunku bır sure sonra esınız de bu durumdam rhatsız olur.

Erkekler düz mantıktır. He he , yok yok.
Söylemezseniz asla anlamazlar.
Birkaç hafta ust uste gidin sonra zaten rutine bağlanacaktır.
Eşinizden beklemeyin. Hem be guzel , olmaz dememiş.

Back
X