• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banada Birsey Soyleyin Lutfen...

Esiniz size acik cek sunmus konu sahibesi, kendisinin unuttugunu soylemis.
O halde siz gitmek istediginizde bunu ona soyleyin.

Gerçekten eşini dinlemekten hoşlandığın için mi gitmek istiyorsun yoksa kıskandığın için mi?

Hayır eşime aşırı guvenirim eğer kiskansam değil ben gitmek onu göndermek istemezdim .Kıskanıyor olsam hem gider hem surat asardim yada olmadık şeylere kizardim ben sadece eşimi dinlemek istiyorum

Kizlar esimle tekrar konuştuk ,burada ne anlattiysam aynılarını anlattım .Çok anlayışlı karşıladı hatta bana surat yapman bile beni sevdiğin içinmis dedi.Ve dun aksam beraber gittik sanırım arada sırada aklına gelirim artik :-) Yorum yapan herkese çok teşekkürler.

İnsan kocişinden neden utanır yahu? Hazırlan çıkın beraber işte. :KK76:

Böyle bir durumda eğer gitmek istersem canım kocam, ondan önce gideceğimi bilir :) İnsan eşinden utanmaz.

insan eşinden neden utanır?
yahu zati utanılacak herşeyi aşmış olmuyormusunuz eş olunca?
gereksiz oyunlar yapıp adamı bunaltmayın.

eşiniz hayır gelme dese sorun edin derdik ama o size unutuyorum sen bana hatırlat demiş.. Kavga edicek problem yapılacak birşey yok

gerçekten güldüm ya..ne utanması karı koca olmuşsunuz artık :) gitceği zaman söylemesine ne gerek var her seferinde giyin sende onla beraber çık..dua et sana gelme demiyor..

Ben her zaman söylemediğim için sorun etmemiş olabilir belki :-) neyse bakalım açık açık konuştum sanırım bundan sonra her hafta aklının bir köşesinde olurum .Her hafta gitmek istiyorum dedigime bakmayın oglusumdan her hafta 3-4 saat ayrı kalamam

Arkadaslar esimin ikinci meslegi muzisyenlik haftada 2 defa guzel bir mekanda cikiyor.Ama ben elimde olsa her seferinde onunla beraber gitmek istiyorum belki sacma ama esimi dinlemekten cok hoslaniyorum, bayiliyorum ama surekli soyleyemiyorum utaniyorum .Ben istiyorum ki arada o bana soylesin beraber gidelim
diye ,gecenlerde bunun konusunu konustum bana ben orayi is olarak goruyorum aklima gelmiyor gel beraber gidelim demek sen bana soyle dedi,ama ben sik gitmek istedigimi diyemiyorum utaniyorum.
Bu gun annemi baska sehre yolcu ettim icime bir yumruk oturdu resmen moralim bozuktu ben belki bana gidelim der diye dusundum naz ettim biraz anlasin diye ama bisey demedi bende surat astim tartistik biraz bagirdi cagirdi suratin niye asik diye kus gitti esim cok iyi biridir galiba sorun bende bu kadar ciddi sorunlarin arasinda senin ki dertmi diyeceksiniz haklisinizda ama her hafta beklemekten sonunda surat asmaktan biktim cok yoruldum :-(

lütfen erkekleri tanıyın biraz artık..
aklına gelmiyosa şirince söyle "hayatım morali bozuk karıcığını o güzel sesinle mutlu etmek istermisin bu akşam?" de olsun bitsin..
lütfen böyle eften püften şeylerle burayı meşgul etmeyin..insanların onca derdi varken..

Arkadaslar esimin ikinci meslegi muzisyenlik haftada 2 defa guzel bir mekanda cikiyor.Ama ben elimde olsa her seferinde onunla beraber gitmek istiyorum belki sacma ama esimi dinlemekten cok hoslaniyorum, bayiliyorum ama surekli soyleyemiyorum utaniyorum .Ben istiyorum ki arada o bana soylesin beraber gidelim
diye ,gecenlerde bunun konusunu konustum bana ben orayi is olarak goruyorum aklima gelmiyor gel beraber gidelim demek sen bana soyle dedi,ama ben sik gitmek istedigimi diyemiyorum utaniyorum.
Bu gun annemi baska sehre yolcu ettim icime bir yumruk oturdu resmen moralim bozuktu ben belki bana gidelim der diye dusundum naz ettim biraz anlasin diye ama bisey demedi bende surat astim tartistik biraz bagirdi cagirdi suratin niye asik diye kus gitti esim cok iyi biridir galiba sorun bende bu kadar ciddi sorunlarin arasinda senin ki dertmi diyeceksiniz haklisinizda ama her hafta beklemekten sonunda surat asmaktan biktim cok yoruldum :-(
ama o sizin eşiniz sonuçta neden utanıyosunuz ki :KK64:siz gidince gelme demiyormuş ki sonuçta.. bence bu kadar küçük bi sorunu her hafta yaşamanız yıpratır sizi yapmayın bunu birbirinize :KK35:

lütfen erkekleri tanıyın biraz artık..
aklına gelmiyosa şirince söyle "hayatım morali bozuk karıcığını o güzel sesinle mutlu etmek istermisin bu akşam?" de olsun bitsin..
lütfen böyle eften püften şeylerle burayı meşgul etmeyin..insanların onca derdi varken..

Bunu kaç kişi yazdı hatırlamıyorum ama forum adi altındaki açıklamayı olursanız sevinirim işinize geliyorsa yorum yapmayın birşey yazmak içinde yazmayın sizin için sorun olmayabilir fakat ben bir sıkıntımi paylastim ..Burada benimkinden başka onca etten puften sorun var ki onlarla ilgilenin bence buraya sadece çok ciddi konular yazılacak diye bir kaide yok yöneticiler sorun etmediği surece konumu meşgul etmezseniz sevirim

ilk evlendiğim zamanlar isteklerimi eşim hissetsin ve yapsın isterdım.
annem bi gün bi kızdı bana
adam müneccim mi
erkekler ince düşünemez sen ne istiyorsan söyleyeceksin adama dedi.
surat asarak olmaz dedi
sonuç :
söylüyorum oluyor.
bazen romantiklik de yapıyor

sen de teklif bekle yürü eşinle çık git.

Back
X