Arkadaşlar merhaba,
Daha önceleri eşime çok kıskançlık yapıyordum bıkdırmıştım kıskançlıklarımdan , sonrasında bu huyumu bırakım elımden geldığınce yapmamaya çalıştım daha iyi olduk. Ama genede arada bir kıskançlık yaptığım oluyordu fakat çok nadır.uzun zamandır da kıskançlık yapmıyorum bugun saçma bir sebepten kıskançlık yaptım tartıştık eve geldi ve diyor ki bu son olsun bir daha olursa ayrılırım hayatımı karartamam diyor. 7 haftalık hamileyim arkadaşlar. Yani benim arada sırada istem dışı yaptığım kıskançlıkta bile beni boşayabilecekmiş. Ayrıca kıskandıgımda da hakaret ediyor küfür ediyor o...ç .. , ananın bilmem ne flan diye çok zoruma gttı. Kıskanmadığım zaman çok iyiyiz fakat küçük bir kıskançlığımda bu şekılde davranıyor. Katlnamıyor. Küfür edip ayrılacağnı söylüyor. Sanki hergün onu kskanıyrmusum gbı lanse ediyor. Sizce ne yapmalıyım ? Eşim soncta hıcmı kıskanmıcm nasıl bır tahammulszlk bu ? Bebeği de benden ayrlmasın dıye yapmısım öyle söyledı cok zorma gttı sz olsnz ne yaparsnz ?
Ailemde duyar bu defa iş ciddiye biner zaten gözden çıkarmışEskiden cok yaptigin icin, suan en ufak bir kiskanclkta bunaliyor olabilir. Cunku zamaninda cok daraltmissin ama hicbir sey sana kufur etmesini hakli kilmaz. Bir daha size ve annenize kufur ettigi takdirde bence ona iyi bir ders verin ayrilmakla tehdit edin, gerekirse bosanma davasi acin, tebligati alsin gorsun. Bu sekilde gider yoksa
Benim yutup oturmamla kalıyor küfürlerin üzerine ben düştüğğm zaman sinirle söyledim flaan diyor ben diretmeden özür bile dilemiyor. Ben kıskandıgımda bana soyledıgı herseyı normal karsılıyor ben tepkı vermesem farkında bıle degıl soyledıklernın. Ne kadar agır oldugunun
iş ciddiye binsin zaten konu sahibi. İş çok ciddi bir durumda. ne demek anneye küfür?Ailemde duyar bu defa iş ciddiye biner zaten gözden çıkarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?