- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
- Konu Sahibi ceylaan1988
-
Bir mimar adayı olarak kesinlikle 4 diyorum tasarım açısından
Ama altını temizlemek zor olabilir:26:
4 dahamı guzel.daha dıkkat cekıcı degişik sanki demi
1 cokmu sade sence.en azından farklı 4 demi
1 ağır ve yavan duruyor bence 4 daha hoş o dönen koltukları olmasa belki 4 de yavan durabilirdi.Ama onlar bir hareketlilik katmış.Ayrıca deseni de canlandırmış :)
bence en güzeli 1 numara tek sorun şu yastıklarının rengi daha farklı olsaydı tek renk değilde beyaz kahve gibi daha canlı dururdu.kumaş seçme olasılığın yokmu?eğer yoksa ve aklın 1 de kalacaksa beğendiğin bir kumaşı sonradan diktirebilirsin.
koltukların rengı degısmıyor canım ama kırlenlerı degıstırebılıyorum mesela zemın yıne aynı koltugun rengınde ama cızgılerı kahve olanı var.
ben sadece 1. takımı canlı gordum ve bayıldım ama sonradanda dusundum acaba cokmu sade cokmu sıradan dıye
suankı koltuklarım oları kahve derı ortası krem.1 numarayı begendım cok ama acaba aynı benımkılerebenzermı dıye dusunuyorum
herkez gösterıslı al dıyo ama bende o avangart koltukları sevmıyorum.hem sade hem sık olsun ıstıyorum.suanda yemek odam var koyu kahve ama ılerde onları degıstırıcem acık renk olsun ıstıyorum 1. takım sence acık renkle uyarmı mesela beyaz ünite alsam cokmu saçma durur.
1 yada 3 canım 2sınden bırını tercih et bence berjerlerin rengini değiştirirsen yastıklarınıda berjerler gibi yaparsan süper olur örneğin çiçekli modellerden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?