Doğuma Hazırlık Banada isim konusunda yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

buket16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
195
84
Kısmetse yakında bir kızım olacak.ama isim konusunda bir türlü karar veremiyoruz.kafamdan bir sürü isim geçiyor ama sonra vazgeçiyorum.çok kararsızım.şimdilik 5 isime kadar düşürdüm.ipek,beril,elifsude,yaren,aymina sizce hangisi daha güzel?

Elif guzel ama Sude anlam olarak kotu. İkinci olarak da ipek diyorum.. Benim de onerebilecegim isimler;
Sare, Asya, Elif, Azra, Şura...
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

Elif guzel ama Sude anlam olarak kotu. İkinci olarak da ipek diyorum.. Benim de onerebilecegim isimler;
Sare, Asya, Elif, Azra, Şura...
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..
teşekkür edrim.bende ipek üzerinde biraz daha fazla duruyorum ama yinede kararsızım

Kısmetse yakında bir kızım olacak.ama isim konusunda bir türlü karar veremiyoruz.kafamdan bir sürü isim geçiyor ama sonra vazgeçiyorum.çok kararsızım.şimdilik 5 isime kadar düşürdüm.ipek,beril,elifsude,yaren,aymina sizce hangisi daha güzel?
ipek bence canım....

ikisi arasından en çok ipek i ikinci olarak yaren i beğeniyorum :anneadayı:
diğer isimler pek sevdiğim isimlerden değil

çok kararsız kaldım ben ya.ama ipek yaren ve idil arasında karar verecem heralde bu gidişle.

isimlerin kişilik üzerindeki etkisine inanırmısınız.ipekler ve yarenler genelde nasıl oluyorlar acaba?

bana da bi yardımmmmm çok kararsızımmmmm ...

AYMİLA YAZMİRA (bu en favori ismim ama kökenini bulamıyarum.)

İDİL DURU ASEL TANEM ESİLA ALYA

ESİL (bu ikinci favori ismim) GÜLSE RENGİN SU

MİNA AYLİS EFİL YAZ

Sare ismi ibranice diye biliyorum ve yahudilerde çok yaygın bilginiz olsun.

Mina, ipek çok güzel :KK37:

esil,aylis,efil gibi isimler pek alışık olmadığım isimler olduğu için bana hoş gelmiyor.gelenekselciyim galiba biraz.idil duru ve mina isimleri güzel.hatta duruyu bende düşündüm ama kuzenimin kızının ismi.o yüzden vazgeçtim.

idil ismi çok güzel bence... elif ismini de seviyorum eski bir isim ama hala kulağa çok hoş geliyor ...

bencede elif çok güzel bir isim elif'i iki isim olarak çok düşündüm ama elifin yanına pek isim yakıştıramadım.elif yaren biraz kulağa hoş geliyor.elifsude uyuyordu ama sude'nın de anlamı kötü.

Elif Hira düşünüyorum kısmetse. Elif'in yanına yakıştırırsanız sizde, bir fikir olsun sizede ..

Allah Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin .

X