Banada yardım edebilirmisiniz

NARRAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
159
0
26
Amasya
meraba kızlar ben yaklasık 3-4 aydır adet görmüyorum..

ve bu cumartesi tatile gıdecem...kaplıcalara .sanki adet görecek gibiyim ama olmakta ıstemıyorum..adetlerimde düzensiz..

olmamak için ilaç var ama..benim adetim düzensiz olduğu için bende fayda edermi?

biligisi olan paylaşırsa sevinirim..

4 aydir adet olmuyorsunuz ve cumartesi gunu tatile gideceginiz icin hap kullanmak istiyorsunuz,eger 4 aydir duzenli olarak adet olsaydiniz adet kestirici hap kullanin derdim ama bu durumda kullanmayin derim.Adetleriniz icin doktora gittiniz mi peki,belki miyom yada kist vardir.

İlaç fayda eder mi bilmiyorum ama 3-4 ay adet görmüyorsanız doktora gitmeniz gerekmez mi?

evet doktora gittim polistikover sendromu varmış..tatilimi önceden ayarlamıştım..parasını ödedim yani iptal veya erteleme yaptıramıyorum ..4 aydır olmuyorum zaten 1 hafta gecıksın ıstıyorum..normalde ben ısterım o gelmez bu sefer de ben ıstemıyorum onu.. :)

hem adetin düzensiz hemde olmamak ıcın ılac dıyorsun cok yanlıs!!! kesınlıkle bır doktora gıtmelısın...kist olabılır mıyom olabılır polikıstık over olabılır ılerde cocuk sahıbı olmanıza engel olacak seyler cıkabılır bu kadar umursamaz olmayın bu konuda duzenlı adet olmak cok onemlıdır....

Gecmis olsun o zaman ama,adetleriniz zaten duzensizmis o yuzden adet kestirici hapi doktora danismadan kullanmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…