4 aydir adet olmuyorsunuz ve cumartesi gunu tatile gideceginiz icin hap kullanmak istiyorsunuz,eger 4 aydir duzenli olarak adet olsaydiniz adet kestirici hap kullanin derdim ama bu durumda kullanmayin derim.Adetleriniz icin doktora gittiniz mi peki,belki miyom yada kist vardir.
evet doktora gittim polistikover sendromu varmış..tatilimi önceden ayarlamıştım..parasını ödedim yani iptal veya erteleme yaptıramıyorum ..4 aydır olmuyorum zaten 1 hafta gecıksın ıstıyorum..normalde ben ısterım o gelmez bu sefer de ben ıstemıyorum onu.. :)
hem adetin düzensiz hemde olmamak ıcın ılac dıyorsun cok yanlıs!!! kesınlıkle bır doktora gıtmelısın...kist olabılır mıyom olabılır polikıstık over olabılır ılerde cocuk sahıbı olmanıza engel olacak seyler cıkabılır bu kadar umursamaz olmayın bu konuda duzenlı adet olmak cok onemlıdır....
evet doktora gittim polistikover sendromu varmış..tatilimi önceden ayarlamıştım..parasını ödedim yani iptal veya erteleme yaptıramıyorum ..4 aydır olmuyorum zaten 1 hafta gecıksın ıstıyorum..normalde ben ısterım o gelmez bu sefer de ben ıstemıyorum onu.. :)