Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kendimize ait hattın sms dökümanını alabiliyomuuz yani ne yazıldığı falan böyle bişey varmı. gelen giden arama vs. bilginiz varmı. ama özellikle msj
hayır öyle bir şey mümkün değil. sadece sms gönderilme ve arama tarih,konuşma süreleri çıkıyo. mesela şu gün şu numaraya mesaj atıldı,şu kadar konuşuldu vs var. zaten operatör web sitesine üye girişi yaptığınız zaman bunlar çıkıyo. Sms paketinden mesaj atıldıysa siteden görülmüyor süre bilgisi galiba. içerik hakkında bir şey çıkmıyo,"kaydetmiyoruz" diyolar.
yaa(. ama bazı olaylarda haberlerde falan eski mesajların dökümanları çıkıyo hatta müge anlı şakır şakır kaç yıl öncesini söylüyo. kendi hattım olduğundan sorun çıkarmazlar diye düşünmüştüm. ama siz kaydetmiyolar demişsiniz. kaydetmiyolarsa nasıl buluyo bunlar eski msjları orayada takıldım şimdik
müge anlının buldugu mesajlar falan bilişim uzmanları tarafından bulunan mesajlar onların çogunlu izinlidir canım cinayet falan yada kayıplarda buluyorlar herkes o kadar en ince ayrıntısına kadar bulamaz
yaa(. ama bazı olaylarda haberlerde falan eski mesajların dökümanları çıkıyo hatta müge anlı şakır şakır kaç yıl öncesini söylüyo. kendi hattım olduğundan sorun çıkarmazlar diye düşünmüştüm. ama siz kaydetmiyolar demişsiniz. kaydetmiyolarsa nasıl buluyo bunlar eski msjları orayada takıldım şimdik
Telefon Görüşmelerinin İçeriğinin Tespiti burada bazı bilgiler var
benim burdan anladığım hepimiz aslında dinleniyoruz ve kayıt altındayız ama yasal olmadığından dinlemiyomuş gibi davranıyolar. offff benim kendi hattım yahu dinlesinler ne var. yazsınlar tek tekki. gereken kişinin suratına yapıştırayım.
malesef bu konuda kolaylık sağlamıyolar![]()
nasıl halletın açıkcası benım ıcınde gerekli maleseff![]()
yok gerek kalmadı yani :) bu arada istediğim gibi alınamıyomuş zaten