banada yardım gsm operatörleri hakkında bilgisi olanlar

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
kızlar kendimize ait hattın sms dökümanını alabiliyomuuz yani ne yazıldığı falan böyle bişey varmı. gelen giden arama vs. bilginiz varmı. ama özellikle msj

kızlar kendimize ait hattın sms dökümanını alabiliyomuuz yani ne yazıldığı falan böyle bişey varmı. gelen giden arama vs. bilginiz varmı. ama özellikle msj

müşteri hizmetleri ara yada bir bayiye git bildigim kadarı ile alabilirsin kendine ait numaranın dökümanını

hayır öyle bir şey mümkün değil. sadece sms gönderilme ve arama tarih,konuşma süreleri çıkıyo. mesela şu gün şu numaraya mesaj atıldı,şu kadar konuşuldu vs var. zaten operatör web sitesine üye girişi yaptığınız zaman bunlar çıkıyo. Sms paketinden mesaj atıldıysa siteden görülmüyor süre bilgisi galiba. içerik hakkında bir şey çıkmıyo,"kaydetmiyoruz" diyolar.

Son düzenleme:
yukarıdaki arkadaşın dedigi gibi sadece numaralar çıkar ben söylemeyi unutmuşum şu numarayı su saatte aradıgına dair vs

hayır öyle bir şey mümkün değil. sadece sms gönderilme ve arama tarih,konuşma süreleri çıkıyo. mesela şu gün şu numaraya mesaj atıldı,şu kadar konuşuldu vs var. zaten operatör web sitesine üye girişi yaptığınız zaman bunlar çıkıyo. Sms paketinden mesaj atıldıysa siteden görülmüyor süre bilgisi galiba. içerik hakkında bir şey çıkmıyo,"kaydetmiyoruz" diyolar.

yaa :((. ama bazı olaylarda haberlerde falan eski mesajların dökümanları çıkıyo hatta müge anlı şakır şakır kaç yıl öncesini söylüyo. kendi hattım olduğundan sorun çıkarmazlar diye düşünmüştüm. ama siz kaydetmiyolar demişsiniz. kaydetmiyolarsa nasıl buluyo bunlar eski msjları orayada takıldım şimdik

yaa :((. ama bazı olaylarda haberlerde falan eski mesajların dökümanları çıkıyo hatta müge anlı şakır şakır kaç yıl öncesini söylüyo. kendi hattım olduğundan sorun çıkarmazlar diye düşünmüştüm. ama siz kaydetmiyolar demişsiniz. kaydetmiyolarsa nasıl buluyo bunlar eski msjları orayada takıldım şimdik

müge anlının buldugu mesajlar falan bilişim uzmanları tarafından bulunan mesajlar onların çogunlu izinlidir canım cinayet falan yada kayıplarda buluyorlar herkes o kadar en ince ayrıntısına kadar bulamaz

Eğer savcılığa geçerli bir gerekçe göstererek dilekçe yazıp başvurursanız, gsm operatörünüz mesaj içerik ve dökümlerini vermek zorundadır.

gsm operatörlerinin kayıt yapma yetkisi yok,zaten yapmıyoz diyolar. ama mahkeme kararıyla bir yerden bir şey çıkar mı bilmiyom. mahkemeye kadar süreç giderse ve talep edilirse belki çıkar. müge anlı'nın içerikten söz ettiğini sanmıyorum. ya da içerikten söz ettiği telefondan silinmeyen mesajlardır galiba

benim burdan anladığım hepimiz aslında dinleniyoruz ve kayıt altındayız ama yasal olmadığından dinlemiyomuş gibi davranıyolar. offff benim kendi hattım yahu dinlesinler ne var. yazsınlar tek tekki. gereken kişinin suratına yapıştırayım.

malesef bu konuda kolaylık sağlamıyolar:17:

Back
X