banada yardımcı olun(:

esraa42

asker yareni(:
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.534
1
66
Konya
merhabalar bu benim açtığım ilk konum.. umarım yardımcı olursunuz
bnde aylardr dans müziği arıyorum ve farklı birşey olmasını istiyorum bide türkçe üzik olmasını istiyorum
simdi soruyorum sizlere NİRAN ÜNSAL-ÖZCAN DENİZ AKLIM HEP SENDE şarkısı nasıl olur sizce yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşkürler.

canım sarkı hos fakat sıradan yanı her dugun salonunda calınan bısı.... eger ozel oldugu bellı olsun ıstıyorsan bıraz daha zorlamalısın kendını. bende senınle aynı dertten muzdarıbım. bende nısanım ıcın arıyorum

Söylediğin şarkıyı hiç dinlemedim,şimdi açtım, biraz arabesk tarzı gibi.. Biz Sezen Aksu ''Hoşgeldin'' ile dans edeceğiz

şarkının tam adını bilmiyorum ama sezen aksu nun seyirlik değil ömürlük olsun diye bi şarkısı vardı........

Benim hosuma gidenler:

Onur Akin - Seviyorum seni
Sinan Özen - Seni çok ama çok seviyorum
Kayahan - 365 gün

sıradan mı yah bnde özel diye bu aklıma gelmişti hiç kimsede duymadım bu şarkıya dans edilirkende...bnde nişanım için arıyorum canım daha düğüne çokkk :d

şarkının tam adını bilmiyorum ama sezen aksu nun seyirlik değil ömürlük olsun diye bi şarkısı vardı........

aslında bizim baştan şarkımız buyduda son anda niran ünsalın şarkısı aklımıza geldi farklılık olsun istemiştik ama beğenilmedi

Söylediğin şarkıyı hiç dinlemedim,şimdi açtım, biraz arabesk tarzı gibi.. Biz Sezen Aksu ''Hoşgeldin'' ile dans edeceğiz

sözleri güzel diye aklıma bu geldi canım bizimde baştan beri düşündüğümz şarkı sezen aksuda son anda bu aklımıza geldi bakalım ne olcak

bence çok ağır olur o

rafet el romanı da herkes çalıyor artık ömrümün sahibini

ben olsam

fizy
Esin Engin - bana ellerini ver

yapardım

Son düzenleme:
Ben düğünümde fransızca bi şarkıyla dans etmiştim

ablam da esin engin--seven ne yapmaz'la dans etmişti

ama ben geçen bi düğünde
"selami şahin-burcu güneş--ben bir tek adam sevdim"
şarkısını dinledim ve dans ettiler bayıldım bunu da düşünebilirsin canım
mutluluklar..

hemen indirip dinleyeceğim canım çoık sağol

benim tavsiyem yaşar-gel benimle.. ritmik bişi isteyenler iiçin harika bi seçim olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…