- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
Merhaba kızlar. Eşim azosperm dondurulmuş spermlerimiz var. Benim tüm tahlillerim güzel çıktı tuplerim açık diye sevinirken dün rahimimde egiklik olduğunu histeroskopi ve laporoskopi olacağımı öğrendim. Kendimi tüp bebeğe alistirmaya çalıştırırken bir anda ameliyat deyince şok oldum. Ama herşeyde bir hayır vardır. 1. Bugüne kadar hiç bir ameliyat olmadım narkozdon çok korkuyorum. 2. Bu ameliyatları hiç tüp bebek denemeden yaptırmak ne kadar doğru bilemiyorum. 3. Bunları yaptirip hiç anne olamayacağımı ogrenirsem dünyam başıma yıkılır. Adetimin 2. Yada 3. Günü tüp bebek tedavisine başlasam yumurtalarimin toplandığı günde bu ameliyatları olsam olurmu acaba? Yumurtalarimi toplayıp embriyolari dondursalar bir dahaki ayda transfer etseler olurmu? Anestezi korkum var hazır bayilmisken hepsi birden olsun diye düşünüyorum bu öneriyi doktora sunsam bana gulermi yoksa böyle bişey olurmu kızlar bu ameliyat adetin 21. Günü yapılıyormuş sanırım. Yumurta toplamada 20. Günü falan hepsini aynı güne getirme sansim varmı? Bana cevap verirseniz çok çok sevinirim çünkü ben dünden beri düşünmekten kafayı yedim