Rahim egriligi olup saglikli gebelik geciren varmi?

melikelike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
317
72
98
Merhaba doğum sonrası bölümü olduğu için buraya yazıyorum ve ben kaç gündür düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Esimde azosperm sorunu var zaten tüp bebek olacak. Cektirdigim rahim filmi sonrası y şeklinde olduğunu egiklik olduğunu bikornuat teşhisi konulduğunu öğrendim. Doktor laporoskopi ve histeroskopi ameliyati dedi. Başka bir doktora sonucu gösterdim zaten dondurulmuş spermle olacak sağlıklı bir gebelikte gecirebilirsin dedi. Tüp bebekte yumurta ile sperm birbirini dollemeyebilir tutmayabilirde bir kere bebek denensin derim dedi. Ama Allah in izniyle eğer tutarda ben bu egiklik yüzünden bebeğimi kaybedersem çok üzülürüm. Benim gibi rahimi olup sağlıklı gebelik geçiren biri varsa yazarsa çok çok sevinirim

Eklentiler

• IMAG0137.webp
    IMAG0137.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 211
Merhaba ablamda rahim egriligi vardi 6.yilda bir bebegi oldu tamamen normal yollardan ve suan 3tane çocuğu var canini sıkma allahin izniyle olur senin de bebisin

Son durumunuz nedir merak ettim,
benim de rahim Y şeklinde
ve 1 sene once erken doğumla bebeğimi kaybettim...

benim de rahimde eğrilik var dedi dr. istersen düzeltebiliriz istersen embriyoları transfer edebiliriz dedi. ne yapacağımı bilmiyorum? öneriniz nedir?

Back
X