Bandaj açıldığı ilk anda neler hissettiniz ?

evet her şeyi doktora bırakmayacaksınız ben de bunu anladım. yaşadığım yerde herkes bu doktoru tavsiye etti övdü. bende çok karışmadım böyle böyle böyle yapalım dedi ben de onayladım. ama sonuçta bu burunla ömür boyu yaşayacak olan bizleriz çok daha fazla araştırmak lazımmış ve her şeyini sormak gerekiyormuş

yaptığı burunları görmüş müydünüz...

yoksa sadece iyi diye mi duydunuz...

yaptığı burunları görmüş müydünüz...

yoksa sadece iyi diye mi duydunuz...

görmüştüm ama şimdi düşününce daha çok görebilirdim daha çok araştırabilirdim.
bilmiyorum belki şişlikler indikten sonra istediğim gibi bir buruna sahip olacam ama bu zaman kadar takındığı ilgisiz tavırdan sonra ben her halükarda pişman oldum ameliyat olduğuma

görmüştüm ama şimdi düşününce daha çok görebilirdim daha çok araştırabilirdim.
bilmiyorum belki şişlikler indikten sonra istediğim gibi bir buruna sahip olacam ama bu zaman kadar takındığı ilgisiz tavırdan sonra ben her halükarda pişman oldum ameliyat olduğuma

canım burnun tipi, şişliğin geçmesi ile değişmiyor maalesef.... benim alçı ilk açıldı, baktım... Galiba bu doktor, benim burnu açmış, yapamayıp geri kapatmış diye düşündüm.... geniş, kalın derili, ucu tombiş burnum, üç katı şiş halde karşımdaydı.... iki ay, gün gün resim çektim.... şişlik iniyor ama burnumun tipi değişmiyor ve değişmeyecek...
benim doktorda, "deriniz kalın, yumuşak dokunuz çok fazla, burun çok genişti diye zırvalayıp durdu... yapamam deseydi keşke... yapan doktorlar, nasıl burunları cillop gibi yapıyorlar... biz beceriksizlere rastlamışız maalesef...

çok şükür , çaresiz değiliz.... beğenmediğim bir burunla, asla bir ömür geçirmem... çok iyi araştırıp, iyi bir revizyonla, yeniden toparlanmak lazım...

yok birtanem... çoğu depresyona giriyor...

kimide çıldırıcam diye yeni konular açıyor....

çoğuz, ama aynı yerde değiliz:(

Kesinlikle sayimiz cok fazla. Burnum 2 haftalik kendi kendime dayanamayip bandaji acip baktim. Korkunc yapaylikta bir burun eski burnum cok kotu degildi goren herkes yaptirmasaydin simdi cek diyor. Gercekten cok uzucu o kadar eziyete katlanip bu durumu yasamamiz. Hepimiz adina cok uzgunum dunyanin en yapay burnuna sahibim.

Kesinlikle sayimiz cok fazla. Burnum 2 haftalik kendi kendime dayanamayip bandaji acip baktim. Korkunc yapaylikta bir burun eski burnum cok kotu degildi goren herkes yaptirmasaydin simdi cek diyor. Gercekten cok uzucu o kadar eziyete katlanip bu durumu yasamamiz. Hepimiz adina cok uzgunum dunyanin en yapay burnuna sahibim.

Resim koyabilir misin merak ettim

canım geçmiş olsun....:38:

2 hafta çok yeni.... sen şişlerden mi memnun değilsin yoksa burun şeklinden mi.... doktor masaj yap dedi mi...

eğer masaj verirse yap... etin kemiğe daha çabuk yapışmasını sağlıyor ama masaj yapma dediyse sakın dokunma... çünkü uyguladıkları tekniğe göre değişiyor bu...

çok yukarı kalkıksa dert etme... öyle kalmıyor, iniyor.... benim burnum nerdeyse tavana bakıyordu... şimdi aşağı indi...

resim koyarsan daha çok yarımcı olabiliriz canım.. sıkma canını:38:

Aslında hepimiz riske girdik bu ameliyatı olmakla. Canım üzülmemeye çalış, ilk 6 hafta şişlikler büyük ölçüde inermiş, son şeklini gör ondan sonra değerlendir. Burda çok insan var önce memnun olmayıp sonra memnun olan. Bir de şu insanları anlamak zor, sen yaptırmışsın bir kere, ne diye daha da moral bozuyorlar. Baktın karşısındaki insan çökmüş bir de yaptırmasaydın çek ne demek. En azından yorum yapma bari. Hem sen de sana böyle tepki verecek insanların fikrini sorma bile.

Doktorcuguma cok tesekkur ettim aynaya bakmaktan kendimi alamadim abartmiyorum bandaj alindiktsn sonra ilk 5 gun ayna elmde dolandimm harika iykide yaptirmisim tesekkurler doktorcummm:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında hepimiz riske girdik bu ameliyatı olmakla. Canım üzülmemeye çalış, ilk 6 hafta şişlikler büyük ölçüde inermiş, son şeklini gör ondan sonra değerlendir. Burda çok insan var önce memnun olmayıp sonra memnun olan. Bir de şu insanları anlamak zor, sen yaptırmışsın bir kere, ne diye daha da moral bozuyorlar. Baktın karşısındaki insan çökmüş bir de yaptırmasaydın çek ne demek. En azından yorum yapma bari. Hem sen de sana böyle tepki verecek insanların fikrini sorma bile.

Kesinlikle, resmen insani uzmek icin konusuyorlar. Kim daha kotu olsun diye onca seye katlanir ki? Cok tesekkur ederim destegin icin. İnsallah burunlarimiz gunden gune duzelir fotografini koyarim. Bana sekli cok yapay geldi burnumun ucu cok cikik ve kaydirak gibi bilemiyorum ne kadar duzelebilir

canım geçmiş olsun....:38:

2 hafta çok yeni.... sen şişlerden mi memnun değilsin yoksa burun şeklinden mi.... doktor masaj yap dedi mi...

eğer masaj verirse yap... etin kemiğe daha çabuk yapışmasını sağlıyor ama masaj yapma dediyse sakın dokunma... çünkü uyguladıkları tekniğe göre değişiyor bu...

çok yukarı kalkıksa dert etme... öyle kalmıyor, iniyor.... benim burnum nerdeyse tavana bakıyordu... şimdi aşağı indi...

resim koyarsan daha çok yarımcı olabiliriz canım.. sıkma canını:38:

Evet canim doktor alcini burnuna bastirarak masaj yap dedi ama alcimin sekli yamuk ve burun ucumda da hafif bir asimetri var deliklerim yamuk gorunuyor burnumun ucu sag profilden top gibi cikik soldan oyle degil ama soldan da bir tuhaf hakikaten bandajliyken guzel gorunuyordu cok kalkik ama ucunda bir problem var bandaji cikarmamam gerektigi icin geri taktim kontrole gittigimde doktor super oldu burnun diyordu kendisiyle gorusup soracagim haber veririm insallah hepimiz istedigimiz burna kavusuruz

Evet canim doktor alcini burnuna bastirarak masaj yap dedi ama alcimin sekli yamuk ve burun ucumda da hafif bir asimetri var deliklerim yamuk gorunuyor burnumun ucu sag profilden top gibi cikik soldan oyle degil ama soldan da bir tuhaf hakikaten bandajliyken guzel gorunuyordu cok kalkik ama ucunda bir problem var bandaji cikarmamam gerektigi icin geri taktim kontrole gittigimde doktor super oldu burnun diyordu kendisiyle gorusup soracagim haber veririm insallah hepimiz istedigimiz burna kavusuruz

canım, bazen ödemler faklı kısımlarda farklı oranda iniyor... örneğin sağ tarafın az ödemliyken, sol çok fazla ödem toplamış oluyor....

buda yamuk bir burun havası verebilir... ameliyat bitimi çekilen resmin varsa onu iste... orada burnunun şekli bellidir...

resim olmadan bu kadar yardım edebiliyorum canım:38:

umarım sonuç istediğin gibi olur...

canım, bazen ödemler faklı kısımlarda farklı oranda iniyor... örneğin sağ tarafın az ödemliyken, sol çok fazla ödem toplamış oluyor....

buda yamuk bir burun havası verebilir... ameliyat bitimi çekilen resmin varsa onu iste... orada burnunun şekli bellidir...

resim olmadan bu kadar yardım edebiliyorum canım:38:

umarım sonuç istediğin gibi olur...

Doktor bandajimi cikarinca fotograf koyacagim boyle daha saglikli yorum yapabilirsiniz cok tesekkur ederim hersey icin burda biz birbirimizi anliyoruz hakikaten yasamamis biri tuhaf yorumlarda bulunabiliyor. Ameliyat sonrasi fotografim yok ama herseyimi doktoruma soracagim simdi arayip.

Doktor bandajimi cikarinca fotograf koyacagim boyle daha saglikli yorum yapabilirsiniz cok tesekkur ederim hersey icin burda biz birbirimizi anliyoruz hakikaten yasamamis biri tuhaf yorumlarda bulunabiliyor. Ameliyat sonrasi fotografim yok ama herseyimi doktoruma soracagim simdi arayip.

evet canım, ameliyat olmamış birinin bizi anlaması çok zor...
aynı sıkıntıları hepimiz yaşadık... birde cilt tipi çok önemli.... birinin burnu 5-10 günde cillop gibi olurken, bazıları burnunun oturması için 6 ay beklemek zorunda kalıyor.... burnuna kavis istediysen oda geç belli olabiliyor...

iyi düşünelim iyi olsun canım...:38:

Doktorcuguma cok tesekkur ettim aynaya bakmaktan kendimi alamadim abartmiyorum bandaj alindiktsn sonra ilk 5 gun ayna elmde dolandimm harika iykide yaptirmisim tesekkurler doktorcummm:)

çok sevindim. sen beden bir kaç gün sonra olmuştun ameliyatı. ben senin kadar şanslı değili malesef. sen şimdi böyle diyorsan 1 ay sonra falan çok daha güzel olcaktır zaten

çok sevindim. sen beden bir kaç gün sonra olmuştun ameliyatı. ben senin kadar şanslı değili malesef. sen şimdi böyle diyorsan 1 ay sonra falan çok daha güzel olcaktır zaten

Sen begenmefinmi canim burnunu bir problemlemi karsilastin evet ayni zmanda olduk insallah duzelir kotu bsey varsa yuksek tut moralini allah dert vermesin baska :(

Vallahi sizleri üzgün düşündükce bende cok sevinemiyorum isterimki herkesin gönlüne göre olsun :(

Sen begenmefinmi canim burnunu bir problemlemi karsilastin evet ayni zmanda olduk insallah duzelir kotu bsey varsa yuksek tut moralini allah dert vermesin baska :(

evet öyle yapıyorum. ilk günler çok mutsuzdum kafaya takmıştım ama artık olan oldu değiştiremeyiz. o yüzden oluruna bıraktım.

benim burnum çok değişken sürekli değişiyor bir aynaya bakıyorum eğri şekilsiz gözüküyor bazen bakıyorum güzel gözüküyor. şişliklerim çok var hala özellikle kanatlarda. bazen iniyor bazen çıkıyor ondan heralde. buna çok kafayı takmıyorum o yüzden.

asıl kafayı taktığım kısım burnumun ucunun çok şiş dolayısıyla diğer taraflara oranla büyük olması. bunun şişlik olduğunu değil şeklinin böyle olduğunu düşünüyorum. o yüzden beğenmedim burnumu.

ama dediğin gibi Allah başka dert vermesin.

senin nasıl şişliklerin hiç yok mu. benim özellikle burnumun yanları çok şiş yanakla birleştiği yerler sanki perde varmış gibi.

Back
X