Bandaj sonrasi Patates burun!!

haziraaansever06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
25
1
1
29
Iyi gunler kizlar.. bandajlarim cikti 2 gun once ve burnum cok buyuk ucuda ayni sekilde top gibi buyuk buda yetmezmis gibi kaş aramda şis. biliyorum ödem denilcek bu duruma ama doktor bile sasirdi bu sislige " senin derin ince bu kadar şişmemeliydi "dedi masaj verdi gecer zamanla dedi . Beni korkutan hep boyle kalma ihtimali masaj yaptikca burun kemigi sırtımdaki kemikler cok belirginlesti resmen derisiz kemik gibi duruyo ama burnumun ucu hala şiş cok orantisiz durmasi uzdu beni . Bu durumu yasayan varmi burun ucu şişligi ne zaman iner bayram yaklasiyo boyle insan icine cikmak istemiyorum

Benim de 3.günüm bugün, atel çıktıktan sonra neler olacak merak ediyorum. Herkes ödem zamanla geçer, şişlikler iner diyor. Bol su ve yeşil çay yardımcı oluyormuş. Ben kişilerin öncesi sonrası fotoğraflarını inceleyince daha çok fark ediyorum değişimleri. Bence siz de bakın ameliyat olan kişilerin paylaşmlarına, gerçekten de zaman geçtikçe burun yüze oturuyor. Hemen endişelenmeyin derim ben.

Gercekten sabır gerektiren bi sürec hem cevrenin verdigi tepkiler hemde aynaya bakinca hergun degisen bir burun degisik hissettiriyo.bakalim bekleyip gorucez insallah istedigimiz gibi yuzumuze yakisir :)

Eczaneden dr.ların buruna yapıştırdığı bantlardan alıp burnunuza yapıştırın.hem şişliğiniz daha fazla artmaz hemde burnunuz göze fazla çarpmaz.benimde çok şişti hatta benim atel çıktıktan sonra dr. 1 hafta daha ateli takmam gerektiğini söyleyip tekrar bant üstüne atel takmıştı.onuda çıkardıktan sonra yamuk bi şişlik vardı rahatsız olursan eczaneden bant alıp yapıştır demişti.

Bant yapistircaktim ama doktorum yapistirma demisti bende yapistirmadim o yuzden .burun ucunuz ne kadar surede indi peki

Benim 2 ay oldu hameliyat olalı burun ucum yeni yeni yumuşamaya başladı ama hala hafif şişliğim var ama göze çarpmıyor..
Canim peki sislerin esitmi indi burun ucunda. Benimde az kaldi 2 aya hic inmiyor. Bide sol tarafimda bi sertlik var bole yuvarlak bezelye gbi

Canim peki sislerin esitmi indi burun ucunda. Benimde az kaldi 2 aya hic inmiyor. Bide sol tarafimda bi sertlik var bole yuvarlak bezelye gbi
Benim burun içi dikişkerim şişmişti yeni yeni inmeye başladı hala o taraf daha şiş ama dışardan belli olmuyor.onun dışında orantılı ama içerdede ödem olduğu için onlar dışardan bakıldığında daha şiş görünmesine sebeb olabilir

Kac ay oldu peki sizin

Arkadaşlar merhaba bende burnumda deviasyon var ama estetikte yaptırmak istiyorum ama korkuyorum..şu an araştırma içindeyim..doktarunuzun isimlerini paylaşırmısınız..ben Dr ünal bayızı düşünüyorum..

Çok büyük bir problem yoksa hayatınızı etkileyen olmayın bence. Sağlam psikoloji gerektiriyo bu ameliyat. Mesela ben hazır olmadığımı ameliyat sonrasında anladım ki dr um beni uyarmıştı. Hemen umduğunu gibi bi burunla karşılaşmıyosunuz özeti bu

Ben 15 gün önce ameliyat oldum Betül Cengize ve bugün bandajım çıktı burnum bu haliyle bile çok güzel görünüyor ve nefes almamda gayet iyi.3 ay sonra ki halinin çok daha güzel olacağını düşünüyorum..İlk 3 gün resmen şiş ve mor geçirdim ama 4 günden sonra şiş ve morluğum geçmeye başladı şu an hiç şişliğim ve morluğum yok çok iyim çok şükür..

Çok sevindim siZin için. inşallah tüm süreciniz böyle mutlu geçer, sevgiler

Benim de bahsettiğiniz gibiydi ama şuan 2. aya yaklaşıyorum. Baya değişiklik var. Göz arasındaki ödem falan pek kalmadı. Merak etmeyin geçiyor.

Ünal bayiz e olmadınız sanırım

Kendi ameliyat sürecimi fotoğraflarla bir özetliyeyim dedim. resimlerden de anladığınız gibi hastanedeyken gayet iyiydim ameliyat günü hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum yine ıyıydım evde kaldığım ilk geceden itibaren ise biraz şişme ve morarmalar oluşmaya başladı ama yinede çok koyu morluklar değildi bunlar. gözümün üstünde biraz vardı. benim göz altlarım daha çok sararmıştı. 4. gün silikon tampon çıkarıldı. 10. gün ise burun alçım çıkarıldı. elimden geldiğinde masaj yapmaya çalıştım fakat ilk zamanlar çok acıdığını ıcın dokunamıyordum. sonra acı azaldıkça yapmak kolay oldu.1. ay kontolunden de sapasağlam çıktım ve 3. ay kontrolum ıcın taktım oluşturduk. hissettiklerime gelince hiç pişman olmadım fakat acabalarım oluştu düzelmişmidir diye. çünkü yılların verdiği bir burun eğrili yüzümün bile asimetrisini bozmuş vaziyetteydi daha 1. ayım olmasına rağmen yüzüm bile orantılı gözükmeye başladı sonraki ayları sabırsızlıkla bekliyorum. halen daha soldan resim çekilme alışkanlığım devam ediyor yavaş yavaş aşmaya çalışıyorum.

Eklentiler

• 1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 1.503
  • 2.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 1.089
  • 3.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 1.181
  • 4.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 1.176
  • 5.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 1.159
  • 6.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.252
  • 7.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 1.195
  • 8.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1.047
  • 9.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 1.092
  • 10.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 1.211
Doktorunuz kim acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…