Bandajlar Çıktıktan Sonra

WynTra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
174
19
98
İzmir
Bugün 10.günüm doktorun dediği gibi banyo yapıp çıkarttım bandajları. Fakat burundakı o yapışıklık hissi nasıl geçicek çok dokunmak istemedim burnuma ama yapış yapış hala

Ben de bugün çıkarttım. Yüz temizleme köpüğünü nazikçe burnuma sürüp yıkıyorum. İşe yarıyor gibi ama hala tam geçmedi.

Evet . Patlıcan gibi şiş şu anda burnum . Çok kalkık olmasını istememiştim . Ama bugün moralin şişlikten dolayı bozuk . Senin nasıl oldu burnun ? Benim burnumun üstü yeşil mor bir de

Renk olarak normal cildimin rengindeyim ama bugün bantları çıkardıktan sonra bu kadar garip bı burun gorecegimi düşünmemiştim yan profilden iyi önden ve çaprazdan pek istediğim gibi i değil garip

Renk olarak normal cildimin rengindeyim ama bugün bantları çıkardıktan sonra bu kadar garip bı burun gorecegimi düşünmemiştim yan profilden iyi önden ve çaprazdan pek istediğim gibi i değil garip

Çok normal ben de aynı sorunları yaşadım
Alçı çıktı aynaya baktım Bu ne böyle diye düşündüm Ödemli olduğunu bilmeme rağmen o halini görmek kötü oldu
Bir de uç kısmı sapsarıydı baskıdan dolayı o renklerde olması normal Kan dolaşıma geçiyor birkaç güne kalmaz bir şeyi
Yağlı görünüm için sirke ile yüzümü sildim ben sık sık Anca toparlıyor cilt
Sık sık nemlendirin Yağlı göründüğü için korkmayın nemlendirici kullanırken O da kalıcı bir durum değil Amacınız o deriden kurtulmak olsun Hafifçe peeling yapabilirsiniz

Burun önden şiş hiç memnun değilim kaç güne ödemler birazda olsa geçtiğini belli eder

Burun önden şiş hiç memnun değilim kaç güne ödemler birazda olsa geçtiğini belli eder
1aydan 4aya kdr (bünyene yapılan işlemlere göre 1 ayda sürebilir 4 ayda sürebilir) şişliklerin %70i iniyormuş. kalan %30luk kısım daha 6 aydan 1.5 seneye kdr

alçı burnun şişmesini engelliyor alçı çıkınca burun salıveriyor kendini şu an ennnnn şiş dönemindesin hiç aynaya bakıp canını sıkma

Back
X