Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumaalçın ne zmn çıkmıştı ?
Ben de bugün çıkarttım. Yüz temizleme köpüğünü nazikçe burnuma sürüp yıkıyorum. İşe yarıyor gibi ama hala tam geçmedi.
Evet . Patlıcan gibi şiş şu anda burnum . Çok kalkık olmasını istememiştim . Ama bugün moralin şişlikten dolayı bozuk . Senin nasıl oldu burnun ? Benim burnumun üstü yeşil mor bir deMerhaba önden seninde burnun bı garip duruyormu
Evet . Patlıcan gibi şiş şu anda burnum . Çok kalkık olmasını istememiştim . Ama bugün moralin şişlikten dolayı bozuk . Senin nasıl oldu burnun ? Benim burnumun üstü yeşil mor bir de
Renk olarak normal cildimin rengindeyim ama bugün bantları çıkardıktan sonra bu kadar garip bı burun gorecegimi düşünmemiştim yan profilden iyi önden ve çaprazdan pek istediğim gibi i değil garip
1aydan 4aya kdr (bünyene yapılan işlemlere göre 1 ayda sürebilir 4 ayda sürebilir) şişliklerin %70i iniyormuş. kalan %30luk kısım daha 6 aydan 1.5 seneye kdrBurun önden şiş hiç memnun değilim kaç güne ödemler birazda olsa geçtiğini belli eder
alçı burnun şişmesini engelliyor alçı çıkınca burun salıveriyor kendini şu an ennnnn şiş dönemindesin hiç aynaya bakıp canını sıkmaBurun önden şiş hiç memnun değilim kaç güne ödemler birazda olsa geçtiğini belli eder