Doğuma Hazırlık bandırma devlet hastanesinde epidural sezeryan fiyatlarını bilen varmıı aciillllll

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cicek_10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
38
0
36
Balıkesir
bandırma devlet hastanesinde epidural sezeryan fiyatlarını bilen varmıı.zaten şuanda 2 doktor var hastanede ve bende bel fıtığı olduğu için iki doktorda normalde yapabilirsin dıyor ama korkuyorm fıtıktan dolayı beyın cerrahısındende fıtıktan dolayı normal doğum sakıncalı dıe raporum var kafam çok karışık diğer yerler biraz pahalı geldı bana bilgisi olan varmı acaba

canım bende bandırmadayım devlet hastanesinde para almazlar diye biliyorum ben şuan i.şenin muayenehanesine gidiyorum doğumu devlette yapmayı düşünüyorum bendede bel fıtığı var nasıl olacak bilmiyorum:44::44:

bende hamıleliğimin başında ilhan şene gidiyordum ama ozaman hem devlet hastanesınde hemde muaynanede çalışıyordu şimdi devleti bıraktı muaynane kaldı bende devletteki serdara devam etmek zorunda kaldım çünkü ilhan şende maddi açıdan biraz zorlanırdık.şimdide raporum olduğu halde para isticek sanırım çünkü rapor bişi ifade etmiyor normalde yapabilirsn diyor devletteki her iki doktorda.yani parayı verirsen sezeryanı olursun demeye getiriyorlar sanırım ssk lı olmakta yeterli olmuyor bazen herşey para

s.ökte ye gittim bikere ilaç yazdırmaya benim hastam değilsin bakamam dedi çıkardı beni dışarı adi herif acilden bile gelsen bakmam dedi bakmasında bak kameraya çekip sağlık bakanlığına yolluyomuyum görsünseni terslemedi mi

ilk gittiğimde tersledi evet kabul etmedi benıde hastam değilsin die.sonra bende ilhan bey bıraktı napim peki doktorum olmasınmı dedim ozaman birini seç bana gelceksen sureklı bana gelcen dedi bende tmm size gelıcem dedim o şekilde başladık ama hala ilgi yok yani nasıl doğurcaz bilmiyorum hiç allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…