Merhabalar, benim banka ile ilgili bir sorunum var, 2007 yılında bireysel kredi kullandım ve banka tarafından bu krediye ilişkin birde açık hesap açılmış, kredi taksitimin birini 1 gün geciktirmem neticesinde kredi taksitim bu açtıkları hesaptan kendileri tarafından ödenmiş ve benim ertesi gün ödediğim taksit de bir sonraki ay'a sayılmış ve ben farketmeden her ay bir sonraki ayın takisitini ödeyerek devam etmişim, banka tarafından bana hiç söylenmedi, açık hesaptaki borç'ta öylece kalmış üzerine sürekli faiz uygulanmış, toplu ödeme yaparak kredimin tamamını kapattığım halde bu borç bana söylenmemiş ve faiz uygulanmaya devam etmiş, yaklaşık bir yıl sonra telefonla böyle bir borcum olduğunu ve bildirdiler ve para neredeyse 3'e katlamış, haberim olmadığını söylememe rağmen, kredi sözleşmesinde böyle bir hesabın açılacağının yazdığı söyleniyor ve yapacak birşey yok ödeyeceksiniz deniyor ve halen bana bu borçla ilgili resmi bir bildirim yapılmış değil ama faiz işlemeye devam ediyor. İtirazım kabul edilmiyor, enazından borcumun ana parasını ödesem diyorum ama tamamı anapara olmuş, anaparası faizi diye birşey yok deniyor, ne yapabilirim. Bilgi verebilecek olan varmı ?