banka kartı

27h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
116
0
46
Gaziantep
kızlar eşimle aramızda sürekli sorunlar oluyo hepsini yazmıycam ama bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var özellikle çalışan bayanlar sizler ne yapıyorsunuz...
iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizin ertesi günü banka kartımı istedi gelinlik kına elbisesi, düğünde alınan mobilyaların borcu vs. var dedi peki dedim verdim...
yanıma verdiği para yetmiyordu( okula gitmek için gidiş geliş yapıyordum) kendisinden para istemek zorunda kalıyordum baktım olmayacak kartı bana ver bazen acil lazım oluyo biz yine ay başında beraber çekeriz sen alır borçlarına verirsin içinde de biraz para kalır ben lazım olunca çekerim dedim kabul etmedi sürekli kavga çıkardı ancak yedi sekiz ay sonunda alabildim elinden ...
kartı aldığımdan beri sürekli tartışıyoruz geçen gün yine tartıştık... ben evin erkeğiyim kart bende olmalı ben sana harçlığını veririm dedi.. ben de ben senden para istemek için okumadım onca yıl dedim... ve ben babamda bile para istemezdim yapım böyle çekinirim... sırf bu yüzden okudum kimseye muhtaç olmayayım diye adamın yaptığına bak...
bunları güzellikle söylüyorum olmuyo tartışıyorum olmuyo bıktım valla... kendi çalıştığım kazandığım parayı çekmem adamın zoruna gidiyo... her ay merasimle mi para çekmeye gidicez diyo...
kızlar siz olsanız ne yaparsınız valla bunaltıyo beni iyice

Bence kesinlikle taviz vermeyin. Odemeniz gereken tutar neyse onu veririsiniz olur biter, bu nasil bir zihniyet allahaskina?

O simdi karti vermeniz icin tavir yapiyordur, agirliginizi koyarsaniz mecburen eskiye donecektir.

Cok antipatik bir davranis bence.

Madem evin erkegi o zaman evini tek basina gecindirsin de gorelim
Taviz vermeyin sakin zamanla kabullenecektir

Bence kesinlikle taviz vermeyin. Odemeniz gereken tutar neyse onu veririsiniz olur biter, bu nasil bir zihniyet allahaskina?

O simdi karti vermeniz icin tavir yapiyordur, agirliginizi koyarsaniz mecburen eskiye donecektir.

Cok antipatik bir davranis bence.

çok inatçı bir insan iki yıl oldu hala bunu tartışıyoruz çok komik gerçekten... ha ben kendisine para vermesem neyse... kendisi çekmeliymiş parayı bana harçlık vermeliymiş...

Madem evin erkegi o zaman evini tek basina gecindirsin de gorelim
Taviz vermeyin sakin zamanla kabullenecektir

inşallah kabullenir ama zor... bebeğim dört aylık ücretsiz izne ayrılayım dedim kabul etmedi geçinemeyiz dedi aldığı para da 3 bin küsür...

çok inatçı bir insan iki yıl oldu hala bunu tartışıyoruz çok komik gerçekten... ha ben kendisine para vermesem neyse... kendisi çekmeliymiş parayı bana harçlık vermeliymiş...

Kendi maasi da gayet iyiyken niye sizin paranizi kontrol etmeye calisiyor gercekten anlayamadim?

Acaba sizin, ailenize vs yardim yapacaginizi falan mi dusunuyor? Var mi boyle bir dusunce?

Tekrar diyorum, hic yuz vermeyin..

Kendi maasi da gayet iyiyken niye sizin paranizi kontrol etmeye calisiyor gercekten anlayamadim?

Acaba sizin, ailenize vs yardim yapacaginizi falan mi dusunuyor? Var mi boyle bir dusunce?

Tekrar diyorum, hic yuz vermeyin..

aynen öyle canım aile vereceğimi düşünüyor ailemin maddi durumu iyi değil babam da hayatta değil onlara vereceğimden korkuyo... ama ailem bir kere bile benden para istemedi siz iyi olun yeter der annem

benim kartım da eşimde

benim maaş zamanıma kiramız denk geliyor ve ben o tür banka işlerinden hoşlanmıyorum kendisi uğraşsın diye verdim

bazen burda ki yorumlardan dolayı alıyorum sonra yine veriyorum :1:

ama eğer ki bi inat olayına girseydi zor görürdü kartımı

bence bi şekilde geri almalısınız

kızlar eşimle aramızda sürekli sorunlar oluyo hepsini yazmıycam ama bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var özellikle çalışan bayanlar sizler ne yapıyorsunuz...
iki buçuk yıldır evliyim evlendiğimizin ertesi günü banka kartımı istedi gelinlik kına elbisesi, düğünde alınan mobilyaların borcu vs. var dedi peki dedim verdim...
yanıma verdiği para yetmiyordu( okula gitmek için gidiş geliş yapıyordum) kendisinden para istemek zorunda kalıyordum baktım olmayacak kartı bana ver bazen acil lazım oluyo biz yine ay başında beraber çekeriz sen alır borçlarına verirsin içinde de biraz para kalır ben lazım olunca çekerim dedim kabul etmedi sürekli kavga çıkardı ancak yedi sekiz ay sonunda alabildim elinden ...
kartı aldığımdan beri sürekli tartışıyoruz geçen gün yine tartıştık... ben evin erkeğiyim kart bende olmalı ben sana harçlığını veririm dedi.. ben de ben senden para istemek için okumadım onca yıl dedim... ve ben babamda bile para istemezdim yapım böyle çekinirim... sırf bu yüzden okudum kimseye muhtaç olmayayım diye adamın yaptığına bak...
bunları güzellikle söylüyorum olmuyo tartışıyorum olmuyo bıktım valla... kendi çalıştığım kazandığım parayı çekmem adamın zoruna gidiyo... her ay merasimle mi para çekmeye gidicez diyo...
kızlar siz olsanız ne yaparsınız valla bunaltıyo beni iyice

bizim evde banka karti herkesin kendindedir hatta soyle bir durum var yanimizda tasimayiz aliskanlik degil
ayin 15 inde herkes kendi maasini ceker bazen esim gece calsitiginda o ceker boylece 12 de yattigi gibi cekilmis olurrr
para ortaya konurr tum yatirilmasi gerkelnler yatiririlir
sonra artan para evdeki belli bi yere konur kim ne ihtiyaci varsa ordan alirr
birbirimizede deriz sunu aldim bunu aldim diyeee
bu kadar basittir krize donusmez.....
ama neden tartisilir anlamam...:20:

benim kartım da eşimde

benim maaş zamanıma kiramız denk geliyor ve ben o tür banka işlerinden hoşlanmıyorum kendisi uğraşsın diye verdim

bazen burda ki yorumlardan dolayı alıyorum sonra yine veriyorum :1:

ama eğer ki bi inat olayına girseydi zor görürdü kartımı

bence bi şekilde geri almalısınız

kart bende zaten o yüzden bana afra tafra yapıyo... ben de birkaç kere verdim git sen çek parayı diye adam kartı aldı mı vermek bilmiyo isteyince yine tartışıyoruz...

bizim evde banka karti herkesin kendindedir hatta soyle bir durum var yanimizda tasimayiz aliskanlik degil
ayin 15 inde herkes kendi maasini ceker bazen esim gece calsitiginda o ceker boylece 12 de yattigi gibi cekilmis olurrr

evet eğer ki aynı gün ise çok güzel bi sistem bu

keşke bizimde aynı olsa

ben de böyle olsun istiyorum ama kabul etmiyo evin erkeğiymişmiş de o halletmeliymiş her şeyi ...

bence konuyu krize dönüştürmek çok hatalı
eşinle kesin bi dille konuş ve bi plan yapın ortak bir ara koyma yeri olsun en azında ihtiyacı olan ordan alıp harcasın
kimse kimseden istemesin para böylece

aynen öyle canım aile vereceğimi düşünüyor ailemin maddi durumu iyi değil babam da hayatta değil onlara vereceğimden korkuyo... ama ailem bir kere bile benden para istemedi siz iyi olun yeter der annem

Hee iste olay cozuldu :)

O zaman yardim yapmadigina inanmasi lazim. Kaldi ki senin ailen, maasinin tamamini verecek degilsin. İnsanlar okutup seni bu yasa getirmisler. Esin cok bencil dusunuyor kusura bakma.

Hee iste olay cozuldu :)

O zaman yardim yapmadigina inanmasi lazim. Kaldi ki senin ailen, maasinin tamamini verecek degilsin. İnsanlar okutup seni bu yasa getirmisler. Esin cok bencil dusunuyor kusura bakma.

canım zaten maaşın nerdeyse hepsini alıyo ikiyüz üçyüz anca kalıyo içinde vermediğimi biliyo veririm diye korkuyo... kusura bakılacak bi şey yok zaten bencil hem de çokk

ben de böyle olsun istiyorum ama kabul etmiyo evin erkeğiymişmiş de o halletmeliymiş her şeyi ...[/QUO

Madem evin erkegi, kadin parasina goz dikmesin.

Seninle maasin icin mi evlendi? Hayret bisey!

ben de böyle düşünüyorum artık adam resmen param için evlenmiş benimle para olunca her şey iyi hoş olmayınca benden kötüsü yok :(

bu banka kartı muhabeti ne çok duyuyorum ya..çalışan kadın özgür kadın,kendi ayaklarında duran kadın işte erkeklerin daha çoğunun kompleksi var bu konuda.ne saçma ya sana harçlık veririm.kimin parasını kime harçlık olarak veriyosun.ben öğretmenim ,benim banka kartım evde olur genelde ve maaaşımı yada ücretimi çekmem gereken durumlarda gider çekerim ama vaktim yoksa eşime derim o çeker.1 yıldır kredi çektim ve benim kartım yine evde maaşımın büyük kısmı krediye gidiyor eşim krediyi öder sonrada kartı eve bırakır..bazı aylar kalan para yetmez bana bende eşimden isterim ..yani kart sendeymiş bendeymiş bu kavgayı hiç yaşamadık 8 yıldır...eşinin böyle kompleksleri varsa tavrını kesin koy..olmaz öyle şey....ailene yardıma gelince ise seni okutan ailendi senin ailenin sayesinde aybaşında çatır çatır para kazanıyosun onu unutmasın..benim kardeşim üniverstede okuyo ve ailemin maddi durumuda fena değil buna rağmen ben ona ne zaman istese hatta istemesede gönderirirm.anneme harçlıkta veririm .eşim daha bu konuda ağzını açmamıştır.....şimdiden tavrınızı koymazsanız olmaz...benim öğretmn bi arkadaşım var o aklıma geldi eşide sizin eşiniz gibi kartına el koymuş 20tl para vermiş bugün sana yeter demiş,ilçede görev yapıyo gidiş geliş,kızında servisi gelmemiş o gün,dolmuşta bulamamış,taksi tutsam para yetmez diyo,eşini aramış ulaşamamış ,beni aradı mahçup ola ola anlattı ve ben verdim taksi paraını..evine gittiğinde eşine kızmış anlatmış.adam ise yürüseydin 40tl taksiye verilirmi diye kızmış...ne öküzler var yarabbii

Back
X