Tövbe diyorum , çok yakın bir arkadaşımın eşi " eşler arasına para problemi girmemeli " derdi. Haklıymış vallahi.
keinlikle haklı... evde ne huzur kalıyo ne de bereket
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tövbe diyorum , çok yakın bir arkadaşımın eşi " eşler arasına para problemi girmemeli " derdi. Haklıymış vallahi.
evlendiğimizden beri ikimizin de kartları ikimizdeydi, baktık paranın nereye gittiği belli değil birikmiyor, eşim kartını bana verdi, şimdi ben ona harçlık veriyorum. diğer herşeyi onun kartından hallediyorum kendi maaşımı da biriktiriyorum. ayrıca aileme de istediğim zaman gönderirim o da gönderir.
eşinin yaptığı çok yanlış kesinlikle taviz verme. evin erkeği benim deyip kadının parasına el koymaya çalışanlar ciddi manada komik geliyor gözüme. evlendikten hemen sonra başlamış eşin, evlenene kadar bunu kurmuş demek.
canım adam evlenmek için bile atanmamı bekledi şimdi çok iyi anlıyorum benimle para için evlendiğini maalesef
Anlayamadığım, neden kartı aldıktan sonra '' beraber çekeriz'' cümlesinide kullanıyorsunuz.
Böyle olunca erkek kafasıyla oda ''her ay merasimle mi çekeceğiz'' diyor.
Çok taviz vermişsiniz, hala size ait olan birşeyi bile alırken taviz veriyorsunuz.
......
Bu erkeklerin kadınların çalıştığı paraya tamah etmesini anlayamıyorum.
Günümüzde ERKEK ! kavramı ne çok değişmiş.
Simdiki erkeklerde moda olmus esinin parasiyla evi gecindirmeyi...
Banka kartini almissin, birak o idare etsin artik ne varsa.
Bir daha taviz verme kendinden.
haklısın canım hem benden aldığı parayla evi geçindiriyo hem de evin erkeğiyim para işlerine ben bakarım diyo...
şahsen benim kartım bende eşiminki de eşimdedir. hatta eşimin bir arkadaşına borç vermesi yüzünden ben el koymuştum ama şimdi geri verdim... bence taviz verme kartın sende kalsın. eşin az mı maaş alıyor. neden eşinin maaşı yetmiyor size....
Ayrıca;
aa benim eşimde evliliğimizin başında şakasına "ben karı parası yemem" derdi... erkek anlayışı buydu. ne oldu bu erkeklere, kim oynadı bu adamların gdolarıyla......
Bence oturup ciddi ciddi konuş eşinle en önemlisi nereye ne kadar harcama yaptığını mutlaka öğren,o sana üç kuruşun hesabını soruyomuş ama sen nerelere harcama yaptığını bilmiyosun bu haksızlık değil mi,üstelik gelirinizde çok iyi bu konu yüzünden anlaşamamanız çok üzücü..
Kesinlikle taviz verme eşine kartını verme o senin emeğin nasıl istersen kullanırsın,ailene yardım etmek istersen edersin bunun kadar doğal ne olabilir eşin buna sinirleneceğine kendisinin teklif emesi gerekirdi yardım etmesi gerekirdi.
Sevgilimle benim aramda henüz resmiyet olmamasına rağmen kredi kartlarını bana verdi kendisi bazen olur olmaz yere para harcadığı için, çok acil durum olmadığı sürece kartları bana verme,evlenince de maaş kartlarımız sende dursun sen kontrol et harcamaları dedi,bende onun kartının onda benim kartımın bende olması taraftarıyım ama ilerde değişmez umarım..
Eşler maddi konularda da birbirini haberdar etmeli bence kadın da erkekte neye para harcıyosa söylemeli yoksa paranın nereye gitti belli olmaz işte..
En doğal hakkın olan iznini kullanmana da izin vermemiş seni hiç mi düşünmüyo..
Eşin parayı elimde tutucam derken seni kaybedicek ama farkında değil
Böyle değil, eşine çocuğuna değer vererek onların geleceğini düşünerek evin reis i olunur
Kesinlikle boyun eğme ona
Allah yardımcın olsun dilerim eşin hatasını anlar ve sorun çözülür.
Kadının parasını çekip ona harçlık vermekle bir de verdiği 3 kuruş harçlığı neden bitirdin bir haftada diye hesap sormakla erkek olunmaz.
Sen çok temiz kalpli bir kişisin anlaşılan ama sen de ona karşı değiş madem benim harcadığımın hesabı soruluyor çalışmıyorum o zaman diye blöf yap sen de çünkü eşin çalışmayacaksın diye dertlenebilen biri yazdıklarına göre. Sen benim paramı çekiyorsun ben de eşinsem ne borcun var kime ödemelerin var bilecem de emir kipiyle konuş. İki kavga edersin ama üstesinden gelirsin kararlı olduğunu gödüğünde o da değişir belki