Kızlar merhabalar; Bankacılık işlemleri ile ilgili bir sorunumu arz edeceğim. Anlatacağım konuyu yaşayan ve duyan hiç olmuşmudur. Bankacılıkta bunu yaşayan var mıdır.
Ben X isimli banka ile kredi kartımla ilgili bir işlem için görüşmüştüm. Bu görüşmemde işlemlerimin halledilmesi sonrası bana KOBİ ası altıda 50 Bin liram hazır bulunduğunu gerekirse heme işlemlerin banka ile görüşülüp çekebileceğim bilgisi iletildi. Yaklaşık 15-20 gün sonra gittim ve müşteri temsilcisi ile görüştüm. Ve işlemler gerçekleşti, evraklar düzenlendi, imzalar atıldı, prosedürler gerçekleştirildi vb...
Neyse bana öğleden sonra paramı çekebileceğim bildirildi. Bende taktir edersiniz ki gönül rahatlığı ile ödeme yapacağım bir kaç yere paranız öğleden sonra hesabınızda da dedim mi!
Öğleden sonra internet hesabıma girdim, para hesabımda...
Ben ilk olarak hemen ödeme yapayım dedim ki parama banka el koydu. Aradım bankayı, müşteri temsilcimi, ne oluyor diye...
Bana mahçup güya mesleğimden dolayı prosedür gereği bana kredi onayını yalnız genel merkez verebilirmiş. Yahu ee nasıl bir noktayı es geçtinizde şube olarak bana parayı verdiniz. İmzamı aldınız, ödeme planları, cartı-curtu tüm evraklar elimde.
Bana tek diyebildikleri "Pardon, bir yalnışlık oldu" cümlesi. Eee diyorum benim düştüğüm durum, itibarım. Ben istemedim ki siz bana teklif ettiniz bende kredi faizi düşük diye size gelmişim.
İşlem hala takipte, güya genel merkez onay verecek ve bekliyorum.
Böyle bir durum yaşayan, duyan bilen var mıdır. Nasıl sonuçlanır. Ya da ben hukuki olarak nasıl bu olayın üzerine gidebilirim?
Şimdiden teşekkür ediyorum...