suefsan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2013 1.417 2.326 208 17 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suefsan #1 arkadaslar ben kredı kartımın toplam borcunu taksıtlendırdım..350 tl. 12 ay bu para olacak...acaba bu paranın asgarısı yatsada olurmu yoksa taksıtlendigi için bu paranın yatması sartmı...birbilen cevaplarsa cok sevinirim
arkadaslar ben kredı kartımın toplam borcunu taksıtlendırdım..350 tl. 12 ay bu para olacak...acaba bu paranın asgarısı yatsada olurmu yoksa taksıtlendigi için bu paranın yatması sartmı...birbilen cevaplarsa cok sevinirim
Bilincsiz Taksir Rabbi zidni ilma** Kayıtlı Üye 12 Haziran 2016 699 1.755 63 25 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suefsan #2 Bu paranın artık asgarisi kalmadı. Yeni kanun gereği taksitler asgari ödemeden kalktı yani tamamını ödemelisiniz.
Bu paranın artık asgarisi kalmadı. Yeni kanun gereği taksitler asgari ödemeden kalktı yani tamamını ödemelisiniz.
suefsan Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2013 1.417 2.326 208 25 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi suefsan #3 Bilincsiz Taksir .!.: Bu paranın artık asgarisi kalmadı. Yeni kanun gereği taksitler asgari ödemeden kalktı yani tamamını ödemelisiniz. Genişletmek için tıkla... (( cok tesekkur ederım...sagolun.
Bilincsiz Taksir .!.: Bu paranın artık asgarisi kalmadı. Yeni kanun gereği taksitler asgari ödemeden kalktı yani tamamını ödemelisiniz. Genişletmek için tıkla... (( cok tesekkur ederım...sagolun.