Bankacı arkadaşlar ya da fikri olanlar bakabilirler mi?

Beetlee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
3.466
15
0
İzmir
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 5 aydır kullanmadığım limiti düşük bonus kredi kartım var. Geçenlerde öylesine bakayım dedim, 64 tl'lik bir borç gözüküyor. Fakat açıklamada kredi kartı ödeme güvencesi yazıyor. Kartı ilk aldığım zamanlarda, işten çıkarıldığım takdirde borçlarımın banka tarafından ödeneceğini söyledikleri bir sigorta yaptırmıştım. Her ay 7.5 tl gibi bir rakam kesiliyordu. Sonra ben bunu iptal ettirdim. Banka görevlisiyle konuşup. Şimdi ben bunu iptal ettirmek için çok uğraşmadan nasıl bir yol izlemeliyim? Çok sinirliyim fazla uğraşıp kavga etmek istemiyorum çünkü, kullanmadığım karta 5 ay sonra böyle bir borç çıkarmışlar:47:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 5 aydır kullanmadığım limiti düşük bonus kredi kartım var. Geçenlerde öylesine bakayım dedim, 64 tl'lik bir borç gözüküyor. Fakat açıklamada kredi kartı ödeme güvencesi yazıyor. Kartı ilk aldığım zamanlarda, işten çıkarıldığım takdirde borçlarımın banka tarafından ödeneceğini söyledikleri bir sigorta yaptırmıştım. Her ay 7.5 tl gibi bir rakam kesiliyordu. Sonra ben bunu iptal ettirdim. Banka görevlisiyle konuşup. Şimdi ben bunu iptal ettirmek için çok uğraşmadan nasıl bir yol izlemeliyim? Çok sinirliyim fazla uğraşıp kavga etmek istemiyorum çünkü, kullanmadığım karta 5 ay sonra böyle bir borç çıkarmışlar:47:

Böyle şeyler olabiliyor. Hele ki o bonus garantinin bonusuysa.

Sigortayı süreli mi yaptırmıştın?
Yani atıyorum 1 yıl boyunca, ya da 3 yıl boyunca gibi?
Erken iptal ettirdiğin için, kalan zamanı yansıtmış olabilirler.

Böyle şeyler olabiliyor. Hele ki o bonus garantinin bonusuysa.

Sigortayı süreli mi yaptırmıştın?
Yani atıyorum 1 yıl boyunca, ya da 3 yıl boyunca gibi?
Erken iptal ettirdiğin için, kalan zamanı yansıtmış olabilirler.

Yok canım herhangi bir süre belirtmedi. Sormuştu kartı alırken böyle böyle birşey var yapalım mı diye, bana da mantıklı geldi o sıra olur dedim o kadar. Aradan 4-5 ay geçti iptal ettirmek için gittim. Yine aynı görevli tamam iptal ettim, zaten ödemesen de birşey olmuyordu kendiliğinden iptal ediyordu demişti. Kartı kullanmıyorum ya acayip sinir oldum:47:

Yok canım herhangi bir süre belirtmedi. Sormuştu kartı alırken böyle böyle birşey var yapalım mı diye, bana da mantıklı geldi o sıra olur dedim o kadar. Aradan 4-5 ay geçti iptal ettirmek için gittim. Yine aynı görevli tamam iptal ettim, zaten ödemesen de birşey olmuyordu kendiliğinden iptal ediyordu demişti. Kartı kullanmıyorum ya acayip sinir oldum:47:

Kuzum önce şubeye git, eğer sonuç alamazsan ki yüksek ihtimal alamayacaksın, müşteri hizmetlerini ara.
Kredi kartında o kadar sık yapılan şeyler ki bunlar.

Garantinin bonusu dimi?

İşin garip yanı 2.5 yıl oldu iptal ettireli. Ben 1.5 sene önce işten ayrıldım zaten. 5 aydır da kartı kullanmıyorum bile. Sapıttılar iyice.

Kuzum önce şubeye git, eğer sonuç alamazsan ki yüksek ihtimal alamayacaksın, müşteri hizmetlerini ara.
Kredi kartında o kadar sık yapılan şeyler ki bunlar.

Garantinin bonusu dimi?

Evet garantinin canım. Kesin telefon bankacılığından halledin diyecekler:47: Kartı da iptal ettireyim bari.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

tüketici haklarına dilekçe verip paranı geri alabilirsin. istersen 175'i alıp detaylı bilgi al...

Back
X