Bankacı olan arkadaşlar bakabilir mi acil

Neolmusyani12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
56
17
3
34
Maaşımı aldığım bankadan daha önce iki kredi cekmistim kücük meblağlarda. Araba almak istiyorum diye yine çekmek için bankaya gittim. Tüm borçları bi kredide toplamak istediğimi söyledim. Bankada çalışan bayan da tekrar kredi çekip o borçlarınızı öder tek bir kredide toplarız dedi. fakat simdi pisman oldum. Onaylandı hesabıma da geçti para. Şimdi yarın gidip iptalini yapabilir miyim. Yine iki kredi şeklinde ödemem mümkün olur mu acaba. Borcum önceden biteceğine simdi daha da uzadı. Lütfen bankacı olan arkadaşlar buna bir açıklık getirebilir mi :(

Turkiyedeki yasal durumları bilmiyorum ama imzaladığınız sözleşmede iptal etme imkanların olup olmadığı yazması lazım.

Turkiyedeki yasal durumları bilmiyorum ama imzaladığınız sözleşmede iptal etme imkanların olup olmadığı yazması lazım.
14 günlük cayma hakkkm var ama benimki biraz Farklı. İki Farklı borcum vardı tekrar kredi çekip onları kapatmış gibi olduk. Elimde de 20 bin kaldı. Simdi bugun yaptığım işlemi iptal edebilir miyim onu merak ettim tekrar eski Haline döner mi

Diğer kredileri kapatmadıysanız parayı hesapta tuttuysanız iptal edilir

Hiç dokunmasaydiniz mümkündü 14 gun içinde. Ancak kullanmissiniz diger borclari kapatmissiniz. O yüzden mümkün değil.

Maaşımı aldığım bankadan daha önce iki kredi cekmistim kücük meblağlarda. Araba almak istiyorum diye yine çekmek için bankaya gittim. Tüm borçları bi kredide toplamak istediğimi söyledim. Bankada çalışan bayan da tekrar kredi çekip o borçlarınızı öder tek bir kredide toplarız dedi. fakat simdi pisman oldum. Onaylandı hesabıma da geçti para. Şimdi yarın gidip iptalini yapabilir miyim. Yine iki kredi şeklinde ödemem mümkün olur mu acaba. Borcum önceden biteceğine simdi daha da uzadı. Lütfen bankacı olan arkadaşlar buna bir açıklık getirebilir mi :KK43:
Merhaba,
Kalan parayı hesaba geri yatırıp iptal edebilirsinz,14 gün cayma hakkınız var,kredileri kapamış olmanız bişey farkettirmez,işlem iptali ve kredi iptali olucak
İyi günler dilerim

Maaşımı aldığım bankadan daha önce iki kredi cekmistim kücük meblağlarda. Araba almak istiyorum diye yine çekmek için bankaya gittim. Tüm borçları bi kredide toplamak istediğimi söyledim. Bankada çalışan bayan da tekrar kredi çekip o borçlarınızı öder tek bir kredide toplarız dedi. fakat simdi pisman oldum. Onaylandı hesabıma da geçti para. Şimdi yarın gidip iptalini yapabilir miyim. Yine iki kredi şeklinde ödemem mümkün olur mu acaba. Borcum önceden biteceğine simdi daha da uzadı. Lütfen bankacı olan arkadaşlar buna bir açıklık getirebilir mi :KK43:
üşenmeyip ikinci hesap alıp neden 2. defa konu açtınız zaten öteki konunuzda cevap verildi size.kib'liyorum.

cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi söyleyin ;kapatılan kredilerin de iptalini yapıp eski haline çevirirler .

Back
X