kredi alırken imzalanan kağıtlarda yazıyordur bu muhtemelen... genelde okumuyoruz malesef. bi avukata danışsanız o daha yardımcı olabilir dicem ama, (o maddelerde kanunlara aykırılık varsa falan itiraz edilebilir), banka da maddeleri şirket avukatına onaylatıyordur aykırılık olduğunu da sanmam. kredi çekmek büyük risk gerçekten geçmiş olsun, soygun yapıyorlar resmen!
Erken ödeme yapıldığı için indirim dahi yapılmalı, Tüketici Mahkemesine doğrudan başvurarak şikayet edin..
Bence saçmalık kredi çekmiştim geçen sene gittim yarısını ödedim faizinden düştü hem ödeyeceğim tutar düştü atıyorum 500 öderken 300 ödemeye başladım ayrıca ayın 5 inde ödemem gerekiyorken 12 sinde ödemeye başladım
toplu ödeme (balon ödeme deniliyor sanırım) yapmak istedi ama tek tek taksitleri ödemiş sadece erken ödeme indirimi almış anladığım kadarıyla:44:
toplu ödeme ya da ara ödeme diye geçer ve indirim sağlar ben daha önce yapmıştım.. ama taksitleri tek tek ödemek çok küçük bir indirim sağlıyor. yani yanlış yapmış. bankanın bir kabahati yok keşke sorsaymış bankaya.
evet zaten bankayı suçlamıyor ama bulunduğu il de şube yok bankamatik yok hiçbirşey yok sadece internetten ödeme yapabiliyor..ödeme yaparken 10000 yazmış ödemiş tek tek ödeme alınacağını düşünmemiş toplu ödeme alırlar zannetmiş.. tek tek ödenince 4000 kadar faiz koymalarımı doğru mudur?..şuan istediği şey durumu düzeltmek..mümkün müdür onu merak ediyorum
bulunduğu ilçede şube olmaması belki lehine bişeyler sağlar çünkü şube olsaydı gider sorardı hangi banka? dilekçe yazsın yine de..
dilekçeyi gönderdi, bugün cevap verirler sanırım.. halk bankası
son durum nedir acaba? merak ettim.
arkadaşlar, belki böyle bir durumlar karşılaşabilirsiniz diye söyleyeyim dedim.. banka parayı 1 ay sonra iade etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?